Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Σφάγιο κουνελιού"

Από GAIApedia
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
 
<ref name="Σφάγιο κουνελιού"/>
 
<ref name="Σφάγιο κουνελιού"/>
  
Στη χώρα μας αλλά και στις άλλες χώρες που [[εκτροφή κονικλοειδών |εκτρέφονται]] κουνέλια το [[Διατροφική αξία κρέατος κουνελιού |κρέας]] αποτελεί το κυριότερο προϊόν.
+
Στη χώρα μας αλλά και στις άλλες χώρες που εκτρέφονται κουνέλια το [[Διατροφική αξία κρέατος κουνελιού |κρέας]] αποτελεί το κυριότερο προϊόν. Η παραγωγή γουνοδερμάτων και μαλλιού αποτελεί περιορισμένη δραστηριότητα.
 +
 
 +
Τα κύρια χαρακτηριστικά της κρεοπαραγωγικής ικανότητας των κουνελιών είναι η αύξηση και η ανάπτυξη. Το γενετικό δυναμικό και το περιβάλλον της [[εκτροφή κονικλοειδών |εκτροφής]] είναι γνωστό ότι ασκούν σημαντική επίδραση.
  
 
==Βιβλιογραφία==
 
==Βιβλιογραφία==

Αναθεώρηση της 13:11, 27 Αυγούστου 2014

[1]

Στη χώρα μας αλλά και στις άλλες χώρες που εκτρέφονται κουνέλια το κρέας αποτελεί το κυριότερο προϊόν. Η παραγωγή γουνοδερμάτων και μαλλιού αποτελεί περιορισμένη δραστηριότητα.

Τα κύρια χαρακτηριστικά της κρεοπαραγωγικής ικανότητας των κουνελιών είναι η αύξηση και η ανάπτυξη. Το γενετικό δυναμικό και το περιβάλλον της εκτροφής είναι γνωστό ότι ασκούν σημαντική επίδραση.

Βιβλιογραφία

  1. "Κονικλοτροφία", Ελ. Πανοπούλου-Διαμαντοπούλου, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Εργαστήριο Γενικής και Ειδικής Ζωοτεχνίας, Αθήνα 1995.