Πόσο αφορά σε καταναλωτή 10
Λίστα με όλες τις σελίδες που έχουν ιδιότητα «Πόσο αφορά σε καταναλωτή» με τιμή «10».
Δεδομένου ότι υπήρξαν μόνο λίγα αποτελέσματα, εμφανίζονται επίσης κάποιες γειτονικές τιμές.
- Προδιαγραφές οινοποιείων για την έκδοση βεβαίωσης καταλληλότητας + (10)
- Προδιαγραφές προϊόντων ΠΟΠ - ΠΓΕ + (10)
- Προστασία των ζώων κατά τη σφαγή + (10)
- Προϊόντα από ζώα που δεν εκτρέφονται με γενετικά τροποποιημένες ζωοτροφές - Agro 7 + (10)
- Προϊόντα ειδικών πτηνοτροφικών εκτροφών + (10)
- Προϊόντα και υποπροϊόντα ελαιοτριβείου + (10)
- Προϊόντα προστατευόμενου καθεστώτος (ορισμοί) + (10)
- Σήμανση οίνων + (10)
- Στατιστικά δεδομένα βιολογικής παραγωγής + (10)
- Στατιστικά στοιχεία μεταποίησης βιολογικής παραγωγής 2009 + (10)
- Στατιστικά στοιχεία μεταποίησης βιολογικής παραγωγής 2010 + (10)
- Σχετικές συνδέσεις για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (10)
- Σύστημα διαχείρισης για τη διασφάλιση ποιότητας προϊόντων σπογαλλιείας και σπογγοκαλλιέργειας - Agro 6 + (10)
- Σύστημα διαχείρισης για τη διασφάλιση της ποιότητας του χοιρινού κρέατος - Agro 3 + (10)
- Σύστημα διαχείρισης για τη διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων ιχθυοκαλλιέργειας - Agro 4 + (10)
- Σύστημα ελέγχου και πιστοποίησης προϊόντων ΠΟΠ - ΠΓΕ + (10)
- Σύστημα ελέγχου και πιστοποίησης προϊόντων βιολογικής γεωργίας + (10)
- Σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στη φυτική παραγωγή (γενικά) + (10)
- Τοπικός οίνος + (10)
- Φορείς που σχετίζονται με τη γεωργία + (10)
- Χρήσιμες συνδέσεις στη βιολογική παραγωγή + (10)
- Κανονισμοί-οδηγίες-αποφάσεις-εγκύκλιοι για γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα φυτικής προέλευσης + (20)
- Γυαλί + (20)
- Εγκεκριμένες εγκαταστάσεις δίθυρων μαλακίων και αλιευμάτων + (20)
- ISO 22005:2007 + (20)
- Δημοπρατήρια αγροτικών προϊόντων + (20)
- Χαρμάνια καπνού + (20)
- Επεξεργασία χυμού ροδάκινου + (20)
- Παρασκευή τυριού + (20)
- HACCP + (20)
- Ποιοτικός έλεγχος στις εισαγωγές (νομικό πλαίσιο) + (20)
- Μέταλλα + (20)
- Μητρώο επιχειρήσεων παραγωγής προϊόντων υδατοκαλλιέργειας κατόχων κτηνιατρικής άδειας + (20)
- BRC + (20)
- Αγροτουριστικοί συνεταιρισμοί + (20)
- Παρασκευή γιαουρτιού + (20)
- Ρυπαντές ελαίων - όρια + (20)
- Όρια μικροοργανισμών στο γάλα και στα γαλακτοκομικά προιόντα + (20)
- Αρχές συστήματος HACCP + (20)
- Ελληνικός κατάλογος προϊόντων προστατευόμενου καθεστώτος + (20)
