Πόσο αφορά σε επιχείρηση μεταποίησης-τυποποίησης 30
Μια λίστα όλων των σελίδων που έχουν την ιδιότητα «Πόσο αφορά σε επιχείρηση μεταποίησης-τυποποίησης» με τιμή «30»
Προηγούμενος Αποτελέσματα 101– 350 Επόμενο (20 | 50 | 100 | 250 | 500)
Προηγούμενος Αποτελέσματα 101– 350 Επόμενο (20 | 50 | 100 | 250 | 500)
- Γενικοί υγειονομικοί όροι και προϋποθέσεις λειτουργίας επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών +
- Γκουάβα προϊόν +
- Γλυκαντικό διάλυμα +
- Γλυκό κουταλιού ακτινίδιο +
- Γυαλί +
- Γύρη +
- Δέρμα στρουθοκαμήλου +
- Δέσπολο +
- Δαμάσκηνο +
- Δείκτης micronaire +
- Δηλητήριο +
- Διαδικασία ένταξης στο σύστημα ελέγχου και πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων +
- Διαδικασία εξαγωγής αγροτικών προϊόντων +
- Διαδικασία υποβολής "Απογραφικού δελτίου οινοποιείων" +
- Διαδικασίες παραγωγής παρθένου ελαιόλαδου +
- Εγγραφή στο μητρώο οινοποιητικών επιχειρήσεων +
- Εγκεκριμένες εγκαταστάσεις δίθυρων μαλακίων και αλιευμάτων +
- Ειδική άδεια λειτουργίας για την παρασκευή φυσικού ή τεχνητού (αεριούχου) αφρώδους οίνου +
- Ειδικοί υγειονομικοί όροι και προϋποθέσεις επιχειρήσεων μεταποίησης - τυποποίησης (υγειονομικού ενδιαφέροντος) +
- Ειδκοί κίνδυνοι κατά τη σφαγή +
- Εκτρεφόμενα ψάρια και οστρακοειδή +
- Ελαιοκράμβη προϊόν +
- Ελαιόκαρπος +
- Ελαιόλαδο +
- Ελαιόλαδο και ελιές +
- Ελαττώματα επιτραπέζιας ελιάς +
- Εμπορικοί τύποι επιτραπέζιας ελιάς +
- Επείγουσα σφαγή στο σφαγείο +
- Επενδυτικά προγράμματα επιχειρήσεων +
- Επεξεργασία αλόης +
- Επεξεργασία κρόκου +
- Επεξεργασία σταφίδας +
- Επεξεργασία υπολειμμάτων χυμοποιείων +
- Επεξεργασία χυμού ροδάκινου +
- Επιτραπέζια ελιά +
- Επιφανειακό έγκαυμα ροδιού +
- Εσωτερικό καφετίασμα ροδιού +
- Εταιρεία περιορισμένης ευθύνης +
- Ετερόρρυθμη εταιρεία +
- Ευκάλυπτος προϊόν +
- Εφαρμογές της γεωθερμικής ενέργειας στις καλλιέργειες ανοιχτού τύπου +
- Ζαχαρότευτλο προϊόν +
- Ηλίανθος προϊόν +
- Θερμική επεξεργασία τροφίμων +
- Ιδιωτική κεφαλαιουχική εταιρεία +
- Ιπποφαές προϊόν +
- Ιτιά προϊόν +
- Ιχθυέλαιο +
- Ιχθυηρά +
- Ιχθυηρά, κρέας, πουλερικά +
- Κάστανο +
- Κίνδυνοι των αποθηκευμένων σιτηρών +
- Κίτρο +
- Καθεστώς χορήγησης ενίσχυσης στα πλαίσια της κοινής οργάνωσης αγοράς στον τομέα των αποξηραμένων χορτονομών +
- Καλάμι +
- Καλλυντικά από μετάξι +
- Κανονισμοί - χρηματοδοτήσεις επιχειρήσεων +
- Καπνός προϊόν +
- Καρπούζι +
- Καρπός Ατρακτυλίδας +
- Καρπός αρώνιας +
- Καρπός κάππαρης +
- Καρπός λωτού +
- Καρπός πεκάν +
- Καρπός σουσαμιού +
- Καρπός φράπα +
- Καρότο προϊόν +
- Καρύδι +
- Κενάφ προϊόν +
- Κεράσι +
- Κερί +
- Κεχρί προϊόν +
- Κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση +
- Κολοκύθι +
- Κολοκύθι θερμοκηπίου +
- Κορόμηλο +
- Κουκί +
- Κουνουπίδι προϊόν +
- Κρέας στρουθοκαμήλου +
- Κρασί +
- Κρεμμύδι προϊόν +
- Κριθάρι προϊόν +
- Κτηνιατρικά πιστοποιητικά υγείας για εξαγωγές σε τρίτες χώρες +
