Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Ποικιλία μελιτζάνας Rosa bianca"

Από GAIApedia
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
 
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
[[Image:Ποικιλία μελιτζάνας Rosa bianca.jpg|thumb|px100|Rosa bianca]]
+
[[Image:Ποικιλία μελιτζάνας Rosa bianca.png|thumb|px100|Rosa bianca]]
 
Ιταλική [[Ποικιλίες μελιτζάνας|ποικιλία]] μέσης εποχής. Είναι ίσως η καλύτερη ποικιλία σε γεύση. Έχει κερδίσει πρώτη σε διαγωνισμούς για την υπέροχη κρεμώδη σάρκα της. Είναι λευκή στη βάση ης με ακανόνιστες ροζ-μωβ λωρίδες στο πάνω μέρος. Περίοδος ωρίμανσης υπολογίζεται περίπου σε 83 ημέρες από την περίοδο της [[Μεταφύτευση μελιτζάνας|μεταφύτευσης]].  
 
Ιταλική [[Ποικιλίες μελιτζάνας|ποικιλία]] μέσης εποχής. Είναι ίσως η καλύτερη ποικιλία σε γεύση. Έχει κερδίσει πρώτη σε διαγωνισμούς για την υπέροχη κρεμώδη σάρκα της. Είναι λευκή στη βάση ης με ακανόνιστες ροζ-μωβ λωρίδες στο πάνω μέρος. Περίοδος ωρίμανσης υπολογίζεται περίπου σε 83 ημέρες από την περίοδο της [[Μεταφύτευση μελιτζάνας|μεταφύτευσης]].  
  

Τελευταία αναθεώρηση της 08:52, 22 Νοεμβρίου 2013

Rosa bianca

Ιταλική ποικιλία μέσης εποχής. Είναι ίσως η καλύτερη ποικιλία σε γεύση. Έχει κερδίσει πρώτη σε διαγωνισμούς για την υπέροχη κρεμώδη σάρκα της. Είναι λευκή στη βάση ης με ακανόνιστες ροζ-μωβ λωρίδες στο πάνω μέρος. Περίοδος ωρίμανσης υπολογίζεται περίπου σε 83 ημέρες από την περίοδο της μεταφύτευσης.