- Συσκευασία χυμού πορτοκαλιού + (20)
- Στάδια βιομηχανικής επεξεργασίας της βιομηχανικής ντομάτας + (20)
- IFS + (20)
- Αγροδιατροφικές συμπράξεις περιφέρειας + (20)
- Παρασκευή βουτύρου + (20)
- Στάδια παραγωγής χυμού πορτοκαλιού + (20)
- Σύστημα ανάλυσης κινδύνων & κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) - Agro 1 + (20)
- Globalgap (Eurepgap) + (20)
- Κοινοτικός κατάλογος προϊόντων προστατευόμενου καθεστώτος + (20)
- Συσκευασία τροφίμων (γενικά) + (20)
- Στάδια κονσερβοποίησης ροδάκινων + (20)
- Διαδικασίες παραγωγής παρθένου ελαιόλαδου + (20)
- Παρασκευή παγωτού + (20)
- Μέγιστα όρια υπολειμμάτων φυτοφαρμάκων + (20)
- Χαρτί - χαρτόνι + (20)
- Εκτρεφόμενα ψάρια και οστρακοειδή + (30)
- ISO 22000:2005 + (20)
- Μητρώο εγκεκριμένων επιχειρήσεων χρήσης ενδείξεων προϊόντων προστατευόμενου καθεστώτος + (20)
- Γλυκαντικό διάλυμα + (20)
- Στάδια παρασκευής χυμού ροδάκινου + (20)
- Παραγωγή αγελαδινού γάλακτος + (20)
- Επισήμανση βιολογικών προϊόντων + (20)
- Αυγά στρουθοκαμήλου + (30)
- Ευκάλυπτος προϊόν + (30)
- Φιστίκι + (30)
- Πίνακας πρόσθετων ουσιών για τσίχλες + (30)
- Διατροφική αξία σουσαμιού + (30)
- Προϊόν κρόκου + (30)
- Διαθρεπτική αξία λίτσι + (30)
- Νεράντζι + (30)
- Διαθρεπτική αξία ηλιόσπορου + (30)
- Σπουδαιότητα και φύση υφής τροφίμων + (30)
- Σπαράγγι προϊόν + (30)
- Φασόλι θερμοκηπίου + (30)
- Χρήση προϊόντος λεύκας για παραγωγή βιομάζας + (30)
- Χαρακτηριστικά καρπού επιτραπέζιας ελιάς + (30)
- Διαθρεπτική αξία αγγουριού + (30)
- Διαθρεπτική αξία γκουάβας + (30)
- Αιθέριο έλαιο κορίανδρου + (30)
- Διαθρεπτική αξία αντιδιού + (30)
- Ποιότητα ελαιολάδου + (30)
- Διατροφική αξία μανταρινού + (30)
- Κατηγορίες ελαττωμάτων τροφίμων + (30)
- Καρότο προϊόν + (30)
- Διαθρεπτική αξία ραδικιού + (30)
- Διατροφική αξία κρεμμυδιού + (30)
- Επιτραπέζια ελιά + (30)
- Σταφίδα + (30)
- Διατροφική αξία αρνίσιου κρέατος + (30)
- Αιθέριο έλαιο μελισσόχορτου + (30)
- Διατροφική αξία αυγοτάραχου + (30)
- Κεράσι + (30)
- Θρεπτική αξία σταφίδας + (30)
- Αντικειμενικές μέθοδοι μέτρησης χρώματος τροφίμων + (30)
- Αυγοτάραχο + (30)
- Διατροφική αξία βόειου κρέατος + (30)
- Ακτινίδιο + (30)
- Θρεπτική αξία βρώμης + (30)
- Μητρώο ενώσεων καταναλωτών + (30)
- Διαθρεπτική αξία πράσου + (30)
- Ρεβίθι + (30)
- Διαθρεπτική αξία φουντουκιών + (30)
- Διαθρεπτική αξία μπάμιας + (30)
- Γενικές έννοιες ποιοτικού ελέγχου τροφίμων + (30)
- Διαθρεπτική αξία στέβιας + (30)
