Πόσο αφορά σε πιστοποιητικό φορέα 20
Λίστα με όλες τις σελίδες που έχουν ιδιότητα «Πόσο αφορά σε πιστοποιητικό φορέα» με τιμή «20».
Δεδομένου ότι υπήρξαν μόνο λίγα αποτελέσματα, εμφανίζονται επίσης κάποιες γειτονικές τιμές.
- Μέτρο 132 "Σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στη φυτική παραγωγή" + (20)
- Μέτρο 214-δράση 1.1 "Βιολογική γεωργία" + (20)
- Μέτρο 214-δράση 1.2 "Βιολογική κτηνοτροφία" + (20)
- Μέτρο 214-δράση 2.3 "Σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στην παραγωγή προϊόντων που δεν προορίζονται για τη διατροφή του ανθρώπου" + (20)
- Μελέτες και πρακτικές συμβουλές για την ολοκληρωμένη διαχείριση + (20)
- Μητρώο εγκεκριμένων φορέων πιστοποίησης για το Agro 2 + (20)
- Ολοκληρωμένη διαχείριση στη φυτική παραγωγή + (20)
- Ολοκληρωμένη φυτοπροστασία + (20)
- Παρασιτοκτόνα - προϊόντα φυτοπροστασίας στη βιολογική γεωργία + (20)
- Ρόλος του επιβλέποντα - γεωπόνου στην ολοκληρωμένη διαχείριση φυτικής παραγωγής + (20)
- Ρόλος του επικεφαλής στην ολοκληρωμένη διαχείριση φυτικής παραγωγής + (20)
- Ρόλος του συμβούλου - γεωπόνου στην ολοκληρωμένη διαχείριση φυτικής παραγωγής + (20)
- Σταβλισμός στη βιολογική κτηνοτροφία + (20)
- Στατιστικά δεδομένα βιολογικής παραγωγής + (20)
- Στατιστικά στοιχεία μεταποίησης βιολογικής παραγωγής 2009 + (20)
- Στατιστικά στοιχεία μεταποίησης βιολογικής παραγωγής 2010 + (20)
- Σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στη φυτική παραγωγή (γενικά) + (20)
- Χώροι βόσκησης στη βιολογική κτηνοτροφία + (20)
- Ανταλλαγή πληροφοριακών στοιχείων για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (30)
- Agro 4.2 + (30)
- Έντυπα - υποδείγματα για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (30)
- Γενικές έννοιες και ορισμοί ιξώδους τροφίμων + (30)
- Πολλαπλασιαστικό υλικό στη βιολογική γεωργία (γενικά) + (30)
- Υποβολή και αξιολόγηση αίτησης ένταξης στο σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στη φυτική παραγωγή + (30)
- Βάρος τροφίμων + (30)
- Globalgap (Eurepgap) + (30)
- Γενικές έννοιες χρώματος τροφίμων + (30)
- Μητρώο πιστοποιημένων επιχειρήσεων/εκμεταλλεύσεων για το σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στη φυτική παραγωγή + (30)
- Υφή τροφίμων + (30)
- Ειδικός έλεγχος για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (30)
- Σύστημα ανάλυσης κινδύνων & κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) - Agro 1 + (30)
- Εθνική νομοθεσία βιολογικών προϊόντων + (30)
- Οίνος ΟΠΕ + (30)
- Agro 3.4 + (30)
- Μέγεθος και σχήμα τροφίμων + (30)
- BRC + (30)
- Υποκειμενικές μέθοδοι μέτρησης χρώματος τροφίμων + (30)
- Μεταβατική περίοδος στη βιολογική γεωργία - κτηνοτροφία + (30)
- Γεύση και οσμή τροφίμων + (30)
- Επισήμανση προϊόντων ΠΟΠ - ΠΓΕ + (30)
- Παραλαβή αιθέριων ελαίων με εκχύλιση + (30)
- Ελληνικός κατάλογος προϊόντων προστατευόμενου καθεστώτος + (30)
- Υποβολή αίτησης για ένταξη στο σύστημα ελέγχου και πιστοποίησης προϊόντων ΠΟΠ - ΠΓΕ + (30)
