Πόσο αφορά σε επιχείρηση 30
Λίστα με όλες τις σελίδες που έχουν ιδιότητα «Πόσο αφορά σε επιχείρηση» με τιμή «30».
Δεδομένου ότι υπήρξαν μόνο λίγα αποτελέσματα, εμφανίζονται επίσης κάποιες γειτονικές τιμές.
- Στατιστικά δεδομένα βιολογικής παραγωγής +
- Βασικοί συμμετέχοντες στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας +
- Κατάλογος με τις αναγνωρισμένες πειραματικές μονάδες για το 2012 +
- Σχετικές συνδέσεις για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ +
- Διεπαγγελματικές οργανώσεις +
- Υφιστάμενη κατάσταση αγελαδοτροφικού κλάδου +
- Καταγωγή των ζώων στη βιολογική κτηνοτροφία +
- Ολοκληρωμένη διαχείριση στη φυτική παραγωγή +
- Αιθέρια έλαια +
- Οίνος με ονομασία κατά παράδοση +
- Διακίνηση ζώων υδατοκαλλιέργειας εντός ΕΕ +
- Υποδοχείς υποστρωμάτων υδροπονικών καλλιεργειών +
- Εγκεκριμένοι τύποι τετράτροχων βοηθητικών μηχανημάτων +
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος πιστοποιητικών στις εισαγωγές μπανάνας +
- Φυτοϋγειονομικός έλεγχος (γενικά) +
- Εγκεκριμένοι τύποι ελκυστήρων +
- Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (γενικά) +
- Συσκευασία τροφίμων (γενικά) +
- Χορήγηση και ανανέωση της πιστοποίησης για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ +
- Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών & Ποιοτικού Ελέγχου Ναυπλίου +
- Νομοθεσία προϊόντων προστατευόμενου καθεστώτος +
- Εγκατάσταση και λειτουργία σταθμών ΑΠΕ ή ΣΗΘΥΑ +
- Κατευθυντήριες οδηγίες για ελεγκτικές αρχές στα φυτοπροστατευτικά προϊόντα +
- Υποβολή και αξιολόγηση αίτησης ένταξης στο σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στη φυτική παραγωγή +
- Επισήμανση βιολογικών προϊόντων +
- Υφιστάμενη κατάσταση αλιείας +
- Αποξηραμένα προϊόντα +
- Νομικό πλαίσιο μέτρου 3.5: "Πιλοτικά Σχέδια" + (20)
- Εγκεκριμένοι τύποι θεριζοαλωνιστικών μηχανών +
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος πιστοποιητικών στις εισαγωγές - εξαγωγές ζάχαρης +
- Γενικές έννοιες ποιοτικού ελέγχου τροφίμων + (30)
- Γενικές έννοιες χρώματος τροφίμων + (30)
- Γενικές πληροφορίες υφής τροφίμων + (30)
- Γεύση και οσμή τροφίμων + (30)
- Γεύση τροφίμων + (30)
- Διαστάσεις τροφίμων + (30)
- Ελαττώματα τροφίμων + (30)
- Επικαιροποιημένος πίνακας με τα επίσημα εργαστήρια για αναλύσεις ΓΤΟ + (30)
- Ιξώδες τροφίμων + (30)
- Κανονισμοί-οδηγίες-αποφάσεις-εγκύκλιοι για γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα φυτικής προέλευσης + (30)
- Κατηγορίες ελαττωμάτων τροφίμων + (30)
- Μέγεθος και σχήμα τροφίμων + (30)
- Μέθοδοι ποιοτικού ελέγχου τροφίμων + (30)
- Μέτρηση ελαττωμάτων τροφίμων + (30)
- Μέτρηση ιξώδους τροφίμων + (30)
- Μέτρηση υφής τροφίμων με όργανα + (30)
- Μέτρο 3.5 "Πιλοτικά Σχέδια" + (30)
- Μέτρο 4.1 "Ανάπτυξη αλιευτικών περιοχών" + (30)
- Νομικό πλαίσιο μέτρου 4.1: "Ανάπτυξη αλιευτικών περιοχών" + (30)
- Οσμή τροφίμων + (30)
- Σπουδαιότητα και φύση υφής τροφίμων + (30)
- Ταξινόμηση ποιοτικών συντελεστών τροφίμων + (30)
- Τρόποι μέτρησης χρώματος τροφίμων + (30)
- Υποκειμενικές μέθοδοι μέτρησης χρώματος τροφίμων + (30)
- Υφή τροφίμων + (30)
- Φασματόμετρα + (30)
- Φορείς που σχετίζονται με τη γεωργία + (30)
- Φυσικοχημικές μέθοδοι προσδιορισμού της υφής τροφίμων + (30)
- Χαρακτηριστικά χρώματος τροφίμων + (30)
- Χρώμα τροφίμων + (30)