Πόσο αφορά σε συλλογικές αγροτικές οργανώσεις 30
Μια λίστα όλων των σελίδων που έχουν την ιδιότητα «Πόσο αφορά σε συλλογικές αγροτικές οργανώσεις» με τιμή «30»
- BRC +
- Colostrum (Πρωτόγαλα αγελάδας, πύαρ) +
- EMAS +
- EPD +
- Globalgap (Eurepgap) +
- IFS +
- ISO 14001:2004 +
- ISO 22000:2005 +
- ISO 22005:2007 +
- ISO 9001:2008 +
- SWOT ανάλυση κλάδου κονσερβοποίησης ροδάκινου στην Ελλάδα +
- Switchgrass προϊόν +
- Άρθρο 68-μέτρο 1 +
- Έγγραφα εξαγωγής +
- Έκδοση πιστοποιητικών εισαγωγής - εξαγωγής (Μέτρα αγοράς) +
- Έρπον τριφύλλι προϊόν +
- Αβοκάντο προϊόν +
- Αγγούρι +
- Αγγούρι θερμοκηπίου +
- Αγελαδινό γάλα +
- Αγκινάρα προϊόν +
- Αγριαγκινάρα προϊόν +
- Αγροδιατροφικές συμπράξεις περιφέρειας +
- Αγροτικές ενισχύσεις ΣΑΟ ζωικής παραγωγής +
- Αγροτικές ενισχύσεις ΣΑΟ φυτικής παραγωγής +
- Αγροτικές εταιρικές συμπράξεις +
- Αγροτουρισμός +
- Αγροτουριστικοί συνεταιρισμοί +
- Αιγοπρόβειο γάλα +
- Ακτινίδιο +
- Αλεξανδρινό τριφύλλι προϊόν +
- Αλιεία κοραλλιών +
- Αμύγδαλο +
- Αναλύσεις διμερών εμπορικών ισοζυγίων αγροτικών προϊόντων +
- Ανανάς προϊόν +
- Αντίδι προϊόν +
- Απαρτία γενικής συνέλευσης συνεταιρισμού +
- Αποθήκευση ελαιολάδου +
- Αποθήκευση και συντήρηση εσπεριδοειδών +
- Αποθήκευση καπνού +
- Αποθήκευση κρεμμυδιών +
- Αποθήκευση-Συντήρηση επιτραπέζιων σταφυλιών +
- Αποξήρανση βερύκοκκων +
- Αποξήρανση δαμάσκηνων +
- Αποξήρανση καπνού +
- Απόφαση γενικής συνέλευσης συνεταιρισμού +
- Αράπικο φιστίκι +
- Αραβόσιτος προϊόν +
- Αρμοδιότητες γενικής συνέλευσης συνεταιρισμού +
- Αρνίσιο κρέας +
- Αυγά στρουθοκαμήλου +
- Αφλατοξίνες στα φιστίκια +
- Αχλάδι +
- Βίκος προϊόν +
- Βασικά βήματα για την υλοποίηση μιας αγροτουριστικής επιχείρησης +
- Βασιλικός πολτός +
- Βερύκοκκο +
- Βιολογικά προϊόντα +
- Βρώμη προϊόν +
- Βόειο κρέας +
- Βύσσινο +
- Γάλα +
- Γαλακτοκομικά προϊόντα +
- Γαρύφαλλο +
- Γαϊδουρινό γάλα και η διατροφική του αξία +
- Γκουάβα προϊόν +
- Γύρη +
- Δέρμα στρουθοκαμήλου +
- Δέσπολο +
- Δαμάσκηνο +
- Δείκτης micronaire +
- Δηλητήριο +
- Δημοπρατήρια αγροτικών προϊόντων +
- Διαδικασία εξαγωγής αγροτικών προϊόντων +
- Διαδικασία υποβολής και αξιολόγησης φακέλου καταχώρησης ονομασίας ΠΟΠ - ΠΓΕ +
- Διεπαγγελματικές οργανώσεις +
- Δικαιούχοι υποβολής αίτησης καταχώρησης ονομασίας ΠΟΠ - ΠΓΕ +
- Δραστηριότητες στον αγροτουρισμό +
- Εθνικό μητρώο συλλογικών αγροτικών οργανώσεων +
- Ελαιοκράμβη προϊόν +
- Ελαιόκαρπος +
- Ελαιόλαδο +
- Ελαιόλαδο και ελιές +
- Ελαττώματα επιτραπέζιας ελιάς +
- Εμπορικοί τύποι επιτραπέζιας ελιάς +
