Ποικιλία μπανανιάς Saba

Από GAIApedia
Αναθεώρηση της 09:45, 2 Οκτωβρίου 2013 υπό τον P chasapis (Συζήτηση | συνεισφορές)

(διαφορά) ←Παλαιότερη αναθεώρηση | Τελευταία αναθεώρηση (διαφορά) | Νεώτερη αναθεώρηση → (διαφορά)
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Ποικιλία μπανανιάς Saba

Η πιο σημαντική ποικιλία στις Φιλιππίνες. Παράγει καρπούς μέτριου - μεγάλου μεγέθους, που τρώγονται μαγειρευτοί. Η σάρκα είναι κρεμ λευκή και γλυκιά κατά την ωρίμανση του καρπού.