Πόσο αφορά σε συλλογικές αγροτικές οργανώσεις 30
Μια λίστα όλων των σελίδων που έχουν την ιδιότητα «Πόσο αφορά σε συλλογικές αγροτικές οργανώσεις» με τιμή «30»
Προηγούμενος Αποτελέσματα 21– 350 Επόμενο (20 | 50 | 100 | 250 | 500)
Προηγούμενος Αποτελέσματα 21– 350 Επόμενο (20 | 50 | 100 | 250 | 500)
- Αγκινάρα προϊόν +
- Αγριαγκινάρα προϊόν +
- Αγροδιατροφικές συμπράξεις περιφέρειας +
- Αγροτικές ενισχύσεις ΣΑΟ ζωικής παραγωγής +
- Αγροτικές ενισχύσεις ΣΑΟ φυτικής παραγωγής +
- Αγροτικές εταιρικές συμπράξεις +
- Αγροτουρισμός +
- Αγροτουριστικοί συνεταιρισμοί +
- Αιγοπρόβειο γάλα +
- Ακτινίδιο +
- Αλεξανδρινό τριφύλλι προϊόν +
- Αλιεία κοραλλιών +
- Αμύγδαλο +
- Αναλύσεις διμερών εμπορικών ισοζυγίων αγροτικών προϊόντων +
- Ανανάς προϊόν +
- Αντίδι προϊόν +
- Απαρτία γενικής συνέλευσης συνεταιρισμού +
- Αποθήκευση ελαιολάδου +
- Αποθήκευση και συντήρηση εσπεριδοειδών +
- Αποθήκευση καπνού +
- Αποθήκευση κρεμμυδιών +
- Αποθήκευση-Συντήρηση επιτραπέζιων σταφυλιών +
- Αποξήρανση βερύκοκκων +
- Αποξήρανση δαμάσκηνων +
- Αποξήρανση καπνού +
- Απόφαση γενικής συνέλευσης συνεταιρισμού +
- Αράπικο φιστίκι +
- Αραβόσιτος προϊόν +
- Αρμοδιότητες γενικής συνέλευσης συνεταιρισμού +
- Αρνίσιο κρέας +
- Αυγά στρουθοκαμήλου +
- Αφλατοξίνες στα φιστίκια +
- Αχλάδι +
- Βίκος προϊόν +
- Βασικά βήματα για την υλοποίηση μιας αγροτουριστικής επιχείρησης +
- Βασιλικός πολτός +
- Βερύκοκκο +
- Βιολογικά προϊόντα +
- Βρώμη προϊόν +
- Βόειο κρέας +
- Βύσσινο +
- Γάλα +
- Γαλακτοκομικά προϊόντα +
- Γαρύφαλλο +
- Γαϊδουρινό γάλα και η διατροφική του αξία +
- Γκουάβα προϊόν +
- Γύρη +
- Δέρμα στρουθοκαμήλου +
- Δέσπολο +
- Δαμάσκηνο +
- Δείκτης micronaire +
- Δηλητήριο +
- Δημοπρατήρια αγροτικών προϊόντων +
- Διαδικασία εξαγωγής αγροτικών προϊόντων +
- Διαδικασία υποβολής και αξιολόγησης φακέλου καταχώρησης ονομασίας ΠΟΠ - ΠΓΕ +
- Διεπαγγελματικές οργανώσεις +
- Δικαιούχοι υποβολής αίτησης καταχώρησης ονομασίας ΠΟΠ - ΠΓΕ +
- Δραστηριότητες στον αγροτουρισμό +
- Εθνικό μητρώο συλλογικών αγροτικών οργανώσεων +
- Ελαιοκράμβη προϊόν +
- Ελαιόκαρπος +
- Ελαιόλαδο +
- Ελαιόλαδο και ελιές +
- Ελαττώματα επιτραπέζιας ελιάς +
- Εμπορικοί τύποι επιτραπέζιας ελιάς +
- Ενισχύσεις ΣΑΟ αλιευτικής δραστηριότητας +
- Ενισχύσεις ήσσονος σημασίας (de minimis) στον τομέα της παραγωγής γεωργικών προϊόντων +
- Επεξεργασία αλόης +
- Επεξεργασία κρόκου +
- Επιτραπέζια ελιά +
- Επιφανειακό έγκαυμα ροδιού +
