Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Ομάδα III - Χρωστικές τροφίμων με συνδυασμένο ανώτατο επιτρεπτό επίπεδο"

Από GAIApedia
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
 
Γραμμή 35: Γραμμή 35:
 
  |E 161b||Λουτεΐνη
 
  |E 161b||Λουτεΐνη
 
  |}
 
  |}
__NOTOC__
+
 
 +
<ref name="Οδηγός ορθής πρακτικής"/>
 +
 
 
==Βιβλιογραφία==
 
==Βιβλιογραφία==
  
*"[[Media:Οδηγός ορθής πρακτικής για τις επιχειρήσεις παραγωγής ζαχαρωδών προϊόντων.pdf|Οδηγός ορθής πρακτικής για τις επιχειρήσεις παραγωγής ζαχαρωδών προϊόντων]]", Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων, Αθήνα Απρίλιος 2013
+
<references>
 +
 
 +
<ref name="Οδηγός ορθής πρακτικής">[[Media:Οδηγός ορθής πρακτικής για τις επιχειρήσεις παραγωγής ζαχαρωδών προϊόντων.pdf|Οδηγός ορθής πρακτικής για τις επιχειρήσεις παραγωγής ζαχαρωδών προϊόντων, Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων, Αθήνα Απρίλιος 2013]]</ref>
 +
 
 +
</references>
 +
 
 
[[σχετίζεται με::Ομάδες πρόσθετων ουσιών| ]]
 
[[σχετίζεται με::Ομάδες πρόσθετων ουσιών| ]]
 
[[πόσο αφορά σε επιχείρηση μεταποίησης-τυποποίησης::30| ]]
 
[[πόσο αφορά σε επιχείρηση μεταποίησης-τυποποίησης::30| ]]
Γραμμή 44: Γραμμή 51:
 
[[πόσο αφορά σε καταναλωτή::30| ]]
 
[[πόσο αφορά σε καταναλωτή::30| ]]
 
[[κατάσταση δημοσίευσης::10| ]]
 
[[κατάσταση δημοσίευσης::10| ]]
 +
__NOTOC__

Τελευταία αναθεώρηση της 07:17, 23 Ιουνίου 2016

Χρωστικές τροφίμων με συνδυασμένο ανώτατο επιτρεπτό επίπεδο

Αριθμός Ε Όνομα
E 100 Κουρκουμίνη
E 104 Κίτρινο της κινολίνης
E 110 Κίτρινο Sunset FCF / Κιτρινοπορτοκαλί S
E 120 Κοχενίλη, καρμινικό οξύ, καρμίνες
E 122 Αζωρουμπίνη, καρμοϊσίνη
E 124 Πονσώ 4R, ερυθρό της κοχενίλης A
E 129 Ερυθρό Allura AC
E 131 Patent Blue V
E 132 Ινδικοτίνη, ινδικοκαρμίνη
E 133 Λαμπρό κυανό FCF
E 142 Πράσινο S
E 151 Λαμπρό μαύρο BN, μαύρο PN
E 155 Καστανό HT
E 160e β-απο-8’-καροτενάλη (C30)
E 161b Λουτεΐνη

[1]

Βιβλιογραφία

  1. Οδηγός ορθής πρακτικής για τις επιχειρήσεις παραγωγής ζαχαρωδών προϊόντων, Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων, Αθήνα Απρίλιος 2013