Προετοιμασία εδάφους - Φύτευση άνηθου

Από GAIApedia
Αναθεώρηση της 08:44, 21 Ιουλίου 2015 υπό τον P chasapis (Συζήτηση | συνεισφορές)

(διαφορά) ←Παλαιότερη αναθεώρηση | Τελευταία αναθεώρηση (διαφορά) | Νεώτερη αναθεώρηση → (διαφορά)
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Απαιτείται βαθύ όργωμα. Η σπορά γίνεται σχεδόν όλο το χρόνο, αλλά έχει καλύτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά όταν αναπτύσσεται σε χαμηλές θερμοκρασίες. Όταν ο χειμώνας είναι πολύ ψυχρός η καλλιέργεια γίνεται την άνοιξη. Διαρκεί περίπου 2,5-3 μήνες από τη σπορά μέχρι τη συγκομιδή.[1]

Βιβλιογραφία

  1. Τεχνική βιολογικής καλλιέργειας αρωματικών λαχανικών - Άνηθος, του Χαράλαμπου Θανόπουλου Msc Γεωπόνος, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αθήνα 2008.