Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Ομάδα III - Χρωστικές τροφίμων με συνδυασμένο ανώτατο επιτρεπτό επίπεδο"

Από GAIApedia
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
(Νέα σελίδα με '{|class="wikitable" style="text-align: center;" !scope="col" colspan="1" |Αριθμός Ε !scope="col" colspan="1" |Όνομα |- |E 100||Κουρκουμίνη ...')
 
 
(3 ενδιάμεσες αναθεωρήσεις από 2 χρήστες δεν εμφανίζονται)
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
 +
{{{top_heading|==}}}Χρωστικές [[Διατροφική αξία τροφίμων |τροφίμων]] με συνδυασμένο ανώτατο επιτρεπτό επίπεδο{{{top_heading|==}}}
 +
 
{|class="wikitable" style="text-align: center;"
 
{|class="wikitable" style="text-align: center;"
 
  !scope="col" colspan="1" |Αριθμός Ε  
 
  !scope="col" colspan="1" |Αριθμός Ε  
Γραμμή 33: Γραμμή 35:
 
  |E 161b||Λουτεΐνη
 
  |E 161b||Λουτεΐνη
 
  |}
 
  |}
__NOTOC__
+
 
 +
<ref name="Οδηγός ορθής πρακτικής"/>
 +
 
 
==Βιβλιογραφία==
 
==Βιβλιογραφία==
  
*"[[Media:Οδηγός ορθής πρακτικής για τις επιχειρήσεις παραγωγής ζαχαρωδών προϊόντων.pdf|Οδηγός ορθής πρακτικής για τις επιχειρήσεις παραγωγής ζαχαρωδών προϊόντων]]", Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων, Αθήνα Απρίλιος 2013
+
<references>
[[Category:Νομικό πλαίσιο]]
+
 
[[σχετίζεται με::Επιχείρηση παραγωγής ζαχαρωδών προϊόντων| ]]
+
<ref name="Οδηγός ορθής πρακτικής">[[Media:Οδηγός ορθής πρακτικής για τις επιχειρήσεις παραγωγής ζαχαρωδών προϊόντων.pdf|Οδηγός ορθής πρακτικής για τις επιχειρήσεις παραγωγής ζαχαρωδών προϊόντων, Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων, Αθήνα Απρίλιος 2013]]</ref>
 +
 
 +
</references>
 +
 
 +
[[σχετίζεται με::Ομάδες πρόσθετων ουσιών| ]]
 
[[πόσο αφορά σε επιχείρηση μεταποίησης-τυποποίησης::30| ]]
 
[[πόσο αφορά σε επιχείρηση μεταποίησης-τυποποίησης::30| ]]
 
[[πόσο αφορά σε ελεγκτικό φορέα::30| ]]
 
[[πόσο αφορά σε ελεγκτικό φορέα::30| ]]
 
[[πόσο αφορά σε καταναλωτή::30| ]]
 
[[πόσο αφορά σε καταναλωτή::30| ]]
 
[[κατάσταση δημοσίευσης::10| ]]
 
[[κατάσταση δημοσίευσης::10| ]]
 +
__NOTOC__

Τελευταία αναθεώρηση της 07:17, 23 Ιουνίου 2016

Χρωστικές τροφίμων με συνδυασμένο ανώτατο επιτρεπτό επίπεδο

Αριθμός Ε Όνομα
E 100 Κουρκουμίνη
E 104 Κίτρινο της κινολίνης
E 110 Κίτρινο Sunset FCF / Κιτρινοπορτοκαλί S
E 120 Κοχενίλη, καρμινικό οξύ, καρμίνες
E 122 Αζωρουμπίνη, καρμοϊσίνη
E 124 Πονσώ 4R, ερυθρό της κοχενίλης A
E 129 Ερυθρό Allura AC
E 131 Patent Blue V
E 132 Ινδικοτίνη, ινδικοκαρμίνη
E 133 Λαμπρό κυανό FCF
E 142 Πράσινο S
E 151 Λαμπρό μαύρο BN, μαύρο PN
E 155 Καστανό HT
E 160e β-απο-8’-καροτενάλη (C30)
E 161b Λουτεΐνη

[1]

Βιβλιογραφία

  1. Οδηγός ορθής πρακτικής για τις επιχειρήσεις παραγωγής ζαχαρωδών προϊόντων, Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων, Αθήνα Απρίλιος 2013