Πόσο αφορά σε καταναλωτή 20
Λίστα με όλες τις σελίδες που έχουν ιδιότητα «Πόσο αφορά σε καταναλωτή» με τιμή «20».
Δεδομένου ότι υπήρξαν μόνο λίγα αποτελέσματα, εμφανίζονται επίσης κάποιες γειτονικές τιμές.
- BRC + (20)
- Globalgap (Eurepgap) + (20)
- HACCP + (20)
- IFS + (20)
- ISO 22000:2005 + (20)
- ISO 22005:2007 + (20)
- Όρια μικροοργανισμών στο γάλα και στα γαλακτοκομικά προιόντα + (20)
- Αγροδιατροφικές συμπράξεις περιφέρειας + (20)
- Αγροτουριστικοί συνεταιρισμοί + (20)
- Αρχές συστήματος HACCP + (20)
- Γλυκαντικό διάλυμα + (20)
- Γυαλί + (20)
- Δημοπρατήρια αγροτικών προϊόντων + (20)
- Διαδικασίες παραγωγής παρθένου ελαιόλαδου + (20)
- Εγκεκριμένες εγκαταστάσεις δίθυρων μαλακίων και αλιευμάτων + (20)
- Εκτρεφόμενα ψάρια και οστρακοειδή + (20)
- Ελληνικός κατάλογος προϊόντων προστατευόμενου καθεστώτος + (20)
- Επεξεργασία χυμού ροδάκινου + (20)
- Επισήμανση βιολογικών προϊόντων + (20)
- Κανονισμοί-οδηγίες-αποφάσεις-εγκύκλιοι για γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα φυτικής προέλευσης + (20)
- Κοινοτικός κατάλογος προϊόντων προστατευόμενου καθεστώτος + (20)
- Μέγιστα όρια υπολειμμάτων φυτοφαρμάκων + (20)
- Μέταλλα + (20)
- Μητρώο εγκεκριμένων επιχειρήσεων χρήσης ενδείξεων προϊόντων προστατευόμενου καθεστώτος + (20)
- Μητρώο επιχειρήσεων παραγωγής προϊόντων υδατοκαλλιέργειας κατόχων κτηνιατρικής άδειας + (20)
- Παραγωγή αγελαδινού γάλακτος + (20)
- Παρασκευή βουτύρου + (20)
- Παρασκευή γιαουρτιού + (20)
- Παρασκευή παγωτού + (20)
- Παρασκευή τυριού + (20)
- Ποιοτικός έλεγχος στις εισαγωγές (νομικό πλαίσιο) + (20)
- Ρυπαντές ελαίων - όρια + (20)
- Στάδια βιομηχανικής επεξεργασίας της βιομηχανικής ντομάτας + (20)
- Στάδια κονσερβοποίησης ροδάκινων + (20)
- Στάδια παραγωγής χυμού πορτοκαλιού + (20)
- Στάδια παρασκευής χυμού ροδάκινου + (20)
- Συσκευασία τροφίμων (γενικά) + (20)
- Συσκευασία χυμού πορτοκαλιού + (20)
- Σύστημα ανάλυσης κινδύνων & κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) - Agro 1 + (20)
- Χαρμάνια καπνού + (20)
- Χαρτί - χαρτόνι + (20)
- Αιθέριο έλαιο δυόσμου + (30)
- Κουκί + (30)
- Καρπός πεκάν + (30)
- Ομάδα IV - Πολυόλες + (30)
- Γενικές έννοιες χρώματος τροφίμων + (30)
- Καρπός κάππαρης + (30)
- Λούπινο προϊόν + (30)
- Βασιλικός πολτός + (30)
- Ρετσινολαδιά προϊόν + (30)
- Τριαντάφυλλο + (30)
- Μήλο + (30)
- Κολοκύθι + (30)
- Κορόμηλο + (30)
- Φιστίκι + (30)
- Πίνακας πρόσθετων ουσιών για προϊόντα κακάο και σοκολάτας + (30)
