Ποικιλία μπρόκολου Monaco

Από GAIApedia
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Ποικιλία μπρόκολου Monaco

Μεσοόψιμο υβρίδιο, 80-90 ημερών για παραγωγή μιας ανθοκεφαλής (μονοκέφαλο) σκούρου πράσινου χρώματος και με πολύ λεπτά ανθίδια. Παράγονται ανθοκεφαλές υψηλής συνεκτικότητας και ομοιομορφίας, σφαιρικού-θολωτού σχήματος και μεγάλου ειδικού βάρους. Πολύ καλό ριζικό σύστημα, που το βοηθά να ανταπεξέλθει και σε δύσκολες συνθήκες. Παρατηρείται άριστη μετασυλλεκτική διατηρησιμότητα και είναι ποικιλία κατάλληλη για νωπή κατανάλωση και για βιομηχανική χρήση (κατεψυγμένα). Η φύτευση στο χωράφι γίνεται από τα μέσα Ιουλίου μέχρι και Σεπτέμβριο και η συγκομιδή από Νοέμβριο έως και Ιανουάριο.