Πόσο αφορά σε καταναλωτή 20
Λίστα με όλες τις σελίδες που έχουν ιδιότητα «Πόσο αφορά σε καταναλωτή» με τιμή «20».
Δεδομένου ότι υπήρξαν μόνο λίγα αποτελέσματα, εμφανίζονται επίσης κάποιες γειτονικές τιμές.
- EPD + (10)
- Απαιτήσεις της βιολογικής κτηνοτροφίας + (10)
- Ολοκληρωμένη διαχείριση στη φυτική παραγωγή + (10)
- Τοπικός οίνος + (10)
- Agro 4.2 + (10)
- Ειδικοί υγειονομικοί όροι και προϋποθέσεις επιχειρήσεων πώλησης τροφίμων και ποτών μέσω ηλεκτρονικού εμπορίου + (10)
- Εθνικός κατάλογος βιολογικών σπόρων για κηπευτικά + (10)
- Επείγουσα σφαγή στο σφαγείο + (10)
- Μεταβατική περίοδος στη βιολογική γεωργία - κτηνοτροφία + (10)
- Προδιαγραφές οινοποιείων για την έκδοση βεβαίωσης καταλληλότητας + (10)
- Η προστασία των φυτών από ζωικούς εχθρούς και ασθένειες στη βιολογική γεωργία + (10)
- Agro 3.3 + (10)
- Ειδικοί υγειονομικοί όροι και προϋποθέσεις επιχειρήσεων μεταποίησης - τυποποίησης (υγειονομικού ενδιαφέροντος) + (10)
- Αποθήκευση ελαιολάδου + (10)
- Προαιρετική επισήμανση βόειου κρέατος και βόειο κρέας ποιότητας + (10)
- Κοινοτική νομοθεσία βιολογικών προϊόντων + (10)
- EMAS + (10)
- Μεταβατική περίοδος στη βιολογική κτηνοτροφία + (10)
- Οφέλη πιστοποίησης ολοκληρωμένης διαχείρισης καλλιεργειών + (10)
- Οίνος ΟΠΕ + (10)
- Agro 4.1 + (10)
- Ειδικοί υγειονομικοί όροι και προϋποθέσεις επιχειρήσεων λιανικής και χονδρικής διάθεσης τροφίμων και ποτών + (10)
- Ηλεκτρονική βάση δεδομένων βιολογικού πολλαπλασιαστικού υλικού + (10)
- Ειδκοί κίνδυνοι κατά τη σφαγή + (10)
- Στατιστικά στοιχεία μεταποίησης βιολογικής παραγωγής 2009 + (10)
- Γενικοί υγειονομικοί όροι και προϋποθέσεις λειτουργίας ελαιοτριβείων + (10)
- Πολλαπλασιαστικό υλικό στη βιολογική γεωργία (γενικά) + (10)
- Agro 3.2 + (10)
- Επισήμανση προϊόντων ΠΟΠ - ΠΓΕ + (10)
- Φορείς που σχετίζονται με τη γεωργία + (10)
- Προϊόντα ειδικών πτηνοτροφικών εκτροφών + (10)
- Κοινοτικός κατάλογος προϊόντων προστατευόμενου καθεστώτος + (20)
- Μέγιστα όρια υπολειμμάτων φυτοφαρμάκων + (20)
- Μέταλλα + (20)
- Μητρώο εγκεκριμένων επιχειρήσεων χρήσης ενδείξεων προϊόντων προστατευόμενου καθεστώτος + (20)
- Μητρώο επιχειρήσεων παραγωγής προϊόντων υδατοκαλλιέργειας κατόχων κτηνιατρικής άδειας + (20)
- Παραγωγή αγελαδινού γάλακτος + (20)
- Παρασκευή βουτύρου + (20)
- Παρασκευή γιαουρτιού + (20)
- Παρασκευή παγωτού + (20)
- Παρασκευή τυριού + (20)
- Ποιοτικός έλεγχος στις εισαγωγές (νομικό πλαίσιο) + (20)
- Ρυπαντές ελαίων - όρια + (20)
- Στάδια βιομηχανικής επεξεργασίας της βιομηχανικής ντομάτας + (20)
- Στάδια κονσερβοποίησης ροδάκινων + (20)
- Στάδια παραγωγής χυμού πορτοκαλιού + (20)
- Στάδια παρασκευής χυμού ροδάκινου + (20)
- Συσκευασία τροφίμων (γενικά) + (20)
- Συσκευασία χυμού πορτοκαλιού + (20)
- Σύστημα ανάλυσης κινδύνων & κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) - Agro 1 + (20)
- Χαρμάνια καπνού + (20)
- Χαρτί - χαρτόνι + (20)
- Καρπός κάππαρης + (30)
- Λούπινο προϊόν + (30)
- Βασιλικός πολτός + (30)
- Ρετσινολαδιά προϊόν + (30)
- Τριαντάφυλλο + (30)
- Μήλο + (30)
- Κολοκύθι + (30)
- Κορόμηλο + (30)
- Αιθέριο έλαιο δυόσμου + (30)
- Κουκί + (30)
- Καρπός πεκάν + (30)
- Ομάδα IV - Πολυόλες + (30)
- Γενικές έννοιες χρώματος τροφίμων + (30)
- Αβοκάντο προϊόν + (30)
- Νεράντζι + (30)
- Ποιοτικά χαρακτηριστικά του καρπού του σιταριού + (30)
- Υφή τροφίμων + (30)
- Διαθρεπτική αξία σπαραγγιού + (30)
- Αγγούρι θερμοκηπίου + (30)
- Αυγά στρουθοκαμήλου + (30)
- Θεραπευτικές ιδιότητες προϊόντος ευκάλυπτου + (30)
- Φιστίκι + (30)
- Πίνακας πρόσθετων ουσιών για προϊόντα κακάο και σοκολάτας + (30)
- Η χρήση του σουσαμιού ως τρόφιμο + (30)
- Προϊόν κρόκου + (30)
- Ποιότητα ελαιολάδου + (30)
- Διατροφική αξία λεμονιού + (30)
- Μέγεθος και σχήμα τροφίμων + (30)
- Ταραμάς + (30)
- Ραπανάκι προϊόν + (30)
- Διατροφική αξία κρεμμυδιού + (30)
- Ιτιά προϊόν + (30)
- Χαρακτηριστικά καρπού επιτραπέζιας ελιάς + (30)
- Σόργο προϊόν + (30)
- Διαθρεπτική αξία χουρμαδιού + (30)
- Αιθέριο έλαιο κορίανδρου + (30)
- Διατροφική αξία σόγιας + (30)
- Αυγοτάραχο + (30)
- Ντομάτα προϊόν + (30)
- Ακτινίδιο + (30)