Συντήρηση γκουάβας

Από GAIApedia
Αναθεώρηση της 08:28, 29 Μαΐου 2015 υπό τον P chasapis (Συζήτηση | συνεισφορές)

(διαφορά) ←Παλαιότερη αναθεώρηση | Τελευταία αναθεώρηση (διαφορά) | Νεώτερη αναθεώρηση → (διαφορά)
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Οι καρποί μετά τη συγκομιδή μπορεί να συντηρηθούν για 3 ημέρες σε θερμοκρασία δωματίου και 4 εβδομάδες περίπου στους 13οC - 14οC.[1]

Βιβλιογραφία

  1. Ειδική δενδροκομία Τόμος V "Τροπικά φυτά", Ποντίκη Κων/νου, Καθηγητή Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.