- Ενισχύσεις ΣΑΟ αλιευτικής δραστηριότητας +
- Ενισχύσεις ήσσονος σημασίας (de minimis) στον τομέα της παραγωγής γεωργικών προϊόντων +
- Επεξεργασία αλόης +
- Επεξεργασία κρόκου +
- Επιτραπέζια ελιά +
- Επιφανειακό έγκαυμα ροδιού +
- Επιχειρησιακά προγράμματα οργανώσεων παραγωγών & ενίσχυση σε ομάδες παραγωγών για προαναγνώριση +
- Εσωτερικό καφετίασμα ροδιού +
- Ευκάλυπτος προϊόν +
- Ζαχαρότευτλο προϊόν +
- Ηλίανθος προϊόν +
- Ιτιά προϊόν +
- Ιχθυέλαιο +
- Ιχθυηρά, κρέας, πουλερικά +
- Κάστανο +
- Κίτρο +
- Καθεστώς ειδικής ενίσχυσης για το βαμβάκι +
- Καθεστώς συνδεδεμένης ενίσχυσης για τομάτα μεταποίησης +
- Καλάμι +
- Καπνός προϊόν +
- Καρπούζι +
- Καρπός Ατρακτυλίδας +
- Καρπός αρώνιας +
- Καρπός κάππαρης +
- Καρπός λωτού +
- Καρπός πεκάν +
- Καρπός σουσαμιού +
- Καρπός φράπα +
- Καρότο προϊόν +
- Καρύδι +
- Κενάφ προϊόν +
- Κεράσι +
- Κερί +
- Κεχρί προϊόν +
- Κολοκύθι +
- Κολοκύθι θερμοκηπίου +
- Κορόμηλο +
- Κουκί +
- Κουνουπίδι προϊόν +
- Κρέας στρουθοκαμήλου +
- Κρασί +
- Κρεμμύδι προϊόν +
- Κριθάρι προϊόν +
- Κτηνιατρικά πιστοποιητικά υγείας για εξαγωγές σε τρίτες χώρες +
- Κυδώνι +
- Κυτίο βαμβακιού +
- Κόμποι βαμβακιού +
- Λάχανο Βρυξελλών προϊόν +
- Λάχανο προϊόν +
- Λίτσι προϊόν +
- Λαθούρι προϊόν +
- Λειμώνιο τριφύλλι προϊόν +
- Λεμόνι +
- Λεύκα προϊόν +
- Λινάρι προϊόν +
- Λούπινο προϊόν +
- Μάνγκο προϊόν +
- Μέλι +
- Μέτρα ειδικής στήριξης στο πλαίσιο του άρθρου 68 του Καν. (ΕΚ) 73/2009 +
- Μέτρα ειδικής στήριξης στο πλαίσιο του άρθρου 68 του Καν. (ΕΚ) 73/2009 για φυτική παραγωγή +
- Μέτρο 1.3 "Επενδύσεις επι αλιευτικών σκαφών και επιλεκτικότητα των αλιευτικών εργαλείων" +
- Μέτρο 133 "Δραστηριότητες ενημέρωσης και προώθησης" +
- Μέτρο 2.1 "Υδατοκαλλιέργεια" +
- Μέτρο 2.3 "Μέτρα για τη δημόσια υγεία" +
- Μέτρο 214-δράση 3.4 "Διατήρηση γενετικών πόρων στην κτηνοτροφία" +
- Μέτρο 3.1 "Συλλογικές δράσεις (Μέτρα κοινού ενδιαφέροντος)" +
- Μέτρο 312 "Στήριξη της δημιουργίας και ανάπτυξης πολύ μικρών επιχειρήσεων" +
- Μήλο +
- Μίσχανθος προϊόν +
- Μανταρίνι +
- Μαρούλι προϊόν +
- Μαστίχα +
- Μελισσοκομικά προϊόντα +
- Μελιτζάνα θερμοκηπίου προϊόν +
- Μελιτζάνα προϊόν +
- Μηδική προϊόν +
- Μητρώο ενώσεων καταναλωτών +
- Μητρώο συναλλασομμένων του ΟΠΕΚΕΠΕ +
- Μοντέλα αγροτουρισμού +
- Μορφές αγροτουρισμού +
- Μπάμια προϊόν +
- Μπανάνα +
- Μπιζέλι +
- Μπρόκολο προϊόν +
- Μύρτιλο προϊόν +
- Νεράντζι +
- Νομικό πλαίσιο για τους ελέγχους ζωοτροφών +
- Νομικό πλαίσιο μέτρου 3.1: "Συλλογικές δράσεις (Μέτρα κοινού ενδιαφέροντος)" +
