Πόσο αφορά σε καταναλωτή 10
Λίστα με όλες τις σελίδες που έχουν ιδιότητα «Πόσο αφορά σε καταναλωτή» με τιμή «10».
Δεδομένου ότι υπήρξαν μόνο λίγα αποτελέσματα, εμφανίζονται επίσης κάποιες γειτονικές τιμές.
- Agro 3.2 + (10)
- Agro 3.3 + (10)
- Agro 3.4 + (10)
- Agro 3.5 + (10)
- Agro 4.1 + (10)
- Agro 4.2 + (10)
- EMAS + (10)
- EPD + (10)
- ISO 14001:2004 + (10)
- ISO 9001:2008 + (10)
- Έλεγχος μετά τη σφαγή + (10)
- Έλεγχος προ της σφαγής + (10)
- Απαιτήσεις της βιολογικής κτηνοτροφίας + (10)
- Αποθήκευση ελαιολάδου + (10)
- Γενικοί υγειονομικοί όροι και προϋποθέσεις λειτουργίας ελαιοτριβείων + (10)
- Γενικοί υγειονομικοί όροι και προϋποθέσεις λειτουργίας επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών + (10)
- Εθνική νομοθεσία βιολογικών προϊόντων + (10)
- Εθνικός κατάλογος βιολογικών σπόρων για κηπευτικά + (10)
- Εθνικός κατάλογος βιολογικών σπόρων για φυτά μεγάλης καλλιέργειας + (10)
- Ειδικοί υγειονομικοί όροι για διανομείς - αποθήκες τροφίμων και ποτών + (10)
- Ειδικοί υγειονομικοί όροι για μεταφορείς - οχήματα μεταφοράς τροφίμων και ποτών + (10)
- Ειδικοί υγειονομικοί όροι για μηχανήματα αυτόματης παρασκευής - πώλησης τροφίμων και ποτών + (10)
- Ειδικοί υγειονομικοί όροι και προϋποθέσεις επιχειρήσεων λιανικής και χονδρικής διάθεσης τροφίμων και ποτών + (10)
- Ειδικοί υγειονομικοί όροι και προϋποθέσεις επιχειρήσεων μεταποίησης - τυποποίησης (υγειονομικού ενδιαφέροντος) + (10)
- Ειδικοί υγειονομικοί όροι και προϋποθέσεις επιχειρήσεων πώλησης τροφίμων και ποτών μέσω ηλεκτρονικού εμπορίου + (10)
- Ειδκοί κίνδυνοι κατά τη σφαγή + (10)
- Επείγουσα σφαγή στο σφαγείο + (10)
- Επικαιροποιημένος πίνακας με τα επίσημα εργαστήρια για αναλύσεις ΓΤΟ + (10)
- Επισήμανση προϊόντων ΠΟΠ - ΠΓΕ + (10)
- Η προστασία των φυτών από ζωικούς εχθρούς και ασθένειες στη βιολογική γεωργία + (10)
- Ηλεκτρονική βάση δεδομένων βιολογικού πολλαπλασιαστικού υλικού + (10)
- Κοινοτική νομοθεσία βιολογικών προϊόντων + (10)
- Κτηνιατρικές επεμβάσεις στη βιολογική κτηνοτροφία + (10)
- Λιπάσματα και εδαφοβελτιωτικά στη βιολογική γεωργία + (10)
- Μελέτες και πρακτικές συμβουλές φυτοπροστασίας + (10)
- Μεταβατική περίοδος στη βιολογική γεωργία + (10)
- Μεταβατική περίοδος στη βιολογική γεωργία - κτηνοτροφία + (10)
- Μεταβατική περίοδος στη βιολογική κτηνοτροφία + (10)
- Μητρώο πιστοποιημένων επιχειρήσεων/εκμεταλλεύσεων για το σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στη φυτική παραγωγή + (10)
- Οίνος ΟΠΑΠ + (10)
- Οίνος ΟΠΕ + (10)
- Οίνος με ονομασία κατά παράδοση + (10)
- Ολοκληρωμένη διαχείριση στη φυτική παραγωγή + (10)
- Ολοκληρωμένη φυτοπροστασία + (10)
- Οφέλη πιστοποίησης ολοκληρωμένης διαχείρισης καλλιεργειών + (10)
