Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Μέτρο 3.1 "Συλλογικές δράσεις (Μέτρα κοινού ενδιαφέροντος)""

Από GAIApedia
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
 
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
Στόχοι του [{{#show: Ιστοσελίδα Επιχειρησιακό πρόγραμμα αλιείας/Μέτρο 3.1| ?has link}} μέτρου 3.1] είναι: Καλύτερη διαχείριση των αλιευτικών πόρων, εφαρμογή επιλεκτικών αλιευτικών μεθόδων και εργαλείων, βελτίωση συνθηκών εργασίας και ασφάλειας, βελτίωση της ποιότητας και ασφάλειας των τροφίμων, ανάπτυξη των χώρων υδατοκαλλιέργειας, προώθηση της εταιρικής σχέσης μεταξύ επιστημόνων και επιχειρηματιών, προώθηση ίσων ευκαιριών, διαχείριση και έλεγχος πρόσβασης σε αλιευτικές περιοχές, δημιουργία και αναδιάρθρωση των οργανώσεων παραγωγών.
+
Στόχοι του [{{#show: Ιστοσελίδα Επιχειρησιακό πρόγραμμα αλιείας/Μέτρο 3.1| ?has link}} μέτρου 3.1] είναι: Καλύτερη διαχείριση των [[αλιεία |αλιευτικών πόρων]], εφαρμογή επιλεκτικών αλιευτικών μεθόδων και [[Αλιευτικά εργαλεία |εργαλείων]], βελτίωση συνθηκών εργασίας και ασφάλειας, βελτίωση της ποιότητας και ασφάλειας των [[Διατροφική αξία τροφίμων |τροφίμων]], ανάπτυξη των χώρων [[υδατοκαλλιέργεια |υδατοκαλλιέργειας]], προώθηση της εταιρικής σχέσης μεταξύ επιστημόνων και [[επιχειρήσεις |επιχειρηματιών]], προώθηση ίσων ευκαιριών, διαχείριση και έλεγχος πρόσβασης σε αλιευτικές περιοχές, δημιουργία και αναδιάρθρωση των [[Συλλογικές αγροτικές οργανώσεις |οργανώσεων παραγωγών]].
  
 
[[has link GU::Gaia university| ]]
 
[[has link GU::Gaia university| ]]

Τελευταία αναθεώρηση της 09:36, 21 Ιουνίου 2016

Στόχοι του μέτρου 3.1 είναι: Καλύτερη διαχείριση των αλιευτικών πόρων, εφαρμογή επιλεκτικών αλιευτικών μεθόδων και εργαλείων, βελτίωση συνθηκών εργασίας και ασφάλειας, βελτίωση της ποιότητας και ασφάλειας των τροφίμων, ανάπτυξη των χώρων υδατοκαλλιέργειας, προώθηση της εταιρικής σχέσης μεταξύ επιστημόνων και επιχειρηματιών, προώθηση ίσων ευκαιριών, διαχείριση και έλεγχος πρόσβασης σε αλιευτικές περιοχές, δημιουργία και αναδιάρθρωση των οργανώσεων παραγωγών.