Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Χρώμα τροφίμων"
Από GAIApedia
(Νέα σελίδα με '{{{top_heading|==}}}Γενικές έννοιες χρώματος τροφίμων|Γενικές έννοιες{{{top_heading|==}}} {{{top_heading|==}}}Χαρακτ...') |
|||
| Γραμμή 1: | Γραμμή 1: | ||
| − | {{{top_heading|==}}} | + | {{{top_heading|==}}}Γενικές έννοιες{{{top_heading|==}}} |
| − | {{{top_heading|==}}}Χαρακτηριστικά | + | {{{top_heading|==}}}Χαρακτηριστικά στοιχεία{{{top_heading|==}}} |
{{{top_heading|==}}}Ακτινοβολία και τρόφιμα{{{top_heading|==}}} | {{{top_heading|==}}}Ακτινοβολία και τρόφιμα{{{top_heading|==}}} | ||
| − | {{{top_heading|==}}}Τρόποι | + | {{{top_heading|==}}}Τρόποι μέτρησης{{{top_heading|==}}} |
{{{top_heading|==}}}Φασματόμετρα{{{top_heading|==}}} | {{{top_heading|==}}}Φασματόμετρα{{{top_heading|==}}} | ||
| − | {{{top_heading|==}}} | + | {{{top_heading|==}}}Υποκειμενικές μέθοδοι{{{top_heading|==}}} |
| − | {{{top_heading|==}}} | + | {{{top_heading|==}}}Αντικειμενικές μέθοδοι{{{top_heading|==}}} |
| − | {{{top_heading|==}}} | + | {{{top_heading|==}}}Άλλες μέθοδοι{{{top_heading|==}}} |
| − | {{{top_heading|==}}} | + | {{{top_heading|==}}}Βελτίωση χρώματος{{{top_heading|==}}} |
| + | |||
| + | ==Βιβλιογραφία== | ||
| + | <references> | ||
| + | <ref name="Γενικές έννοιες ποιοτικού ελέγχου"> Αρχές ποιοτικού ελέγχου τροφίμων, του καθηγητή Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών Παναγιώτη Αθανασόπουλου, Αθήνα 2003.</ref> | ||
| + | </references> | ||
| + | |||
| + | ==Σχετικές σελίδες== | ||
| + | |||
| + | * [[Γενικές έννοιες χρώματος τροφίμων]] | ||
| + | |||
| + | * [[Χαρακτηριστικά χρώματος τροφίμων]] | ||
| + | |||
| + | * [[Ακτινοβολία και τρόφιμα]] | ||
| + | |||
| + | * [[Τρόποι μέτρησης χρώματος]] | ||
| + | |||
| + | * [[Φασματόμετρα]] | ||
| + | |||
| + | * [[Υποκειμενικές μέθοδοι μέτρησης χρώματος]] | ||
| + | |||
| + | * [[Αντικειμενικές μέθοδοι μέτρησης χρώματος]] | ||
| + | |||
| + | * [[Βελτίωση χρώματος τροφίμων]] | ||
Αναθεώρηση της 08:03, 26 Αυγούστου 2015
Περιεχόμενα
Γενικές έννοιες
Χαρακτηριστικά στοιχεία
Ακτινοβολία και τρόφιμα
Τρόποι μέτρησης
Φασματόμετρα
Υποκειμενικές μέθοδοι
Αντικειμενικές μέθοδοι
Άλλες μέθοδοι
Βελτίωση χρώματος
Βιβλιογραφία
Σφάλμα παραπομπής: Η ετικέτα <ref> που ορίζεται μέσα στο <references> έχει χαρακτηριστικό ομαδοποίησης «» που δεν εμφανίζεται σε προηγούμενο κείμενο.

