Συντήρηση αχλαδιών

Από GAIApedia
Αναθεώρηση της 14:26, 14 Μαρτίου 2013 υπό τον P chasapis (Συζήτηση)

(διαφορά) ←Παλαιότερη αναθεώρηση | Τελευταία αναθεώρηση (διαφορά) | Νεώτερη αναθεώρηση → (διαφορά)
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Ο σκοπός κάθε µεθόδου συντήρησης νωπών φρούτων όπως το αχλάδι είναι να επιβραδύνει τον ρυθµό αναπνοής και φυσικά τις µεταβολικές διεργασίες που γίνονται στο φρούτο και έτσι να επιµηκυνθεί η διάρκεια της συντηρησιµότητας του χωρίς να επηρεάζει τον οµαλό µεταβολισµό του, που σε αντίθετη περίπτωση θα οδηγήσει σε µη κανονική ωρίµανση ή άλλες ανεπιθύµητες µεταβολές. Πιο αναλυτικά το θέμα για τηη συντήρηση των αχλαδιών στον παρακάτω σύνδεσμο:

Συντήρηση στα αχλάδια