Πόσο αφορά σε συλλογικές αγροτικές οργανώσεις 20
Μια λίστα όλων των σελίδων που έχουν την ιδιότητα «Πόσο αφορά σε συλλογικές αγροτικές οργανώσεις» με τιμή «20»
Προηγούμενος Αποτελέσματα 121– 164 Επόμενο (20 | 50 | 100 | 250 | 500)
Προηγούμενος Αποτελέσματα 121– 164 Επόμενο (20 | 50 | 100 | 250 | 500)
- Νομοθεσία κτηνιατρικών φαρμάκων +
- Νομοθεσία προϊόντων προστατευόμενου καθεστώτος +
- Ξήρανση αγροτικών προϊόντων με γεωθερμική ενέργεια +
- Ξηραντήρια και βιομάζα +
- Ολοκληρωμένη φυτοπροστασία +
- Οσμή τροφίμων +
- Προαιρετική επισήμανση βόειου κρέατος και βόειο κρέας ποιότητας +
- Προϊόντα από ζώα που δεν εκτρέφονται με γενετικά τροποποιημένες ζωοτροφές - Agro 7 +
- Προϊόντα ειδικών πτηνοτροφικών εκτροφών +
- Ρόλος του επιβλέποντα - γεωπόνου στην ολοκληρωμένη διαχείριση φυτικής παραγωγής +
- Ρόλος του επικεφαλής στην ολοκληρωμένη διαχείριση φυτικής παραγωγής +
- Ρόλος του συμβούλου - γεωπόνου στην ολοκληρωμένη διαχείριση φυτικής παραγωγής +
- Σπουδαιότητα και φύση υφής τροφίμων +
- Σταθμοί αυτοπαραγωγής ενέργειας από ΑΠΕ ή ΣΗΘΥΑ +
- Στατιστικά δεδομένα βιολογικής παραγωγής +
- Στατιστικά στοιχεία μεταποίησης βιολογικής παραγωγής 2009 +
- Στατιστικά στοιχεία μεταποίησης βιολογικής παραγωγής 2010 +
- Στόχοι ΚΑΠ 2014-2020 +
- Συγκριτική ανάλυση κόστους θέρμανσης θερμοκηπίου με ΓΑΘ ή πετρέλαιο +
- Συμπαραγωγή Ηλεκτρισμού και Θερμότητας Υψηλής Απόδοσης (ΣΗΘΥΑ) +
- Συστήματα θέρμανσης με υπέρυθρη ακτινοβολία στα θερμοκήπια +
- Σχετικές συνδέσεις για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ +
- Σύστημα ανάλυσης κινδύνων & κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) - Agro 1 +
- Σύστημα γεωργικών συμβουλών +
- Σύστημα διαχείρισης για τη διασφάλιση ποιότητας προϊόντων σπογαλλιείας και σπογγοκαλλιέργειας - Agro 6 +
- Σύστημα διαχείρισης για τη διασφάλιση της ποιότητας του χοιρινού κρέατος - Agro 3 +
- Σύστημα διαχείρισης για τη διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων ιχθυοκαλλιέργειας - Agro 4 +
- Ταξινόμηση ποιοτικών συντελεστών τροφίμων +
- Τρόποι εφαρμογής των λιπασμάτων +
- Τρόποι μέτρησης χρώματος τροφίμων +
- Τύποι βιομάζας +
- Τύποι ηλιακών ξηραντηρίων +
- Υδροηλεκτρική ενέργεια (γενικά) +
- Υποβολή και αξιολόγηση αίτησης ένταξης στο σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στη φυτική παραγωγή +
- Υποκειμενικές μέθοδοι μέτρησης χρώματος τροφίμων +
- Υφή τροφίμων +
- Φασματόμετρα +
- Φορείς που σχετίζονται με τα κτηνιατρικά φάρμακα +
- Φυσικοχημικές μέθοδοι προσδιορισμού της υφής τροφίμων +
- Χαρακτηριστικά εδάφους +
- Χαρακτηριστικά χρώματος τροφίμων +
- Χρήσιμες συνδέσεις για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας +
- Χρήσιμες συνδέσεις στη βιολογική παραγωγή +
- Χρώμα τροφίμων +