- Παρασιτοκτόνα - προϊόντα φυτοπροστασίας στη βιολογική γεωργία + (10)
- Πλεονεκτήματα προϊόντων ολοκληρωμένης διαχείρισης + (10)
- Πολλαπλασιαστικό υλικό στη βιολογική γεωργία (γενικά) + (10)
- Πρακτικές της βιολογικής γεωργίας + (10)
- Προαιρετική επισήμανση βόειου κρέατος και βόειο κρέας ποιότητας + (10)
- Προδιαγραφές οινοποιείων για την έκδοση βεβαίωσης καταλληλότητας + (10)
- Προδιαγραφές προϊόντων ΠΟΠ - ΠΓΕ + (10)
- Προστασία των ζώων κατά τη σφαγή + (10)
- Προϊόντα από ζώα που δεν εκτρέφονται με γενετικά τροποποιημένες ζωοτροφές - Agro 7 + (10)
- Προϊόντα ειδικών πτηνοτροφικών εκτροφών + (10)
- Προϊόντα και υποπροϊόντα ελαιοτριβείου + (10)
- Προϊόντα προστατευόμενου καθεστώτος (ορισμοί) + (10)
- Σήμανση οίνων + (10)
- Στατιστικά δεδομένα βιολογικής παραγωγής + (10)
- Στατιστικά στοιχεία μεταποίησης βιολογικής παραγωγής 2009 + (10)
- Στατιστικά στοιχεία μεταποίησης βιολογικής παραγωγής 2010 + (10)
- Σχετικές συνδέσεις για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (10)
- Σύστημα διαχείρισης για τη διασφάλιση ποιότητας προϊόντων σπογαλλιείας και σπογγοκαλλιέργειας - Agro 6 + (10)
- Σύστημα διαχείρισης για τη διασφάλιση της ποιότητας του χοιρινού κρέατος - Agro 3 + (10)
- Σύστημα διαχείρισης για τη διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων ιχθυοκαλλιέργειας - Agro 4 + (10)
- Σύστημα ελέγχου και πιστοποίησης προϊόντων ΠΟΠ - ΠΓΕ + (10)
- Σύστημα ελέγχου και πιστοποίησης προϊόντων βιολογικής γεωργίας + (10)
- Σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στη φυτική παραγωγή (γενικά) + (10)
- Τοπικός οίνος + (10)
- Φορείς που σχετίζονται με τη γεωργία + (10)
- Χρήσιμες συνδέσεις στη βιολογική παραγωγή + (10)
- Κανονισμοί-οδηγίες-αποφάσεις-εγκύκλιοι για γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα φυτικής προέλευσης + (20)
- Γυαλί + (20)
- Εγκεκριμένες εγκαταστάσεις δίθυρων μαλακίων και αλιευμάτων + (20)
- ISO 22005:2007 + (20)
- Δημοπρατήρια αγροτικών προϊόντων + (20)
- Χαρμάνια καπνού + (20)
- Επεξεργασία χυμού ροδάκινου + (20)
- Παρασκευή τυριού + (20)
- HACCP + (20)
- Ποιοτικός έλεγχος στις εισαγωγές (νομικό πλαίσιο) + (20)
- Μέταλλα + (20)
- Μητρώο επιχειρήσεων παραγωγής προϊόντων υδατοκαλλιέργειας κατόχων κτηνιατρικής άδειας + (20)
- BRC + (20)
- Αγροτουριστικοί συνεταιρισμοί + (20)
- Παρασκευή γιαουρτιού + (20)
- Ρυπαντές ελαίων - όρια + (20)
- Όρια μικροοργανισμών στο γάλα και στα γαλακτοκομικά προιόντα + (20)
- Αρχές συστήματος HACCP + (20)
- Ελληνικός κατάλογος προϊόντων προστατευόμενου καθεστώτος + (20)
- Συσκευασία χυμού πορτοκαλιού + (20)
- Στάδια βιομηχανικής επεξεργασίας της βιομηχανικής ντομάτας + (20)
- IFS + (20)
- Αγροδιατροφικές συμπράξεις περιφέρειας + (20)