- Κουνουπίδι προϊόν + (30)
- Διαθρεπτική αξία καρπών λωτού + (30)
- Κριθάρι προϊόν + (30)
- Γεύση τροφίμων + (30)
- Το κρέας του αλόγου κι η διατροφική του αξία + (30)
- Σφάγιο κουνελιού + (30)
- Διατροφική αξία αυγού + (30)
- Χρήση προϊόντος ψευδοκακίας για παραγωγή βιομάζας + (30)
- Διατροφική αξία ρυζιού + (30)
- Πίνακας πρόσθετων ουσιών για παγωτά + (30)
- Καρπός Ατρακτυλίδας + (30)
- Αιθέριο έλαιο εχινάτσεας + (30)
- Διαθρεπτική αξία μπανάνας + (30)
- Ρόδι + (30)
- Ζαχαρότευτλο προϊόν + (30)
- Βελτίωση ιξώδους τροφίμων + (30)
- Γαύρος (Engraulis encrasicolus) + (30)
- Πιπεριά θερμοκηπίου προϊόν + (30)
- Ούζο + (30)
- Διατροφική αξία καλαμποκιού + (30)
- Ανανάς προϊόν + (30)
- Αιθέριο έλαιο κριτάμου + (30)
- Χρήση βιομηχανικής ντομάτας + (30)
- Δαμάσκηνο + (30)
- Διατροφική αξία πορτοκαλιού + (30)
- Διαστάσεις τροφίμων + (30)
- Άνηθος προϊόν + (30)
- Διατροφική αξία κατσικίσιου γάλακτος + (30)
- Λικέρ ακτινίδιο + (30)
- Χρήση προϊόντος καλαμιού για παραγωγή βιομάζας + (30)
- Θρεπτική αξία μήλου + (30)
- Μελιτζάνα προϊόν + (30)
- Η διατροφική αξία της γαλοπούλας + (30)
- Αιθέριο έλαιο ρίγανης + (30)
- Κυαμισμός ή Κυάμωση + (30)
- Colostrum (Πρωτόγαλα αγελάδας, πύαρ) + (30)
- Μπάμια προϊόν + (30)
- Ακτινοβολία και τρόφιμα + (30)
- Διατροφική αξία των ψαριών + (30)
- Θρεπτική αξία λαθουριού + (30)
- Γύρη + (30)
- Μίσχανθος προϊόν + (30)
- Χρήσεις γαρύφαλλου + (30)
- Δέρμα στρουθοκαμήλου + (30)
- Τριτικάλε προϊόν + (30)
- Αφλατοξίνες στα φιστίκια + (30)
- Πίνακας πρόσθετων ουσιών για υλικά διακόσμησης, επικάλυψης και γέμισης πλην φρούτων + (30)
- Καρπός σουσαμιού + (30)
- Αλόη προϊόν + (30)
- Λίτσι προϊόν + (30)
- Κίτρο + (30)
- Ηλίανθος προϊόν + (30)
- Αρχές μετρήσεως υφής τροφίμων + (30)
- Διαθρεπτική αξία παντζαριού + (30)
- Διατροφική αξία δαμάσκηνων + (30)
- Πατάτα προϊόν + (30)
- Σίκαλη προϊόν + (30)
- Εμπορικοί τύποι επιτραπέζιας ελιάς + (30)
- Αγγούρι + (30)
- Διατροφική αξία του λιναριού + (30)
- Αιθέριο έλαιο σατουρέγιας + (30)
- Αντίδι προϊόν + (30)
- Ποιοτικές κατηγορίες ελαιολάδου + (30)
- Διαθρεπτική αξία λάχανου + (30)
- Μέτρηση ελαττωμάτων τροφίμων + (30)
- Διατροφική αξία καρότου + (30)
- Ραδίκι προϊόν + (30)
- Ελαιόκαρπος + (30)
- Κρασί + (30)
- Διαθρεπτική αξία μάνγκο + (30)
- Αιθέριο έλαιο βασιλικού + (30)
- Διαθρεπτική αξία φράουλας + (30)
- Βύσσινο + (30)
- Διατροφική αξία σταφυλιού + (30)
- Άλλες μέθοδοι μέτρησης χρώματος τροφίμων + (30)
