Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Καλλιέργεια ρεβιθιάς"

Από GAIApedia
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Γραμμή 4: Γραμμή 4:
 
δε στραγγίζουν. Παρουσιάζει όλα τα πλεονεκτήματα των [[Ψυχανθή |ψυχανθών]] και γι’ αυτό αξιοποιείται κατάλληλα στην [[αμειψισπορά]] και τη βιολογική γεωργία.  
 
δε στραγγίζουν. Παρουσιάζει όλα τα πλεονεκτήματα των [[Ψυχανθή |ψυχανθών]] και γι’ αυτό αξιοποιείται κατάλληλα στην [[αμειψισπορά]] και τη βιολογική γεωργία.  
  
{{{top_heading|==}}}Προετοιμασία εδάφους{{{top_heading|==}}}
+
{{{top_heading|==}}}[[Προετοιμασία εδάφους και εγκατάσταση ρεβυθιών]]{{{top_heading|==}}}
 +
{{:Προετοιμασία εδάφους και εγκατάσταση ρεβυθιών|top_heading={{{top_heading|==}}}=}}
 
[[Image:Καλλιέργεια ρεβιθιάς.jpg|thumb|px100|Καλλιέργεια ρεβιθιάς]]
 
[[Image:Καλλιέργεια ρεβιθιάς.jpg|thumb|px100|Καλλιέργεια ρεβιθιάς]]
  

Αναθεώρηση της 07:35, 9 Σεπτεμβρίου 2013

Ρεβυθοκαλλιέργεια

Η ρεβιθιά καλλιεργείται [1] στην Ελλάδα από την αρχαιότητα και αποτελεί σήμερα μια παραδοσιακή καλλιέργεια με προοπτική για την ελληνική ύπαιθρο. Είναι το πιο ανθεκτικό στις ξηροθερμικές συνθήκες ανάμεσα στα καλλιεργούμενα όσπρια στη χώρα μας, ενώ αντίθετα δυσκολεύεται να αναπτυχθεί όταν καλλιεργείται σε εδάφη που δε στραγγίζουν. Παρουσιάζει όλα τα πλεονεκτήματα των ψυχανθών και γι’ αυτό αξιοποιείται κατάλληλα στην αμειψισπορά και τη βιολογική γεωργία.

Προετοιμασία εδάφους και εγκατάσταση ρεβυθιών

Προετοιμασία εδάφους και εγκατάσταση ρεβυθιών

Καλλιέργεια ρεβιθιάς


Σχετικές σελίδες

Βιβλιογραφία

  1. Ποικιλίες και πληροφορίες για την καλλιέργεια του ρεβυθιού.