- Παρασκευή βουτύρου + (20)
- Στάδια παραγωγής χυμού πορτοκαλιού + (20)
- Σύστημα ανάλυσης κινδύνων & κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) - Agro 1 + (20)
- Globalgap (Eurepgap) + (20)
- Κοινοτικός κατάλογος προϊόντων προστατευόμενου καθεστώτος + (20)
- Συσκευασία τροφίμων (γενικά) + (20)
- Στάδια κονσερβοποίησης ροδάκινων + (20)
- Διαδικασίες παραγωγής παρθένου ελαιόλαδου + (20)
- Μέγιστα όρια υπολειμμάτων φυτοφαρμάκων + (20)
- Παρασκευή παγωτού + (20)
- Χαρτί - χαρτόνι + (20)
- Εκτρεφόμενα ψάρια και οστρακοειδή + (30)
- ISO 22000:2005 + (20)
- Μητρώο εγκεκριμένων επιχειρήσεων χρήσης ενδείξεων προϊόντων προστατευόμενου καθεστώτος + (20)
- Γλυκαντικό διάλυμα + (20)
- Στάδια παρασκευής χυμού ροδάκινου + (20)
- Παραγωγή αγελαδινού γάλακτος + (20)
- Επισήμανση βιολογικών προϊόντων + (20)
- Πίνακας πρόσθετων ουσιών για τσίχλες + (30)
- Διατροφική αξία σουσαμιού + (30)
- Προϊόν κρόκου + (30)
- Διαθρεπτική αξία λίτσι + (30)
- Νεράντζι + (30)
- Διαθρεπτική αξία ηλιόσπορου + (30)
- Σπουδαιότητα και φύση υφής τροφίμων + (30)
- Σπαράγγι προϊόν + (30)
- Φασόλι θερμοκηπίου + (30)
- Αυγά στρουθοκαμήλου + (30)
- Ευκάλυπτος προϊόν + (30)
- Φιστίκι + (30)
- Αιθέριο έλαιο κορίανδρου + (30)
- Διαθρεπτική αξία αντιδιού + (30)
- Ποιότητα ελαιολάδου + (30)
- Διατροφική αξία μανταρινού + (30)
- Κατηγορίες ελαττωμάτων τροφίμων + (30)
- Καρότο προϊόν + (30)
- Διαθρεπτική αξία ραδικιού + (30)
- Διατροφική αξία κρεμμυδιού + (30)
- Χρήση προϊόντος λεύκας για παραγωγή βιομάζας + (30)
- Χαρακτηριστικά καρπού επιτραπέζιας ελιάς + (30)
- Διαθρεπτική αξία αγγουριού + (30)
- Διαθρεπτική αξία γκουάβας + (30)
- Κεράσι + (30)
- Θρεπτική αξία σταφίδας + (30)
- Αντικειμενικές μέθοδοι μέτρησης χρώματος τροφίμων + (30)
- Αυγοτάραχο + (30)
- Διατροφική αξία βόειου κρέατος + (30)
- Ακτινίδιο + (30)
- Θρεπτική αξία βρώμης + (30)
- Μητρώο ενώσεων καταναλωτών + (30)
- Επιτραπέζια ελιά + (30)
- Σταφίδα + (30)
- Διατροφική αξία αρνίσιου κρέατος + (30)
- Αιθέριο έλαιο μελισσόχορτου + (30)
- Διατροφική αξία αυγοτάραχου + (30)
- Διαθρεπτική αξία φουντουκιών + (30)
- Διαθρεπτική αξία μπάμιας + (30)
- Γενικές έννοιες ποιοτικού ελέγχου τροφίμων + (30)
- Διαθρεπτική αξία στέβιας + (30)
- Κουνουπίδι προϊόν + (30)
- Διαθρεπτική αξία καρπών λωτού + (30)
- Κριθάρι προϊόν + (30)
- Γεύση τροφίμων + (30)
- Το κρέας του αλόγου κι η διατροφική του αξία + (30)
- Σφάγιο κουνελιού + (30)
- Διαθρεπτική αξία πράσου + (30)
- Ρεβίθι + (30)
- Αιθέριο έλαιο εχινάτσεας + (30)
- Διαθρεπτική αξία μπανάνας + (30)
- Ρόδι + (30)
- Ζαχαρότευτλο προϊόν + (30)
- Βελτίωση ιξώδους τροφίμων + (30)
- Γαύρος (Engraulis encrasicolus) + (30)
- Πιπεριά θερμοκηπίου προϊόν + (30)
- Διατροφική αξία αυγού + (30)
