Συντήρηση ανανά

Από GAIApedia
Αναθεώρηση της 08:03, 1 Ιουνίου 2015 υπό τον P chasapis (Συζήτηση | συνεισφορές)

(διαφορά) ←Παλαιότερη αναθεώρηση | Τελευταία αναθεώρηση (διαφορά) | Νεώτερη αναθεώρηση → (διαφορά)
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Οι ώριμοι καρποί διατηρούνται σε ψυκτικούς χώρους για 2-4 εβδομάδες σε θερμοκρασία 70C και σχετική υγρασία 85-90%. Θερμοκρασίες μικρότερες των 70C προκαλούν ζημιά στους καρπούς. Οι φρέσκοι ανανάδες δεν θα πρέπει ποτέ να καταψύχονται.[1]

Βιβλιογραφία

  1. Ειδική δενδροκομία Τόμος V "Τροπικά φυτά", Ποντίκη Κων/νου, Καθηγητή Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.