Πιστοποιήσεις και συστήματα ποιότητας επιχειρήσεων
Από GAIApedia
Αναθεώρηση της 07:45, 13 Μαρτίου 2013 υπό τον
A papageorgiou
(
Συζήτηση
)
(διαφορά) ←Παλαιότερη αναθεώρηση | Τελευταία αναθεώρηση (διαφορά) | Νεώτερη αναθεώρηση → (διαφορά)
Μετάβαση σε:
πλοήγηση
,
αναζήτηση
Σύστημα διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων (HACCP)
Σύστημα διαχείρισης της ποιότητας (ISO 9001:2008)
Πιστοποίηση συστημάτων ασφαλείας των τροφίμων (ISO 22000:2005)
Πιστοποίηση ιχνηλασιμότητας τροφίμων και ζωοτροφών (ISO 22005:2007)
Σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης (ISO 14001:2004)
Σύστημα οικολογικής διαχείρισης και ελέγχου (EMAS)
Περιβαλλοντική δήλωση προϊόντος (EPD)
Σύστημα IFS (International Food Standard)
Σύστημα BRC (British Retail Consortium) Global Standard
Σύστημα ανάλυσης κινδύνων & κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) - Agro 1
Κατηγορία
:
Κατάλογος
Μενού πλοήγησης
Προσωπικά εργαλεία
Είσοδος
Χώροι ονομάτων
Σελίδα
Συζήτηση
Παραλλαγές
Προβολές
Ανάγνωση
Προβολή κώδικα
Προβολή ιστορικού
Ενέργειες
Αναζήτηση
Πλοήγηση
Αρχική σελίδα
Πρόσφατες αλλαγές
Τυχαίο λήμμα
Εργαλειοθήκη
Τι συνδέει εδώ
Σχετικές αλλαγές
Ειδικές σελίδες
Εκτυπώσιμη έκδοση
Σταθερός σύνδεσμος
Πληροφορίες σελίδας
Πλοήγηση στις ιδιότητες
Παραθέστε αυτή τη σελίδα