- Κυδώνι +
- Κυτίο βαμβακιού +
- Κόμποι βαμβακιού +
- Λάχανο Βρυξελλών προϊόν +
- Λάχανο προϊόν +
- Λίτσι προϊόν +
- Λαθούρι προϊόν +
- Λειμώνιο τριφύλλι προϊόν +
- Λεμόνι +
- Λεύκα προϊόν +
- Λικέρ ακτινίδιο +
- Λινάρι προϊόν +
- Λούπινο προϊόν +
- Μάνγκο προϊόν +
- Μέγιστα όρια υπολειμμάτων φυτοφαρμάκων +
- Μέθοδοι ηλιακής ξήρανσης +
- Μέθοδοι συντήρησης χυμού ροδάκινου +
- Μέλι +
- Μέταλλα +
- Μέτρο 123 "Προστιθέμενη αξία των γεωργικών και δασοκομικών προϊόντων" +
- Μέτρο 2.3 "Μέτρα για τη δημόσια υγεία" +
- Μέτρο 312 "Στήριξη της δημιουργίας και ανάπτυξης πολύ μικρών επιχειρήσεων" +
- Μήλο +
- Μίσχανθος προϊόν +
- Μανταρίνι +
- Μαρμελάδα ακτινίδιο +
- Μαρούλι προϊόν +
- Μαστίχα +
- Μαϊντανός προϊόν +
- Μελισσοκομικά προϊόντα +
- Μελιτζάνα θερμοκηπίου προϊόν +
- Μελιτζάνα προϊόν +
- Μηδική προϊόν +
- Μητρώο εγκεκριμένων επιχειρήσεων χρήσης ενδείξεων προϊόντων προστατευόμενου καθεστώτος +
- Μητρώο ενώσεων καταναλωτών +
- Μητρώο επιχειρήσεων παραγωγής προϊόντων υδατοκαλλιέργειας κατόχων κτηνιατρικής άδειας +
- Μητρώο συναλλασομμένων του ΟΠΕΚΕΠΕ +
- Μηχανική παραλαβή αιθέριων ελαίων +
- Μπάμια προϊόν +
- Μπανάνα +
- Μπιζέλι +
- Μπρόκολο προϊόν +
- Μύρτιλο προϊόν +
- Νεράντζι +
- Νομικό πλαίσιο για τις ανεπιθύμητες ουσίες των ζωοτροφών +
- Νομικό πλαίσιο για τις εγκρίσεις ζωοτροφών +
- Νομικό πλαίσιο για τις επισημάνσεις των ζωοτροφών +
- Νομικό πλαίσιο για τις μεταποιημένες ζωικές πρωτεΐνες των ζωοτροφών +
- Νομικό πλαίσιο για τις πρόσθετες ύλες των ζωοτροφών +
- Νομικό πλαίσιο για τους γενετικώς τροποιημένους οργανισμούς των ζωοτροφών +
- Νομικό πλαίσιο για τους ελέγχους ζωοτροφών +
- Ντομάτα θερμοκηπίου προϊόν +
- Ντομάτα προϊόν +
- Ξήρανση +
- Ξήρανση αγροτικών προϊόντων με γεωθερμική ενέργεια +
- Ξήρανση σιτηρών +
- Ξήρανση στέβιας +
- Ξήρανση σύκων +
- Ξηρή δρόγη κρόκου +
- Ξηραντήρια και βιομάζα +
- Ξύδι +
- Οίνος, οινοπνευματώδη, χυμοί και νερό +
- Οδηγός καλών πρακτικών υγιεινής για τη βιομηχανία αλευρόμυλων +
- Ομάδα II - Χρωστικές τροφίμων βάσει της αρχής quantum satis +
- Ομάδα III - Χρωστικές τροφίμων με συνδυασμένο ανώτατο επιτρεπτό επίπεδο +
- Ομάδα IV - Πολυόλες +
- Ομάδα Ι πρόσθετων ουσιών +
- Ομόρρυθμη εταιρεία +
- Ονοματολογία τεμαχίων σφάγιου βοοειδούς οπίσθιου τεταρτημορίου +
- Ονοματολογία τεμαχίων σφάγιου βοοειδούς πρόσθιου τεταρτημορίου +
- Οργανισμός Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων +
- Ούζο +
- Πίνακας πρόσθετων ουσιών για μαρμελάδες και ζελέ εξαιρετικής ποιότητας +
- Πίνακας πρόσθετων ουσιών για μαρμελάδες και ζελέ και μαρμελάδες εσπεριδοειδών και κρέμα κάστανου +
- Πίνακας πρόσθετων ουσιών για παγωτά +
- Πίνακας πρόσθετων ουσιών για προϊόντα κακάο και σοκολάτας +
- Πίνακας πρόσθετων ουσιών για τσίχλες +
- Πίνακας πρόσθετων ουσιών για υλικά διακόσμησης, επικάλυψης και γέμισης πλην φρούτων +
- Παντζάρι προϊόν +