- Σύστημα διαχείρισης για τη διασφάλιση ποιότητας προϊόντων σπογαλλιείας και σπογγοκαλλιέργειας - Agro 6 + (30)
- Σύστημα ελέγχου και πιστοποίησης προϊόντων βιολογικής γεωργίας + (30)
- Μέτρηση ιξώδους τροφίμων + (30)
- Επισήμανση βιολογικών προϊόντων + (30)
- Μέθοδοι ολοκληρωμένης διαχείρισης καλλιεργειών + (30)
- Όγκος τροφίμων + (30)
- ISO 9001:2008 + (30)
- Χαρακτηριστικά χρώματος τροφίμων + (30)
- Καταχώρηση στη βάση δεδομένων βιολογικού πολλαπλασιαστικού υλικού + (30)
- Σπουδαιότητα και φύση υφής τροφίμων + (30)
- Αξιολόγηση ευρημάτων ελέγχου για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (30)
- Αιθέρια έλαια + (30)
- Κοινοτική νομοθεσία βιολογικών προϊόντων + (30)
- Τοπικός οίνος + (30)
- Agro 3.5 + (30)
- Κατηγορίες ελαττωμάτων τροφίμων + (30)
- Μεταβατική περίοδος στη βιολογική γεωργία + (30)
- IFS + (30)
- Αντικειμενικές μέθοδοι μέτρησης χρώματος τροφίμων + (30)
- Γεύση τροφίμων + (30)
- HACCP + (30)
- Γενικές έννοιες ποιοτικού ελέγχου τροφίμων + (30)
- Κοινοτικός κατάλογος προϊόντων προστατευόμενου καθεστώτος + (30)
- Αξιολόγηση αίτησης πιστοποίησης και απαιτούμενων δικαιολογητικών για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (30)
- Προϊόντα από ζώα που δεν εκτρέφονται με γενετικά τροποποιημένες ζωοτροφές - Agro 7 + (30)
- Ηλεκτρονική βάση δεδομένων βιολογικού πολλαπλασιαστικού υλικού + (30)
- Βελτίωση ιξώδους τροφίμων + (30)
- Προδιαγραφές προϊόντων ΠΟΠ - ΠΓΕ + (30)
- Σύστημα διαχείρισης για τη διασφάλιση της ποιότητας του χοιρινού κρέατος - Agro 3 + (30)
- Διαστάσεις τροφίμων + (30)
- ISO 22000:2005 + (30)
- Ακτινοβολία και τρόφιμα + (30)
- Άδεια παρέκκλισης στη βιολογική γεωργία + (30)
- Αρχές μετρήσεως υφής τροφίμων + (30)
- Χορήγηση και ανανέωση της πιστοποίησης για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (30)
- Τρόποι παραλαβής αιθέριων ελαίων + (30)
- Χρήσιμες συνδέσεις στη βιολογική παραγωγή + (30)
- Οίνος με ονομασία κατά παράδοση + (30)
- Σύστημα διαχείρισης για τη διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων ιχθυοκαλλιέργειας - Agro 4 + (30)
- Μέτρηση ελαττωμάτων τροφίμων + (30)
- Μεταβατική περίοδος στη βιολογική κτηνοτροφία + (30)
- EPD + (30)
- Άλλες μέθοδοι μέτρησης χρώματος τροφίμων + (30)
- Οσμή τροφίμων + (30)
- Αρχές συστήματος HACCP + (30)
- Μέθοδοι ποιοτικού ελέγχου τροφίμων + (30)
- Μητρώο εγκεκριμένων επιχειρήσεων χρήσης ενδείξεων προϊόντων προστατευόμενου καθεστώτος + (30)
- Έλεγχος αξιολόγησης αίτησης πιστοποίησης για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (30)
- Προϊόντα ειδικών πτηνοτροφικών εκτροφών + (30)
- Εθνικός κατάλογος βιολογικών σπόρων για κηπευτικά + (30)
- Γενικές πληροφορίες υφής τροφίμων + (30)
- Προϊόντα προστατευόμενου καθεστώτος (ορισμοί) + (30)
- Agro 3.2 + (30)
- Άλλοι παράγοντες τροφίμων + (30)
- ISO 22005:2007 + (30)
- Τρόποι μέτρησης χρώματος τροφίμων + (30)
- Δικαιολογητικά για έγκριση φορέων ελέγχου και πιστοποίησης προϊόντων βιολογικής γεωργίας + (30)