- Η χρήση του σουσαμιού ως τρόφιμο + (30)
- Προϊόν κρόκου + (30)
- Αβοκάντο προϊόν + (30)
- Νεράντζι + (30)
- Ποιοτικά χαρακτηριστικά του καρπού του σιταριού + (30)
- Υφή τροφίμων + (30)
- Διαθρεπτική αξία σπαραγγιού + (30)
- Αγγούρι θερμοκηπίου + (30)
- Αυγά στρουθοκαμήλου + (30)
- Θεραπευτικές ιδιότητες προϊόντος ευκάλυπτου + (30)
- Χαρακτηριστικά καρπού επιτραπέζιας ελιάς + (30)
- Σόργο προϊόν + (30)
- Διαθρεπτική αξία χουρμαδιού + (30)
- Αιθέριο έλαιο κορίανδρου + (30)
- Διατροφική αξία σόγιας + (30)
- Ποιότητα ελαιολάδου + (30)
- Διατροφική αξία λεμονιού + (30)
- Μέγεθος και σχήμα τροφίμων + (30)
- Ταραμάς + (30)
- Ραπανάκι προϊόν + (30)
- Διατροφική αξία κρεμμυδιού + (30)
- Ιτιά προϊόν + (30)
- Αιθέριο έλαιο μελισσόχορτου + (30)
- Καρπούζι + (30)
- Κεράσι + (30)
- Φασόλι + (30)
- Υποκειμενικές μέθοδοι μέτρησης χρώματος τροφίμων + (30)
- Αυγοτάραχο + (30)
- Ντομάτα προϊόν + (30)
- Ακτινίδιο + (30)
- Βρώμη προϊόν + (30)
- Παρατηρητήριο τιμών καταναλωτικών προϊόντων + (30)
- Επιτραπέζια ελιά + (30)
- Πιπεριά προϊόν + (30)
- Αρνίσιο κρέας + (30)
- Διαθρεπτική αξία πράσου + (30)
- Πεπόνι + (30)
- Διαθρεπτική αξία φουντουκιών + (30)
- Ομάδα Ι πρόσθετων ουσιών + (30)
- Σκουμπρί (Scomber scombrus) + (30)
- Διαθρεπτική αξία στέβιας + (30)
- Διαθρεπτική αξία κουνουπιδιού + (30)
- Διαθρεπτική αξία καρπών λωτού + (30)
- Ελαιοκράμβη προϊόν + (30)
- Γεύση και οσμή τροφίμων + (30)
- Μαρούλι προϊόν + (30)
- Διατροφική αξία γάλακτος + (30)
- Διατροφική αξία ρυζιού + (30)
- Πρόσθετα ζαχαρωδών προϊόντων + (30)
- Διατροφική αξία ατρακτυλίδας + (30)
- Αιθέριο έλαιο εχινάτσεας + (30)
- Μαστίχα + (30)
- Ρόδι + (30)
- Είδη ζάχαρης και διατροφική αξία + (30)
- Μέτρηση ιξώδους τροφίμων + (30)
- Σαρδέλα (Sardina pilchardus) + (30)
- Ντομάτα θερμοκηπίου προϊόν + (30)
- Διατροφική αξία αυγού + (30)
- Λεύκα προϊόν + (30)
- Ούζο + (30)
- Παρασκευή μαρμελάδας ροδάκινου + (30)
- Χουρμάδι + (30)
- Αιθέριο έλαιο κριτάμου + (30)
- Φράουλα + (30)
- Δαμάσκηνο + (30)
- Θρεπτική αξία ξυδιού + (30)
- Όγκος τροφίμων + (30)
- Μύδια (Mytilus edulis) + (30)
- Διατροφική αξία πρόβειου γάλακτος + (30)
- Λικέρ ακτινίδιο + (30)
- Κενάφ προϊόν + (30)
- Αιθέριο έλαιο ρίγανης + (30)
- Θρεπτική αξία κουκιών + (30)
- Colostrum (Πρωτόγαλα αγελάδας, πύαρ) + (30)
- Υλικά συσκευασίας + (30)
- Χαρακτηριστικά χρώματος τροφίμων + (30)
- Διατροφική αξία των ψαριών + (30)
- Λαθούρι προϊόν + (30)
- Γύρη + (30)
- Χρήση προϊόντος μίσχανθου για παραγωγή βιομάζας + (30)
