Ποικιλία κουνουπιδιού Kerjo F1

Από GAIApedia
Αναθεώρηση της 10:27, 9 Οκτωβρίου 2013 υπό τον P chasapis (Συζήτηση | συνεισφορές)

(διαφορά) ←Παλαιότερη αναθεώρηση | Τελευταία αναθεώρηση (διαφορά) | Νεώτερη αναθεώρηση → (διαφορά)
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Ποικιλία κουνουπιδιού Kerjo F1

Όψιμο υβρίδιο 170-180 ημερών, κατάλληλο για συγκομιδή στα μέσα με τέλη Μαρτίου. To φυτό που παράγεται είναι πολύ δυνατό, ανθεκτικό και οι κεφαλές είναι άριστης ποιότητας, μεγάλες, καλυπτόμενες από το πλούσιο φύλλωμα. Είναι η Ιδανική λύση για σταθερή ανοιξιάτικη παραγωγή.