- Νομικό πλαίσιο που αφορά στους συνεταιρισμούς,ενώσεις,ομάδες παραγωγών +
- Ντομάτα θερμοκηπίου προϊόν +
- Ντομάτα προϊόν +
- Ξήρανση στέβιας +
- Ξήρανση σύκων +
- Ξύδι +
- Οίνος, οινοπνευματώδη, χυμοί και νερό +
- Οδηγός συμπλήρωσης αίτησης ενιαίας ενίσχυσης +
- Ομάδες Τοπικής Δράσης +
- Οργανισμός Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων +
- Οργανώσεις ελαιουργικών φορέων +
- Οστρακαλιεία +
- Ούζο +
- Παντζάρι προϊόν +
- Παράγοντες επιτυχίας του αγροτουρισμού +
- Παράγοντες που επηρεάζουν τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά του βαμβακιού +
- Παρατηρητήριο τιμών καταναλωτικών προϊόντων +
- Πατάτα προϊόν +
- Πεπόνι +
- Περσικό τριφύλλι προϊόν +
- Πιθανές ασθένειες κατά τη συντήρηση των ροδιών +
- Πιπεριά θερμοκηπίου προϊόν +
- Πιπεριά προϊόν +
- Πιστοποιητικά ποιοτικού ελέγχου ή εξαγωγής +
- Πλεονεκτήματα και οφέλη αγροτουρισμού +
- Ποιοτικές κατηγορίες ελαιολάδου +
- Ποιοτικός έλεγχος στις εισαγωγές (νομικό πλαίσιο) +
- Ποιότητα βαμβακιού +
- Ποιότητα ελαιολάδου +
- Πορτοκάλι +
- Πράσο προϊόν +
- Προγράμματα ασφάλισης βραχυπρόθεσμων εξαγωγικών πιστώσεων +
- Προγράμματα ασφάλισης πιστώσεων στον αγοραστή +
- Προδιαγραφές προϊόντων ΠΟΠ - ΠΓΕ +
- Προτεινόμενα μέτρα αγροτικής ανάπτυξης ΚΑΠ 2014-2020 +
- Προφίλ και χαρακτηριστικά αγροτουρίστα +
- Προϊόν βιομηχανικής ντομάτας +
- Προϊόντα καπνού +
- Προϊόντα στρουθοκαμήλου +
- Πρωτόγαλα χοιρομητέρας, Σύσταση-Διαθεσιμότητα +
- Πρόγραμμα ασφάλισης μεσο - μακροπρόθεσμων εξαγωγικών πιστώσεων +
- Πρόγραμμα βελτίωσης της παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων της μελισσοκομίας +
- Πρόγραμμα εφοδιασμού νησιών αιγαίου πελάγους με άλευρα και ζωοτροφές +
- Πρόπολη +
- Ραδίκι προϊόν +
- Ραπανάκι προϊόν +
- Ρεβίθι +
- Ρετσινολαδιά προϊόν +
- Ροδάκινο +
- Ρόβι προϊόν +
- Ρόδι +
- Ρύζι προϊόν +
- ΣΑΟ και συμβολαιακή γεωργία +
- Σήμανση ελαιολάδου +
- Σίκαλη προϊόν +
- Σιτάρι προϊόν +
- Σκόρδο προϊόν +
- Σπανάκι προϊόν +
- Σπαράγγι προϊόν +
- Σπογγαλιεία +
- Στέβια προϊόν +
- Σταφίδα +
- Σταφύλι +
- Συνεδρίαση - Συζήτηση - Ψηφοφορία γενικής συνέλευσης συνεταιρισμού +
- Συντήρηση - Επεξεργασία καρπών αρώνιας +
- Συντήρηση switchgrass +
- Συντήρηση αβοκάντο +
- Συντήρηση αγγουριού +
- Συντήρηση αγγουριού θερμοκηπίου +
- Συντήρηση αγκινάρας +
- Συντήρηση αγριαγκινάρας +
- Συντήρηση ακτινιδίων +
- Συντήρηση αμυγδάλων +
- Συντήρηση ανανά +
- Συντήρηση αντιδιού +
- Συντήρηση βερύκοκκων +
- Συντήρηση βύσσινων +
- Συντήρηση γαρύφαλλου +
- Συντήρηση γκουάβας +
- Συντήρηση δέσπολων +