- Γαρύφαλλο + (30)
- Θρεπτική αξία μήλου + (30)
- Διατροφική αξία μελιτζάνας + (30)
- Διατροφική αξία κορόμηλου + (30)
- Αφλατοξίνες στα φιστίκια + (30)
- Πίνακας πρόσθετων ουσιών για τσίχλες + (30)
- Διατροφική αξία σουσαμιού + (30)
- Αλόη προϊόν + (30)
- Διαθρεπτική αξία λίτσι + (30)
- Κίτρο + (30)
- Διαθρεπτική αξία ηλιόσπορου + (30)
- Σπουδαιότητα και φύση υφής τροφίμων + (30)
- Σπαράγγι προϊόν + (30)
- Φασόλι θερμοκηπίου + (30)
- Δέρμα στρουθοκαμήλου + (30)
- Ευκάλυπτος προϊόν + (30)
- Εμπορικοί τύποι επιτραπέζιας ελιάς + (30)
- Διαθρεπτική αξία αγγουριού + (30)
- Διαθρεπτική αξία γκουάβας + (30)
- Αιθέριο έλαιο σατουρέγιας + (30)
- Διαθρεπτική αξία αντιδιού + (30)
- Ποιοτικές κατηγορίες ελαιολάδου + (30)
- Διατροφική αξία μανταρινού + (30)
- Κατηγορίες ελαττωμάτων τροφίμων + (30)
- Καρότο προϊόν + (30)
- Διαθρεπτική αξία ραδικιού + (30)
- Πατάτα προϊόν + (30)
- Χρήση προϊόντος λεύκας για παραγωγή βιομάζας + (30)
- Αιθέριο έλαιο βασιλικού + (30)
- Διατροφική αξία αυγοτάραχου + (30)
- Βύσσινο + (30)
- Θρεπτική αξία σταφίδας + (30)
- Αντικειμενικές μέθοδοι μέτρησης χρώματος τροφίμων + (30)
- Αιθέριο έλαιο μαράθου + (30)
- Διατροφική αξία βόειου κρέατος + (30)
- Διαθρεπτική αξία ακτινιδίων + (30)
- Θρεπτική αξία βρώμης + (30)
- Μητρώο ενώσεων καταναλωτών + (30)
- Ελαιόκαρπος + (30)
- Σταφίδα + (30)
- Διατροφική αξία αρνίσιου κρέατος + (30)
- Διατροφική αξία κρέατος κουνελιού + (30)
- Ρεβίθι + (30)
- Διατροφική αξία καρυδιών + (30)
- Διαθρεπτική αξία μπάμιας + (30)
- Γενικές έννοιες ποιοτικού ελέγχου τροφίμων + (30)
- Αγελαδινό γάλα + (30)
- Κουνουπίδι προϊόν + (30)
- Καρπός λωτού + (30)
- Κριθάρι προϊόν + (30)
- Γεύση τροφίμων + (30)
- Το κρέας του αλόγου κι η διατροφική του αξία + (30)
- Σφάγιο κουνελιού + (30)
- Δέσπολο + (30)
- Πίνακας πρόσθετων ουσιών για παγωτά + (30)
- Καρπός Ατρακτυλίδας + (30)
- Αιθέριο έλαιο γιασεμιού + (30)
- Διαθρεπτική αξία μπανάνας + (30)
- Πορτοκάλι + (30)
- Ζαχαρότευτλο προϊόν + (30)
- Βελτίωση ιξώδους τροφίμων + (30)
- Γαύρος (Engraulis encrasicolus) + (30)
- Πιπεριά θερμοκηπίου προϊόν + (30)
- Η διατροφική αξία του κρέατος των πουλερικών + (30)
- Χρήση προϊόντος ψευδοκακίας για παραγωγή βιομάζας + (30)
- Χημική σύσταση ελαιολάδου + (30)
- Διατροφική αξία καλαμποκιού + (30)
- Ανανάς προϊόν + (30)
- Αιθέριο έλαιο λεβάντας + (30)
- Χρήση βιομηχανικής ντομάτας + (30)
- Ροδάκινο + (30)
- Διατροφική αξία πορτοκαλιού + (30)
