Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Μάνγκο προϊόν"

Από GAIApedia
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Γραμμή 2: Γραμμή 2:
  
 
{{{top_heading|==}}}Συντήρηση{{{top_heading|==}}}
 
{{{top_heading|==}}}Συντήρηση{{{top_heading|==}}}
 
+
Οι καρποί του μάνγκο μετά την ταξινόμηση τους, συσκευάζονται σε χάρτινα ειδικά κιβώτια της μια στρώσης (5kg) και διατηρούνται σε θερμοκρασία  9<sup>0</sup>C εντός ψυγείου, με τη σχετική υγρασία 85-90%. Πρίν δοθούν στο εμπόριο πρέπει να ωριμάσουν για 5-6 ημέρες στους 16<sup>0</sup>C - 21<sup>0</sup>C.
  
 
{{{top_heading|==}}}Διαθρεπτική αξία{{{top_heading|==}}}
 
{{{top_heading|==}}}Διαθρεπτική αξία{{{top_heading|==}}}

Αναθεώρηση της 10:42, 4 Νοεμβρίου 2014

Μάνγκο

Συντήρηση

Οι καρποί του μάνγκο μετά την ταξινόμηση τους, συσκευάζονται σε χάρτινα ειδικά κιβώτια της μια στρώσης (5kg) και διατηρούνται σε θερμοκρασία 90C εντός ψυγείου, με τη σχετική υγρασία 85-90%. Πρίν δοθούν στο εμπόριο πρέπει να ωριμάσουν για 5-6 ημέρες στους 160C - 210C.

Διαθρεπτική αξία

Σχετικές σελίδες