- Επιχειρησιακά προγράμματα οργανώσεων παραγωγών & ενίσχυση σε ομάδες παραγωγών για προαναγνώριση +
- Εσωτερικό καφετίασμα ροδιού +
- Ευκάλυπτος προϊόν +
- Ζαχαρότευτλο προϊόν +
- Ηλίανθος προϊόν +
- Ιτιά προϊόν +
- Ιχθυέλαιο +
- Ιχθυηρά, κρέας, πουλερικά +
- Κάστανο +
- Κίτρο +
- Καθεστώς ειδικής ενίσχυσης για το βαμβάκι +
- Καθεστώς συνδεδεμένης ενίσχυσης για τομάτα μεταποίησης +
- Καλάμι +
- Καπνός προϊόν +
- Καρπούζι +
- Καρπός Ατρακτυλίδας +
- Καρπός αρώνιας +
- Καρπός κάππαρης +
- Καρπός λωτού +
- Καρπός πεκάν +
- Καρπός σουσαμιού +
- Καρπός φράπα +
- Καρότο προϊόν +
- Καρύδι +
- Κενάφ προϊόν +
- Κεράσι +
- Κερί +
- Κεχρί προϊόν +
- Κολοκύθι +
- Κολοκύθι θερμοκηπίου +
- Κορόμηλο +
- Κουκί +
- Κουνουπίδι προϊόν +
- Κρέας στρουθοκαμήλου +
- Κρασί +
- Κρεμμύδι προϊόν +
- Κριθάρι προϊόν +
- Κτηνιατρικά πιστοποιητικά υγείας για εξαγωγές σε τρίτες χώρες +
- Κυδώνι +
- Κυτίο βαμβακιού +
- Κόμποι βαμβακιού +
- Λάχανο Βρυξελλών προϊόν +
- Λάχανο προϊόν +
- Λίτσι προϊόν +
- Λαθούρι προϊόν +
- Λειμώνιο τριφύλλι προϊόν +
- Λεμόνι +
- Λεύκα προϊόν +
- Λινάρι προϊόν +
- Λούπινο προϊόν +
- Μάνγκο προϊόν +
- Μέλι +
- Μέτρα ειδικής στήριξης στο πλαίσιο του άρθρου 68 του Καν. (ΕΚ) 73/2009 +
- Μέτρα ειδικής στήριξης στο πλαίσιο του άρθρου 68 του Καν. (ΕΚ) 73/2009 για φυτική παραγωγή +
- Μέτρο 1.3 "Επενδύσεις επι αλιευτικών σκαφών και επιλεκτικότητα των αλιευτικών εργαλείων" +
- Μέτρο 133 "Δραστηριότητες ενημέρωσης και προώθησης" +
- Μέτρο 2.1 "Υδατοκαλλιέργεια" +
- Μέτρο 2.3 "Μέτρα για τη δημόσια υγεία" +
- Μέτρο 214-δράση 3.4 "Διατήρηση γενετικών πόρων στην κτηνοτροφία" +
- Μέτρο 3.1 "Συλλογικές δράσεις (Μέτρα κοινού ενδιαφέροντος)" +
- Μέτρο 312 "Στήριξη της δημιουργίας και ανάπτυξης πολύ μικρών επιχειρήσεων" +
- Μήλο +
- Μίσχανθος προϊόν +
- Μανταρίνι +
- Μαρούλι προϊόν +
- Μαστίχα +
- Μελισσοκομικά προϊόντα +
- Μελιτζάνα θερμοκηπίου προϊόν +
- Μελιτζάνα προϊόν +
- Μηδική προϊόν +
- Μητρώο ενώσεων καταναλωτών +
- Μητρώο συναλλασομμένων του ΟΠΕΚΕΠΕ +
- Μοντέλα αγροτουρισμού +
- Μορφές αγροτουρισμού +
- Μπάμια προϊόν +
- Μπανάνα +
- Μπιζέλι +
- Μπρόκολο προϊόν +
- Μύρτιλο προϊόν +
- Νεράντζι +
- Νομικό πλαίσιο για τους ελέγχους ζωοτροφών +
- Νομικό πλαίσιο μέτρου 3.1: "Συλλογικές δράσεις (Μέτρα κοινού ενδιαφέροντος)" +
- Νομικό πλαίσιο που αφορά στους συνεταιρισμούς,ενώσεις,ομάδες παραγωγών +
- Ντομάτα θερμοκηπίου προϊόν +
- Ντομάτα προϊόν +
- Ξήρανση στέβιας +
- Ξήρανση σύκων +
- Ξύδι +