- Διαστάσεις τροφίμων + (30)
- Άνηθος προϊόν + (30)
- Διατροφική αξία κατσικίσιου γάλακτος + (30)
- Διατροφική αξία σαλιγκαριών + (30)
- Χρήση προϊόντος καλαμιού για παραγωγή βιομάζας + (30)
- Αιθέριο έλαιο φασκόμηλου + (30)
- Κυαμισμός ή Κυάμωση + (30)
- Διαθρεπτική αξία αμυγδάλων + (30)
- Μπάμια προϊόν + (30)
- Ακτινοβολία και τρόφιμα + (30)
- Αιθέριο έλαιο μαντζουράνας + (30)
- Θρεπτική αξία λαθουριού + (30)
- Κερί + (30)
- Μίσχανθος προϊόν + (30)
- Χρήσεις γαρύφαλλου + (30)
- Αχλάδι + (30)
- Μελιτζάνα προϊόν + (30)
- Η διατροφική αξία της γαλοπούλας + (30)
- Τριτικάλε προϊόν + (30)
- Κάστανο + (30)
- Πίνακας πρόσθετων ουσιών για υλικά διακόσμησης, επικάλυψης και γέμισης πλην φρούτων + (30)
- Καρπός σουσαμιού + (30)
- Καρπός αρώνιας + (30)
- Λίτσι προϊόν + (30)
- Καρπός φράπα + (30)
- Ηλίανθος προϊόν + (30)
- Αρχές μετρήσεως υφής τροφίμων + (30)
- Διαθρεπτική αξία παντζαριού + (30)
- Διατροφική αξία δαμάσκηνων + (30)
- Φτερά-πούπουλα + (30)
- Ελαττώματα επιτραπέζιας ελιάς + (30)
- Αγγούρι + (30)
- Διατροφική αξία του λιναριού + (30)
- Αιθέριο έλαιο σιδερίτη + (30)
- Αντίδι προϊόν + (30)
- Χοιρινό κρέας + (30)
- Διαθρεπτική αξία λάχανου + (30)
- Μέτρηση ελαττωμάτων τροφίμων + (30)
- Διατροφική αξία καρότου + (30)
- Ραδίκι προϊόν + (30)
- Διατροφική αξία πατάτας + (30)
- Σίκαλη προϊόν + (30)
- Αιθέριο έλαιο θυμαριού + (30)
- Διαθρεπτική αξία φράουλας + (30)
- Διαθρεπτική αξία βύσσινων + (30)
- Διατροφική αξία σταφυλιού + (30)
- Άλλες μέθοδοι μέτρησης χρώματος τροφίμων + (30)
- Μαϊντανός προϊόν + (30)
- Διατροφική αξία αγελαδινού γάλακτος + (30)
- Προϊόντα μεταποίησης ακτινιδίου + (30)
- Χρήση προϊόντος switchgrass για παραγωγή βιομάζας + (30)
- Ελαιόλαδο + (30)
- Κρασί + (30)
- Διαθρεπτική αξία μάνγκο + (30)
- Αιθέριο έλαιο δενδρολίβανου + (30)
- Θρεπτική αξία ρεβιθιού + (30)
- Καρύδι + (30)
- Ομάδα II - Χρωστικές τροφίμων βάσει της αρχής quantum satis + (30)
- Μέθοδοι ποιοτικού ελέγχου τροφίμων + (30)
- Ιχθυηρά + (30)
- Διαθρεπτική αξία μπρόκολου + (30)
- Μελισσοκομικά προϊόντα + (30)
- Θρεπτική αξία κριθαριού + (30)
- Οσμή τροφίμων + (30)
- Διατροφική αξία κολοκυθιού + (30)
- Πρωτόγαλα χοιρομητέρας, Σύσταση-Διαθεσιμότητα + (30)
- Ξύδι + (30)
- Πίνακας πρόσθετων ουσιών για μαρμελάδες και ζελέ εξαιρετικής ποιότητας + (30)
- Γενικά στοιχεία ατρακτυλίδας + (30)
- Ξηρή δρόγη κρόκου + (30)
- Μπανάνα + (30)
- Λεμόνι + (30)
- Σιτάρι προϊόν + (30)
- Γενικές πληροφορίες υφής τροφίμων + (30)