- Παράγοντες που επηρεάζουν τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά του βαμβακιού +
- Παραγωγή αγελαδινού γάλακτος +
- Παραδοσιακό σύστημα πίεσης ελαιοτριβείου +
- Παραλαβή αιθέριων ελαίων με απόσταξη +
- Παραλαβή αιθέριων ελαίων με εκχύλιση +
- Παραπροϊόντα +
- Παρασκευή βουτύρου +
- Παρασκευή γιαουρτιού +
- Παρασκευή μαρμελάδας ροδάκινου +
- Παρασκευή παγωτού +
- Παρασκευή τσιγάρου και συνέπειες καπνίσματος +
- Παρασκευή τυριού +
- Παρατηρητήριο τιμών καταναλωτικών προϊόντων +
- Πατάτα προϊόν +
- Πεπόνι +
- Περσικό τριφύλλι προϊόν +
- Πιθανές ασθένειες κατά τη συντήρηση των ροδιών +
- Πιπεριά θερμοκηπίου προϊόν +
- Πιπεριά προϊόν +
- Πιστοποιητικά ποιοτικού ελέγχου ή εξαγωγής +
- Πλαστικά +
- Ποιοτικές κατηγορίες ελαιολάδου +
- Ποιοτικός έλεγχος κατά την παραγωγή ελαιόλαδου +
- Ποιοτικός έλεγχος στις εισαγωγές (νομικό πλαίσιο) +
- Ποιότητα βαμβακιού +
- Ποιότητα ελαιολάδου +
- Πορτοκάλι +
- Πράσο προϊόν +
- Προγράμματα ασφάλισης βραχυπρόθεσμων εξαγωγικών πιστώσεων +
- Προγράμματα ασφάλισης πιστώσεων στον αγοραστή +
- Προδιαγραφές οινοποιείων για την έκδοση βεβαίωσης καταλληλότητας +
- Προστασία των ζώων κατά τη σφαγή +
- Προτεινόμενα μέτρα αγροτικής ανάπτυξης ΚΑΠ 2014-2020 +
- Προϊόν βιομηχανικής ντομάτας +
- Προϊόντα από ζώα που δεν εκτρέφονται με γενετικά τροποποιημένες ζωοτροφές - Agro 7 +
- Προϊόντα και υποπροϊόντα ελαιοτριβείου +
- Προϊόντα καπνού +
- Προϊόντα μεταποίησης ακτινιδίου +
- Προϊόντα στρουθοκαμήλου +
- Προϊόντα της βιομηχανικής ντομάτας +
- Προϊόντα χυμού πορτοκαλιού +
- Πρωτόγαλα χοιρομητέρας, Σύσταση-Διαθεσιμότητα +
- Πρόγραμμα ασφάλισης μεσο - μακροπρόθεσμων εξαγωγικών πιστώσεων +
- Πρόγραμμα εφοδιασμού νησιών αιγαίου πελάγους με άλευρα και ζωοτροφές +
- Πρόπολη +
- Πρόσθετα ζαχαρωδών προϊόντων +
- Ραδίκι προϊόν +
- Ραπανάκι προϊόν +
- Ρεβίθι +
- Ρετσινολαδιά προϊόν +
- Ροδάκινο +
- Ρυπαντές ελαίων - όρια +
- Ρόβι προϊόν +
- Ρόδι +
- Ρύζι προϊόν +
- Σέλινο προϊόν +
- Σήμανση ελαιολάδου +
- Σήμανση οίνων +
- Σίκαλη προϊόν +
- Σημεία ελέγχου κατά την τυποποίηση ελαιόλαδου και πυρηνελαίων +
- Σιτάρι προϊόν +
- Σκόρδο προϊόν +
- Σπανάκι προϊόν +
- Σπαράγγι προϊόν +
- Στάδια βιομηχανικής επεξεργασίας της βιομηχανικής ντομάτας +
- Στάδια επεξεργασίας βιομηχανικής ντομάτας +
- Στάδια κατεργασίας μαστίχας +
- Στάδια κονσερβοποίησης ροδάκινων +
- Στάδια παραγωγής χυμού πορτοκαλιού +
- Στάδια παρασκευής χυμού ροδάκινου +
- Στέβια προϊόν +
- Σταφίδα +
- Σταφύλι +
- Συμπαραγωγή Ηλεκτρισμού και Θερμότητας Υψηλής Απόδοσης (ΣΗΘΥΑ) +
- Συντήρηση - Επεξεργασία καρπών αρώνιας +
- Συντήρηση switchgrass +
- Συντήρηση αβοκάντο +
- Συντήρηση αγγουριού +
- Συντήρηση αγγουριού θερμοκηπίου +
- Συντήρηση αγκινάρας +
- Συντήρηση αγριαγκινάρας +
- Συντήρηση ακτινιδίων +
- Συντήρηση αμυγδάλων +
- Συντήρηση ανανά +
- Συντήρηση αντιδιού +
- Συντήρηση βερύκοκκων +
- Συντήρηση βύσσινων +
- Συντήρηση γαρύφαλλου +