Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Ποικιλία πιπεριάς Tequila"

Από GAIApedia
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
(Νέα σελίδα με 'Είναι ποικιλία κατάλληλη για παραγωγή καρπού χρώματ...')
 
 
(2 ενδιάμεσες αναθεωρήσεις από ένα χρήστη δεν εμφανίζονται)
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
 +
[[Image:Ποικιλία πιπεριάς Tequila.jpg|thumb|px100|Ποικιλία πιπεριάς Tequila]]
 
Είναι [[Ποικιλίες πιπεριάς|ποικιλία]] κατάλληλη για παραγωγή [[Πιπεριά προϊόν|καρπού]] χρώματος ιώδους κατά το στάδιο του ανώριμου καρπού. Κατά την πλήρη ωρίμανση, ο καρπός παίρνει χρώμα κοκκινωπό. Είναι πολύ πρώιμη με καρπό τρίλοβο ή τετράλοβο, ελαφρά επιμήκη. Το [[Πιπεριά φυτό|φυτό]] είναι ανθεκτικό στην ξήρανση κορυφής του καρπού και στο μωσαϊκό του καπνού.
 
Είναι [[Ποικιλίες πιπεριάς|ποικιλία]] κατάλληλη για παραγωγή [[Πιπεριά προϊόν|καρπού]] χρώματος ιώδους κατά το στάδιο του ανώριμου καρπού. Κατά την πλήρη ωρίμανση, ο καρπός παίρνει χρώμα κοκκινωπό. Είναι πολύ πρώιμη με καρπό τρίλοβο ή τετράλοβο, ελαφρά επιμήκη. Το [[Πιπεριά φυτό|φυτό]] είναι ανθεκτικό στην ξήρανση κορυφής του καρπού και στο μωσαϊκό του καπνού.
  
 
[[είναι ποικιλία της::Πιπεριά φυτό| ]]
 
[[είναι ποικιλία της::Πιπεριά φυτό| ]]
 +
[[είναι υβρίδιο του φυτού::Πιπεριά θερμοκηπίου φυτό| ]]
 
[[πόσο αφορά σε γεωργό::30| ]]
 
[[πόσο αφορά σε γεωργό::30| ]]
 
[[πόσο αφορά σε γεωπόνο::30| ]]
 
[[πόσο αφορά σε γεωπόνο::30| ]]
 +
[[Category:Πιπεριά]]

Τελευταία αναθεώρηση της 15:38, 18 Νοεμβρίου 2013

Ποικιλία πιπεριάς Tequila

Είναι ποικιλία κατάλληλη για παραγωγή καρπού χρώματος ιώδους κατά το στάδιο του ανώριμου καρπού. Κατά την πλήρη ωρίμανση, ο καρπός παίρνει χρώμα κοκκινωπό. Είναι πολύ πρώιμη με καρπό τρίλοβο ή τετράλοβο, ελαφρά επιμήκη. Το φυτό είναι ανθεκτικό στην ξήρανση κορυφής του καρπού και στο μωσαϊκό του καπνού.