- Διαθρεπτική αξία σπανακιού + (30)
- Μελιτζάνα θερμοκηπίου προϊόν + (30)
- Προϊόντα στρουθοκαμήλου + (30)
- Ψευδοκακία προϊόν + (30)
- Χαρακτηριστικά ελαιολάδου + (30)
- Ονοματολογία τεμαχίων σφάγιου βοοειδούς πρόσθιου τεταρτημορίου + (30)
- Διαθρεπτική αξία ανανά + (30)
- Καλλυντικά από μετάξι + (30)
- Προϊόν βιομηχανικής ντομάτας + (30)
- Διατροφική αξία ροδάκινων + (30)
- Θερμική επεξεργασία τροφίμων + (30)
- Άλλοι παράγοντες τροφίμων + (30)
- Ιχθυέλαιο + (30)
- Καπνός προϊόν + (30)
- Η βλέννα του σαλιγκαριού + (30)
- Καλάμι + (30)
- Το μετάξι + (30)
- Φακή προϊόν + (30)
- Αμύγδαλο + (30)
- Πλαστικά + (30)
- Τρόποι μέτρησης χρώματος τροφίμων + (30)
- Αιθέριο έλαιο υσσώπου + (30)
- Θρεπτική αξία λούπινου + (30)
- Πρόπολη + (30)
- Χρήση προϊόντος αγριαγκινάρας για παραγωγή βιομάζας + (30)
- Μεσογειακή διατροφή + (30)
- Διατροφική αξία αχλαδιού + (30)
- Διαθρεπτική αξία πιπεριάς + (30)
- Διαθρεπτική αξία χαρουπιού + (30)
- Παραπροϊόντα + (30)
- Θρεπτική αξία τριτικάλε + (30)
- Διαθρεπτική αξία κάστανων + (30)
- Διατροφική αξία κεχριού + (30)
- Σημασία προϊόντος αλόης + (30)
- Διαθρεπτική αξία καρπών αρώνιας + (30)
- Αράπικο φιστίκι + (30)
- Διαθρεπτική αξία σύκων + (30)
- Χρήση ηλίανθου για παραγωγή biodiesel + (30)
- Μέτρηση υφής τροφίμων με όργανα + (30)
- Παντζάρι προϊόν + (30)
- Είδη ψαριών ελληνικών θαλασσών + (30)
- Κυδώνι + (30)
- Θρεπτική αξία σόργου + (30)
- Λινάρι προϊόν + (30)
- Αποξηραμένα προϊόντα + (30)
- Διαθρεπτική αξία μαστίχας + (30)
- Διαθρεπτική αξία ροδιών + (30)
- Διατροφική αξία νεραντζιού + (30)
- Ελαττώματα τροφίμων + (30)
- Διαθρεπτική αξία αγκινάρας + (30)
- Διαθρεπτική αξία λάχανου Βρυξελλών + (30)
- Σκόρδο προϊόν + (30)
- Θρεπτική αξία σίκαλης + (30)
- Αιθέριο έλαιο βαλσαμόχορτου + (30)
- Μπιζέλι + (30)
- Βερύκοκκο + (30)
- Τα οφέλη του κρασιού στην υγεία του ανθρώπου + (30)
- Βελτίωση χρώματος τροφίμων + (30)
- Χαβιάρι + (30)
- Παρασκευή τσιγάρου και συνέπειες καπνίσματος + (30)
- Μαρμελάδα ακτινίδιο + (30)
- Switchgrass προϊόν + (30)
- Σήμανση ελαιολάδου + (30)
- Ρύζι προϊόν + (30)
- Διαθρεπτική αξία του μύρτιλου + (30)
- Αιθέριο έλαιο δικτάμου + (30)
- Θρεπτική αξία φακής + (30)
- Διατροφική αξία καρπών πεκάν + (30)
- Ομάδα III - Χρωστικές τροφίμων με συνδυασμένο ανώτατο επιτρεπτό επίπεδο + (30)
- Ταξινόμηση ποιοτικών συντελεστών τροφίμων + (30)
- Αιθέριο έλαιο γλυκάνισου + (30)
- Μπρόκολο προϊόν + (30)
- Μέλι + (30)
- Χρήση ελαίου ρετσινολαδιάς + (30)