- Συντήρηση δαμάσκηνων +
- Συντήρηση ελαιοκράμβης +
- Συντήρηση ζαχαρότευτλου +
- Συντήρηση ηλίανθου +
- Συντήρηση ιτιάς +
- Συντήρηση κάστανων +
- Συντήρηση καλαμιού +
- Συντήρηση καρπουζιού +
- Συντήρηση καρπών λωτού +
- Συντήρηση καρπών πεκάν +
- Συντήρηση καρυδιών +
- Συντήρηση καρότου +
- Συντήρηση κενάφ +
- Συντήρηση κερασιών +
- Συντήρηση κολοκυθιού θερμοκηπίου +
- Συντήρηση κολοκυθιών +
- Συντήρηση κουνουπιδιού +
- Συντήρηση κυδωνιών +
- Συντήρηση λάχανου +
- Συντήρηση λάχανου Βρυξελλών +
- Συντήρηση λίτσι +
- Συντήρηση μάνγκο +
- Συντήρηση μήλων +
- Συντήρηση μίσχανθου +
- Συντήρηση μαρουλιού +
- Συντήρηση μελιτζάνας +
- Συντήρηση μελιτζάνας θερμοκηπίου +
- Συντήρηση μπάμιας +
- Συντήρηση μπανάνας +
- Συντήρηση μπρόκολου +
- Συντήρηση ντομάτας +
- Συντήρηση ντομάτας θερμοκηπίου +
- Συντήρηση παντζαριού +
- Συντήρηση πατάτας +
- Συντήρηση πεπονιού +
- Συντήρηση πιπεριάς +
- Συντήρηση πιπεριάς θερμοκηπίου +
- Συντήρηση πράσου +
- Συντήρηση ραδικιού +
- Συντήρηση ραπανακιού +
- Συντήρηση ρετσινολαδιάς +
- Συντήρηση ροδάκινων +
- Συντήρηση ροδιών +
- Συντήρηση σκόρδων +
- Συντήρηση σπανακιού +
- Συντήρηση σπαραγγιού +
- Συντήρηση στα αχλάδια +
- Συντήρηση σύκων +
- Συντήρηση τριαντάφυλλου +
- Συντήρηση φασολιού θερμοκηπίου +
- Συντήρηση φασολιών +
- Συντήρηση φιστικιών +
- Συντήρηση φουντουκιών +
- Συντήρηση φράουλας +
- Συντήρηση χουρμαδιού +
- Συσκευασία αγγουριού θερμοκηπίου +
- Συσκευασία κολοκυθιού θερμοκηπίου +
- Συσκευασία μελιτζάνας θερμοκηπίου +
- Συσκευασία ντομάτας θερμοκηπίου +
- Συσκευασία πιπεριάς θερμοκηπίου +
- Σόγια προϊόν +
- Σόργο προϊόν +
- Σύγκληση γενικής συνέλευσης συνεταιρισμού +
- Σύκο +
- Σύσπορο βαμβάκι +
- Τεχνητή ωρίμανση καρπών λωτού +
- Τεχνολογικά χαρακτηριστικά βαμβακιού +
- Το κρέας του αλόγου κι η διατροφική του αξία +
- Το μετάξι +
- Τριαντάφυλλο +
- Τριτικάλε προϊόν +
- Τριφύλλι προϊόν +
- Τρόφιμα και γεωργικά προϊόντα γενικά +
- Τσίπουρο +
- Τυποποίηση μήλων +
- Τυποποιημένα τρόφιμα +
- Φακή προϊόν +
- Φασόλι +
- Φασόλι θερμοκηπίου +
- Φιστίκι +
- Φορείς που σχετίζονται με τη γεωργία +
- Φορείς που σχετίζονται με τον αγροτουρισμό +
- Φορολογικό καθεστώς ΣΑΟ +
- Φουντούκι +
- Φράουλα +
- Φρούτα και λαχανικά +
- Φτερά-πούπουλα +
- Χαβιάρι +
- Χαρακτηριστικά ελαιολάδου +
- Χαρακτηριστικά καρπού επιτραπέζιας ελιάς +
- Χαρούπι +
- Χημική σύσταση ελαιολάδου +
- Χοιρινό κρέας +
- Χουρμάδι +
- Χρήσιμες συνδέσεις εισαγωγών-εξαγωγών +
- Χρηματοδοτήσεις - κανονισμοί αγροτουρισμού +
- Ψευδοκακία προϊόν +