Πόσο αφορά σε πιστοποιητικό φορέα 30
Λίστα με όλες τις σελίδες που έχουν ιδιότητα «Πόσο αφορά σε πιστοποιητικό φορέα» με τιμή «30».
Δεδομένου ότι υπήρξαν μόνο λίγα αποτελέσματα, εμφανίζονται επίσης κάποιες γειτονικές τιμές.
- Γεύση τροφίμων + (30)
- Διαδικασία χορήγησης πιστοποιητικού ολοκληρωμένης διαχείρισης + (30)
- Διαδικασίες έγκρισης - ανάκλησης δραστηριότητας οργανισμών ελέγχου και πιστοποίησης προϊόντων βιολογικής γεωργίας + (30)
- Διαστάσεις τροφίμων + (30)
- Δικαιολογητικά για έγκριση φορέων ελέγχου και πιστοποίησης προϊόντων βιολογικής γεωργίας + (30)
- Εθνική νομοθεσία βιολογικών προϊόντων + (30)
- Εθνικός κατάλογος βιολογικών σπόρων για κηπευτικά + (30)
- Εθνικός κατάλογος βιολογικών σπόρων για φυτά μεγάλης καλλιέργειας + (30)
- Ειδικός έλεγχος για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (30)
- Ελαττώματα τροφίμων + (30)
- Ελληνικός κατάλογος προϊόντων προστατευόμενου καθεστώτος + (30)
- Ενστάσεις προϊόντων προστατευόμενου καθεστώτος + (30)
- Επισήμανση βιολογικών προϊόντων + (30)
- Επισήμανση προϊόντων ΠΟΠ - ΠΓΕ + (30)
- Ηλεκτρονική βάση δεδομένων βιολογικού πολλαπλασιαστικού υλικού + (30)
- Ιξώδες τροφίμων + (30)
- Καταχώρηση στη βάση δεδομένων βιολογικού πολλαπλασιαστικού υλικού + (30)
- Κατηγορίες ελαττωμάτων τροφίμων + (30)
- Κοινοτική νομοθεσία βιολογικών προϊόντων + (30)
- Κοινοτικός κατάλογος προϊόντων προστατευόμενου καθεστώτος + (30)
- Μέγεθος και σχήμα τροφίμων + (30)
- Μέθοδοι ολοκληρωμένης διαχείρισης καλλιεργειών + (30)
- Μέθοδοι ποιοτικού ελέγχου τροφίμων + (30)
- Μέτρηση ελαττωμάτων τροφίμων + (30)
- Μέτρηση ιξώδους τροφίμων + (30)
- Μέτρηση υφής τροφίμων με όργανα + (30)
- Μεταβατική περίοδος στη βιολογική γεωργία + (30)
- Μεταβατική περίοδος στη βιολογική γεωργία - κτηνοτροφία + (30)
- Μεταβατική περίοδος στη βιολογική κτηνοτροφία + (30)
- Μητρώο εγκεκριμένων επιχειρήσεων χρήσης ενδείξεων προϊόντων προστατευόμενου καθεστώτος + (30)
- Μητρώο πιστοποιημένων επιχειρήσεων/εκμεταλλεύσεων για το σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στη φυτική παραγωγή + (30)
- Μηχανική παραλαβή αιθέριων ελαίων + (30)
- Νομοθεσία προϊόντων προστατευόμενου καθεστώτος + (30)
- Οίνος ΟΠΑΠ + (30)
- Οίνος ΟΠΕ + (30)
- Οίνος με ονομασία κατά παράδοση + (30)
- Οσμή τροφίμων + (30)
- Παραλαβή αιθέριων ελαίων με απόσταξη + (30)
- Παραλαβή αιθέριων ελαίων με εκχύλιση + (30)
- Πολλαπλασιαστικό υλικό στη βιολογική γεωργία (γενικά) + (30)
- Πρακτικές της βιολογικής γεωργίας + (30)
- Προαιρετική επισήμανση βόειου κρέατος και βόειο κρέας ποιότητας + (30)
- Προδιαγραφές προϊόντων ΠΟΠ - ΠΓΕ + (30)
- Προσωρινή - οριστική ανάκληση της πιστοποίησης για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (30)
- Προϊόντα από ζώα που δεν εκτρέφονται με γενετικά τροποποιημένες ζωοτροφές - Agro 7 + (30)
- Προϊόντα ειδικών πτηνοτροφικών εκτροφών + (30)
- Προϊόντα προστατευόμενου καθεστώτος (ορισμοί) + (30)
- Σπουδαιότητα και φύση υφής τροφίμων + (30)
- Σχετικές συνδέσεις για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (30)
- Σύστημα ανάλυσης κινδύνων & κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) - Agro 1 + (30)
- Σύστημα διαχείρισης για τη διασφάλιση ποιότητας προϊόντων σπογαλλιείας και σπογγοκαλλιέργειας - Agro 6 + (30)
- Σύστημα διαχείρισης για τη διασφάλιση της ποιότητας του χοιρινού κρέατος - Agro 3 + (30)
- Σύστημα διαχείρισης για τη διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων ιχθυοκαλλιέργειας - Agro 4 + (30)
- Σύστημα ελέγχου και πιστοποίησης προϊόντων ΠΟΠ - ΠΓΕ + (30)
- Σύστημα ελέγχου και πιστοποίησης προϊόντων βιολογικής γεωργίας + (30)
- Ταξινόμηση ποιοτικών συντελεστών τροφίμων + (30)
- Τοπικός οίνος + (30)
- Τροποποίηση της πιστοποίησης για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (30)
- Τρόποι μέτρησης χρώματος τροφίμων + (30)
- Τρόποι παραλαβής αιθέριων ελαίων + (30)
- Υποβολή αίτησης για ένταξη στο σύστημα ελέγχου και πιστοποίησης προϊόντων ΠΟΠ - ΠΓΕ + (30)
- Υποβολή και αξιολόγηση αίτησης ένταξης στο σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στη φυτική παραγωγή + (30)
- Υποκειμενικές μέθοδοι μέτρησης χρώματος τροφίμων + (30)
- Υφή τροφίμων + (30)
- Φασματόμετρα + (30)
- Φυσικοχημικές μέθοδοι προσδιορισμού της υφής τροφίμων + (30)
- Χαρακτηριστικά χρώματος τροφίμων + (30)
- Χορήγηση και ανανέωση της πιστοποίησης για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (30)
- Χρήσιμες συνδέσεις στη βιολογική παραγωγή + (30)
- Χρώμα τροφίμων + (30)