- Αιθέριο έλαιο μαράθου + (30)
- Διατροφική αξία αγελαδινού γάλακτος + (30)
- Διαθρεπτική αξία ακτινιδίων + (30)
- Χρήση προϊόντος switchgrass για παραγωγή βιομάζας + (30)
- Πρωτόγαλα χοιρομητέρας, Σύσταση-Διαθεσιμότητα + (30)
- Διατροφική αξία κρέατος κουνελιού + (30)
- Θρεπτική αξία ρεβιθιού + (30)
- Διατροφική αξία καρυδιών + (30)
- Ομάδα II - Χρωστικές τροφίμων βάσει της αρχής quantum satis + (30)
- Μέθοδοι ποιοτικού ελέγχου τροφίμων + (30)
- Αγελαδινό γάλα + (30)
- Διαθρεπτική αξία μπρόκολου + (30)
- Καρπός λωτού + (30)
- Θρεπτική αξία κριθαριού + (30)
- Οσμή τροφίμων + (30)
- Διατροφική αξία κολοκυθιού + (30)
- Η διατροφική αξία του κρέατος των πουλερικών + (30)
- Ψευδοκακία προϊόν + (30)
- Δέσπολο + (30)
- Πίνακας πρόσθετων ουσιών για μαρμελάδες και ζελέ εξαιρετικής ποιότητας + (30)
- Γενικά στοιχεία ατρακτυλίδας + (30)
- Αιθέριο έλαιο γιασεμιού + (30)
- Μπανάνα + (30)
- Πορτοκάλι + (30)
- Σιτάρι προϊόν + (30)
- Γενικές πληροφορίες υφής τροφίμων + (30)
- Διαθρεπτική αξία σπανακιού + (30)
- Μελιτζάνα θερμοκηπίου προϊόν + (30)
- Χημική σύσταση ελαιολάδου + (30)
- Ονοματολογία τεμαχίων σφάγιου βοοειδούς πρόσθιου τεταρτημορίου + (30)
- Διαθρεπτική αξία ανανά + (30)
- Αιθέριο έλαιο λεβάντας + (30)
- Προϊόν βιομηχανικής ντομάτας + (30)
- Ροδάκινο + (30)
- Θερμική επεξεργασία τροφίμων + (30)
- Άλλοι παράγοντες τροφίμων + (30)
- Ιχθυέλαιο + (30)
- Καπνός προϊόν + (30)
- Διατροφική αξία σαλιγκαριών + (30)
- Καλάμι + (30)
- Αχλάδι + (30)
- Διαθρεπτική αξία πιπεριάς + (30)
- Διαθρεπτική αξία χαρουπιού + (30)
- Αιθέριο έλαιο φασκόμηλου + (30)
- Φακή προϊόν + (30)
- Διαθρεπτική αξία αμυγδάλων + (30)
- Πλαστικά + (30)
- Τρόποι μέτρησης χρώματος τροφίμων + (30)
- Αιθέριο έλαιο μαντζουράνας + (30)
- Θρεπτική αξία λούπινου + (30)
- Κερί + (30)
- Χρήση προϊόντος αγριαγκινάρας για παραγωγή βιομάζας + (30)
- Μεσογειακή διατροφή + (30)
- Φτερά-πούπουλα + (30)
- Θρεπτική αξία τριτικάλε + (30)
- Κάστανο + (30)
- Διατροφική αξία κεχριού + (30)
- Σημασία προϊόντος αλόης + (30)
- Καρπός αρώνιας + (30)
- Αράπικο φιστίκι + (30)
- Καρπός φράπα + (30)
- Χρήση ηλίανθου για παραγωγή biodiesel + (30)
- Μέτρηση υφής τροφίμων με όργανα + (30)
- Παντζάρι προϊόν + (30)
- Είδη ψαριών ελληνικών θαλασσών + (30)
- Διατροφική αξία πατάτας + (30)
- Θρεπτική αξία σίκαλης + (30)
- Ελαττώματα επιτραπέζιας ελιάς + (30)
- Θρεπτική αξία σόργου + (30)
- Λινάρι προϊόν + (30)