- Χρήση προϊόντος ψευδοκακίας για παραγωγή βιομάζας + (30)
- Διατροφική αξία ρυζιού + (30)
- Πίνακας πρόσθετων ουσιών για παγωτά + (30)
- Καρπός Ατρακτυλίδας + (30)
- Αιθέριο έλαιο κριτάμου + (30)
- Χρήση βιομηχανικής ντομάτας + (30)
- Δαμάσκηνο + (30)
- Διατροφική αξία πορτοκαλιού + (30)
- Διαστάσεις τροφίμων + (30)
- Άνηθος προϊόν + (30)
- Διατροφική αξία κατσικίσιου γάλακτος + (30)
- Λικέρ ακτινίδιο + (30)
- Χρήση προϊόντος καλαμιού για παραγωγή βιομάζας + (30)
- Ούζο + (30)
- Διατροφική αξία καλαμποκιού + (30)
- Ανανάς προϊόν + (30)
- Colostrum (Πρωτόγαλα αγελάδας, πύαρ) + (30)
- Μπάμια προϊόν + (30)
- Ακτινοβολία και τρόφιμα + (30)
- Διατροφική αξία των ψαριών + (30)
- Θρεπτική αξία λαθουριού + (30)
- Γύρη + (30)
- Μίσχανθος προϊόν + (30)
- Χρήσεις γαρύφαλλου + (30)
- Θρεπτική αξία μήλου + (30)
- Μελιτζάνα προϊόν + (30)
- Η διατροφική αξία της γαλοπούλας + (30)
- Αιθέριο έλαιο ρίγανης + (30)
- Κυαμισμός ή Κυάμωση + (30)
- Αφλατοξίνες στα φιστίκια + (30)
- Πίνακας πρόσθετων ουσιών για υλικά διακόσμησης, επικάλυψης και γέμισης πλην φρούτων + (30)
- Καρπός σουσαμιού + (30)
- Αλόη προϊόν + (30)
- Λίτσι προϊόν + (30)
- Κίτρο + (30)
- Ηλίανθος προϊόν + (30)
- Αρχές μετρήσεως υφής τροφίμων + (30)
- Διαθρεπτική αξία παντζαριού + (30)
- Διατροφική αξία δαμάσκηνων + (30)
- Δέρμα στρουθοκαμήλου + (30)
- Τριτικάλε προϊόν + (30)
- Αιθέριο έλαιο σατουρέγιας + (30)
- Αντίδι προϊόν + (30)
- Ποιοτικές κατηγορίες ελαιολάδου + (30)
- Διαθρεπτική αξία λάχανου + (30)
- Μέτρηση ελαττωμάτων τροφίμων + (30)
- Διατροφική αξία καρότου + (30)
- Ραδίκι προϊόν + (30)
- Πατάτα προϊόν + (30)
- Σίκαλη προϊόν + (30)
- Εμπορικοί τύποι επιτραπέζιας ελιάς + (30)
- Αγγούρι + (30)
- Διατροφική αξία του λιναριού + (30)
- Βύσσινο + (30)
- Διατροφική αξία σταφυλιού + (30)
- Άλλες μέθοδοι μέτρησης χρώματος τροφίμων + (30)
- Αιθέριο έλαιο μαράθου + (30)
- Διατροφική αξία αγελαδινού γάλακτος + (30)
- Διαθρεπτική αξία ακτινιδίων + (30)
- Χρήση προϊόντος switchgrass για παραγωγή βιομάζας + (30)
- Ελαιόκαρπος + (30)
- Κρασί + (30)
- Διαθρεπτική αξία μάνγκο + (30)
- Αιθέριο έλαιο βασιλικού + (30)
- Διαθρεπτική αξία φράουλας + (30)
- Διατροφική αξία καρυδιών + (30)
- Ομάδα II - Χρωστικές τροφίμων βάσει της αρχής quantum satis + (30)
- Μέθοδοι ποιοτικού ελέγχου τροφίμων + (30)
- Αγελαδινό γάλα + (30)
- Διαθρεπτική αξία μπρόκολου + (30)
- Καρπός λωτού + (30)
- Θρεπτική αξία κριθαριού + (30)
- Οσμή τροφίμων + (30)
- Διατροφική αξία κολοκυθιού + (30)
- Πρωτόγαλα χοιρομητέρας, Σύσταση-Διαθεσιμότητα + (30)
- Διατροφική αξία κρέατος κουνελιού + (30)
- Θρεπτική αξία ρεβιθιού + (30)
- Αιθέριο έλαιο γιασεμιού + (30)
- Μπανάνα + (30)
- Πορτοκάλι + (30)
- Σιτάρι προϊόν + (30)