Νομικό πλαίσιο καθεστώτος πιστοποιητικών στις εισαγωγές - εξαγωγές ρυζιού

Από GAIApedia
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Το νομικό πλαίσιο που ισχύει για το καθεστώς πιστοποιητικών στις εισαγωγές - εξαγωγές ρυζιού παρατίθεται πιο κάτω :

  • ΚΥΑ 34357 / 06 (ΦΕΚ 213/Β/2006) "Καθορισμός διαδικασιών και δικαιολογητικών για την εισαγωγή σπόρων κάνναβης που προορίζονται για ζωοτροφή"
  • Κανονισμός Επιτροπής 449 / 2010 "Τροποποίηση του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 747/2001 του Συμβουλίου όσον αφορά τις δασμολογικές ποσοστώσεις της Ένωσης για ορισμένα γεωργικά και μεταποιημένα γεωργικά προϊόντα καταγωγής Αιγύπτου και για την κατάργηση των κανονισμών (ΕΚ) αριθ. 2276/2003, (ΕΚ) αριθ. 955/2005, (ΕΚ) αριθ. 1002/2007 και (ΕΚ) αριθ. 1455/2007"
  • Κανονισμός Επιτροπής 376 / 2008 "Κοινές λεπτομέρειες εφαρμογής του καθεστώτος των πιστοποιητικών εισαγωγής, εξαγωγής και προκαθορισμού για τα γεωργικά προϊόντα"
  • Κανονισμός Επιτροπής 1529 / 2007 "Ανοιγμα και τον τρόπο διαχείρισης, για τα έτη 2008 και 2009, των ποσοστώσεων εισαγωγής ρυζιού καταγωγής κρατών ΑΚΕ που ανήκουν στην περιοχή CARIFORUM καθώς και υπερπόντιων χωρών και εδαφών (ΥΧΕ)"
  • Κανονισμός Επιτροπής 972 / 2006 "Ειδικοί κανόνες που έχουν εφαρμογή κατά τις εισαγωγές ρυζιού Basmati και ένα μεταβατικό σύστημα ελέγχου για τον προσδιορισμό της καταγωγής του"
  • Κανονισμός Επιτροπής 1964 / 2006 "Λεπτομέρειες για το ανοιγμα και τον τρόπο διαχείρισης ποσόστωσης εισαγωγής ρυζιού καταγωγής Μπανγκλαντές, κατ’ εφαρμογή του κανονισμού (ΕΟΚ) αριθ. 3491/90 του Συμβουλίου"
  • Κανονισμός Επιτροπής 1301 / 2006 "Θέσπιση κοινών κανόνων για τον τρόπο διαχείρισης των δασμολογικών ποσοστώσεων εισαγωγής γεωργικών προϊόντων των οποίων η διαχείριση πραγματοποιείται με σύστημα πιστοποιητικών εισαγωγής"
  • Κανονισμός Επιτροπής 1342 / 2003 "Ειδικές λεπτομέρειες εφαρμογής του καθεστώτος πιστοποιητικών εισαγωγής και εξαγωγής στον τομέα των σιτηρών και του ρυζιού"
  • Κανονισμός Επιτροπής 327 / 1998 "Ανοιγμα και τον τρόπο διαχείρισης ορισμένων δασμολογικών ποσοστώσεων εισαγωγής ρυζιού και θραυσμάτων ρυζιού"
  • Κανονισμός Επιτροπής 2058 / 1996 "Ανοιγμα και διαχείριση δασμολογικής ποσόστωσης θραυσμάτων ρυζιού, που υπάγεται στον κωδικό ΣΟ 1006 40 00, για την παραγωγή παρασκευασμάτων διατροφής του κωδικού ΣΟ 1901 10"