- Οίνος, οινοπνευματώδη, χυμοί και νερό +
- Οδηγός συμπλήρωσης αίτησης ενιαίας ενίσχυσης +
- Ομάδες Τοπικής Δράσης +
- Οργανισμός Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων +
- Οργανώσεις ελαιουργικών φορέων +
- Οστρακαλιεία +
- Ούζο +
- Παντζάρι προϊόν +
- Παράγοντες επιτυχίας του αγροτουρισμού +
- Παράγοντες που επηρεάζουν τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά του βαμβακιού +
- Παρατηρητήριο τιμών καταναλωτικών προϊόντων +
- Πατάτα προϊόν +
- Πεπόνι +
- Περσικό τριφύλλι προϊόν +
- Πιθανές ασθένειες κατά τη συντήρηση των ροδιών +
- Πιπεριά θερμοκηπίου προϊόν +
- Πιπεριά προϊόν +
- Πιστοποιητικά ποιοτικού ελέγχου ή εξαγωγής +
- Πλεονεκτήματα και οφέλη αγροτουρισμού +
- Ποιοτικές κατηγορίες ελαιολάδου +
- Ποιοτικός έλεγχος στις εισαγωγές (νομικό πλαίσιο) +
- Ποιότητα βαμβακιού +
- Ποιότητα ελαιολάδου +
- Πορτοκάλι +
- Πράσο προϊόν +
- Προγράμματα ασφάλισης βραχυπρόθεσμων εξαγωγικών πιστώσεων +
- Προγράμματα ασφάλισης πιστώσεων στον αγοραστή +
- Προδιαγραφές προϊόντων ΠΟΠ - ΠΓΕ +
- Προτεινόμενα μέτρα αγροτικής ανάπτυξης ΚΑΠ 2014-2020 +
- Προφίλ και χαρακτηριστικά αγροτουρίστα +
- Προϊόν βιομηχανικής ντομάτας +
- Προϊόντα καπνού +
- Προϊόντα στρουθοκαμήλου +
- Πρωτόγαλα χοιρομητέρας, Σύσταση-Διαθεσιμότητα +
- Πρόγραμμα ασφάλισης μεσο - μακροπρόθεσμων εξαγωγικών πιστώσεων +
- Πρόγραμμα βελτίωσης της παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων της μελισσοκομίας +
- Πρόγραμμα εφοδιασμού νησιών αιγαίου πελάγους με άλευρα και ζωοτροφές +
- Πρόπολη +
- Ραδίκι προϊόν +
- Ραπανάκι προϊόν +
- Ρεβίθι +
- Ρετσινολαδιά προϊόν +
- Ροδάκινο +
- Ρόβι προϊόν +
- Ρόδι +
- Ρύζι προϊόν +
- ΣΑΟ και συμβολαιακή γεωργία +
- Σήμανση ελαιολάδου +
- Σίκαλη προϊόν +
- Σιτάρι προϊόν +
- Σκόρδο προϊόν +
- Σπανάκι προϊόν +
- Σπαράγγι προϊόν +
- Σπογγαλιεία +
- Στέβια προϊόν +
- Σταφίδα +
- Σταφύλι +
- Συνεδρίαση - Συζήτηση - Ψηφοφορία γενικής συνέλευσης συνεταιρισμού +
- Συντήρηση - Επεξεργασία καρπών αρώνιας +
- Συντήρηση switchgrass +
- Συντήρηση αβοκάντο +
- Συντήρηση αγγουριού +
- Συντήρηση αγγουριού θερμοκηπίου +
- Συντήρηση αγκινάρας +
- Συντήρηση αγριαγκινάρας +
- Συντήρηση ακτινιδίων +
- Συντήρηση αμυγδάλων +
- Συντήρηση ανανά +
- Συντήρηση αντιδιού +
- Συντήρηση βερύκοκκων +
- Συντήρηση βύσσινων +
- Συντήρηση γαρύφαλλου +
- Συντήρηση γκουάβας +
- Συντήρηση δέσπολων +
- Συντήρηση δαμάσκηνων +
- Συντήρηση ελαιοκράμβης +
- Συντήρηση ζαχαρότευτλου +