- Βελτίωση γεύσης και οσμής τροφίμων + (30)
- Γαϊδουρινό γάλα και η διατροφική του αξία + (30)
- Μάνγκο προϊόν + (30)
- Διαθρεπτική αξία φιστικιών + (30)
- Πίνακας πρόσθετων ουσιών για μαρμελάδες και ζελέ και μαρμελάδες εσπεριδοειδών και κρέμα κάστανου + (30)
- Ατρακτυλίδα + (30)
- Ιπποφαές προϊόν + (30)
- Διαθρεπτική αξία αβοκάντο + (30)
- Μανταρίνι + (30)
- Θρεπτική αξία σιταριού + (30)
- Ιξώδες τροφίμων + (30)
- Σπανάκι προϊόν + (30)
- Κολοκύθι θερμοκηπίου + (30)
- Κρέας στρουθοκαμήλου + (30)
- Χρήση προϊόντος ευκάλυπτου για παραγωγή βιομάζας + (30)
- Σταφύλι + (30)
- Ονοματολογία τεμαχίων σφάγιου βοοειδούς οπίσθιου τεταρτημορίου + (30)
- Γκουάβα προϊόν + (30)
- Αιθέριο έλαιο μέντας + (30)
- Σόγια προϊόν + (30)
- Βόειο κρέας + (30)
- Προϊόντα χυμού πορτοκαλιού + (30)
- Χρώμα τροφίμων + (30)
- Σέλινο προϊόν + (30)
- Διαθρεπτική αξία ραπανακιού + (30)
- Κρεμμύδι προϊόν + (30)
- Χρήση προϊόντος ιτιάς για παραγωγή βιομάζας + (30)
- Αιθέριο έλαιο λουίζας + (30)
- Διαθρεπτική αξία καρπουζιού + (30)
- Διαθρεπτική αξία κερασιών + (30)
- Διαθρεπτική αξία φασολιών + (30)
- Φασματόμετρα + (30)
- Αιθέριο έλαιο δακτυλίτιδας + (30)
- Διαθρεπτική αξία ντομάτας + (30)
- Δηλητήριο + (30)
- Αγριαγκινάρα προϊόν + (30)
- Καρπός ατρακτυλίδας + (30)
- Διατροφική αξία δέσπολων + (30)
- Αραβόσιτος προϊόν + (30)
- Χαρούπι + (30)
- Πράσο προϊόν + (30)
- Διαθρεπτική αξία πεπονιού + (30)
- Φουντούκι + (30)
- Κεχρί προϊόν + (30)
- Κολιός (Scomber japonicus colias) + (30)
- Στέβια προϊόν + (30)
- Θρεπτική αξία αράπικου φιστικιού + (30)
- Σύκο + (30)
- Χρήση ελαίου ελαιοκράμβης + (30)
- Φυσικοχημικές μέθοδοι προσδιορισμού της υφής τροφίμων + (30)
- Διαθρεπτική αξία μαρουλιού + (30)
- Γάλα + (30)
- Διαθρεπτική αξία κυδωνιού + (30)
- Προϊόντα της βιομηχανικής ντομάτας + (30)
- Η χρήση της ατρακτυλίδας ως τρόφιμο + (30)
- Αιθέριο έλαιο βαλεριάνας + (30)
- Χρήση μαστίχας + (30)
- Αιγοπρόβειο γάλα + (30)
- Λάχανο προϊόν + (30)
- Γενικές έννοιες και ορισμοί ιξώδους τροφίμων + (30)
- Αγκινάρα προϊόν + (30)
- Λάχανο Βρυξελλών προϊόν + (30)
- Διαθρεπτική αξία σκόρδου + (30)
- Θεραπευτικές ιδιότητες προϊόντος λεύκας + (30)
- Μύρτιλο προϊόν + (30)
- Αιθέριο έλαιο χαμομηλιού + (30)
- Διατροφική αξία μπιζελιών + (30)
- Διατροφική αξία βερύκοκκων + (30)
- Διατροφική αξία χοιρινού κρέατος + (30)
- Βάρος τροφίμων + (30)
- Εκτρεφόμενα ψάρια και οστρακοειδή + (30)
- Θρεπτική αξία colostrum + (30)
- Γλυκό κουταλιού ακτινίδιο + (30)