Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Καλλιέργεια ρεβιθιάς"

Από GAIApedia
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Γραμμή 21: Γραμμή 21:
 
<references>
 
<references>
  
<ref name="Προετοιμασία εδάφους"> [{{#show:Ιστοσελίδα Βιολογικά φασόλια/Στάδια καλλιέργειας| ?has link}} Βιολογικά φασόλια Πρεσπών].</ref>
+
<ref name="Καλλιέργεια ρεβυθιάς"> [{{#show:Ιστοσελίδα farmer-future/Ποικιλίες και πληροφορίες για την καλλιέργεια του ρεβυθιού| ?has link}} Ποικιλίες και πληροφορίες για την καλλιέργεια του ρεβυθιού].</ref>
  
 
</references>
 
</references>

Αναθεώρηση της 14:10, 6 Σεπτεμβρίου 2013

Ρεβυθοκαλλιέργεια

Η ρεβιθιά καλλιεργείται στην Ελλάδα από την αρχαιότητα και αποτελεί σήμερα μια παραδοσιακή καλλιέργεια με προοπτική για την ελληνική ύπαιθρο. Είναι το πιο ανθεκτικό στις ξηροθερμικές συνθήκες ανάμεσα στα καλλιεργούμενα όσπρια στη χώρα μας, ενώ αντίθετα δυσκολεύεται να αναπτυχθεί όταν καλλιεργείται σε εδάφη που δε στραγγίζουν. Παρουσιάζει όλα τα πλεονεκτήματα των ψυχανθών και γι’ αυτό αξιοποιείται κατάλληλα στην αμειψισπορά και τη βιολογική γεωργία.

Προετοιμασία εδάφους

Καλλιέργεια ρεβιθιάς

[1]

Σχετικές σελίδες

Βιβλιογραφία

  1. Σφάλμα παραπομπής: Μη έγκυρη ετικέτα <ref>· δεν δίνεται κείμενο για παραπομπές με όνομα .CE.A0.CF.81.CE.BF.CE.B5.CF.84.CE.BF.CE.B9.CE.BC.CE.B1.CF.83.CE.AF.CE.B1_.CE.B5.CE.B4.CE.AC.CF.86.CE.BF.CF.85.CF.82

Σφάλμα παραπομπής: Η ετικέτα <ref> με όνομα «.CE.9A.CE.B1.CE.BB.CE.BB.CE.B9.CE.AD.CF.81.CE.B3.CE.B5.CE.B9.CE.B1_.CF.81.CE.B5.CE.B2.CF.85.CE.B8.CE.B9.CE.AC.CF.82» που ορίζεται μέσα στο <references> δεν χρησιμοποιείται σε προηγούμενο κείμενο.