- Συντήρηση ηλίανθου +
- Συντήρηση ιτιάς +
- Συντήρηση κάστανων +
- Συντήρηση καλαμιού +
- Συντήρηση καρπουζιού +
- Συντήρηση καρπών λωτού +
- Συντήρηση καρπών πεκάν +
- Συντήρηση καρυδιών +
- Συντήρηση καρότου +
- Συντήρηση κενάφ +
- Συντήρηση κερασιών +
- Συντήρηση κολοκυθιού θερμοκηπίου +
- Συντήρηση κολοκυθιών +
- Συντήρηση κουνουπιδιού +
- Συντήρηση κυδωνιών +
- Συντήρηση λάχανου +
- Συντήρηση λάχανου Βρυξελλών +
- Συντήρηση λίτσι +
- Συντήρηση μάνγκο +
- Συντήρηση μήλων +
- Συντήρηση μίσχανθου +
- Συντήρηση μαρουλιού +
- Συντήρηση μελιτζάνας +
- Συντήρηση μελιτζάνας θερμοκηπίου +
- Συντήρηση μπάμιας +
- Συντήρηση μπανάνας +
- Συντήρηση μπρόκολου +
- Συντήρηση ντομάτας +
- Συντήρηση ντομάτας θερμοκηπίου +
- Συντήρηση παντζαριού +
- Συντήρηση πατάτας +
- Συντήρηση πεπονιού +
- Συντήρηση πιπεριάς +
- Συντήρηση πιπεριάς θερμοκηπίου +
- Συντήρηση πράσου +
- Συντήρηση ραδικιού +
- Συντήρηση ραπανακιού +
- Συντήρηση ρετσινολαδιάς +
- Συντήρηση ροδάκινων +
- Συντήρηση ροδιών +
- Συντήρηση σκόρδων +
- Συντήρηση σπανακιού +
- Συντήρηση σπαραγγιού +
- Συντήρηση στα αχλάδια +
- Συντήρηση σύκων +
- Συντήρηση τριαντάφυλλου +
- Συντήρηση φασολιού θερμοκηπίου +
- Συντήρηση φασολιών +
- Συντήρηση φιστικιών +
- Συντήρηση φουντουκιών +
- Συντήρηση φράουλας +
- Συντήρηση χουρμαδιού +
- Συσκευασία αγγουριού θερμοκηπίου +
- Συσκευασία κολοκυθιού θερμοκηπίου +
- Συσκευασία μελιτζάνας θερμοκηπίου +
- Συσκευασία ντομάτας θερμοκηπίου +
- Συσκευασία πιπεριάς θερμοκηπίου +
- Σόγια προϊόν +
- Σόργο προϊόν +
- Σύγκληση γενικής συνέλευσης συνεταιρισμού +
- Σύκο +
- Σύσπορο βαμβάκι +
- Τεχνητή ωρίμανση καρπών λωτού +
- Τεχνολογικά χαρακτηριστικά βαμβακιού +
- Το κρέας του αλόγου κι η διατροφική του αξία +
- Το μετάξι +
- Τριαντάφυλλο +
- Τριτικάλε προϊόν +
- Τριφύλλι προϊόν +
- Τρόφιμα και γεωργικά προϊόντα γενικά +
- Τσίπουρο +
- Τυποποίηση μήλων +
- Τυποποιημένα τρόφιμα +
- Φακή προϊόν +
- Φασόλι +
- Φασόλι θερμοκηπίου +
- Φιστίκι +
- Φορείς που σχετίζονται με τη γεωργία +
- Φορείς που σχετίζονται με τον αγροτουρισμό +
- Φορολογικό καθεστώς ΣΑΟ +
- Φουντούκι +
- Φράουλα +
- Φρούτα και λαχανικά +
- Φτερά-πούπουλα +
- Χαβιάρι +
- Χαρακτηριστικά ελαιολάδου +
- Χαρακτηριστικά καρπού επιτραπέζιας ελιάς +
- Χαρούπι +
- Χημική σύσταση ελαιολάδου +
- Χοιρινό κρέας +
- Χουρμάδι +
- Χρήσιμες συνδέσεις εισαγωγών-εξαγωγών +
- Χρηματοδοτήσεις - κανονισμοί αγροτουρισμού +
- Ψευδοκακία προϊόν +