Πόσο αφορά σε συλλογικές αγροτικές οργανώσεις 20
Μια λίστα όλων των σελίδων που έχουν την ιδιότητα «Πόσο αφορά σε συλλογικές αγροτικές οργανώσεις» με τιμή «20»
Προηγούμενος Αποτελέσματα 41– 164 Επόμενο (20 | 50 | 100 | 250 | 500)
Προηγούμενος Αποτελέσματα 41– 164 Επόμενο (20 | 50 | 100 | 250 | 500)
- Δείκτης αλατότητας +
- Διαδικασία ένταξης στο σύστημα ελέγχου και πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων +
- Διαστάσεις τροφίμων +
- Εγκατάσταση θερμοκηπίων +
- Εγκατάσταση και λειτουργία σταθμών ΑΠΕ ή ΣΗΘΥΑ +
- Εγκεκριμένες εγκαταστάσεις δίθυρων μαλακίων και αλιευμάτων +
- Ελαττώματα τροφίμων +
- Ελληνικός κατάλογος προϊόντων προστατευόμενου καθεστώτος +
- Ενστάσεις προϊόντων προστατευόμενου καθεστώτος +
- Εξαιρέσεις από τη λήψη άδειας για ΑΠΕ ή ΣΗΘΥΑ +
- Επιλογή θέσης τοποθέτησης του λιπάσματος +
- Επισήμανση βιολογικών προϊόντων +
- Επισήμανση προϊόντων ΠΟΠ - ΠΓΕ +
- Εφαρμογές της γεωθερμικής ενέργειας στις καλλιέργειες ανοιχτού τύπου +
- Ηλιακά συστήματα θέρμανσης και δροσισμού στα θερμοκήπια +
- Ηλιακή ενέργεια (γενικά) +
- Ηλιακή ξήρανση +
- Θέρμανση θερμοκηπίων με βιομάζα +
- Θέρμανση θερμοκηπίων με ελαιοπυρηνόξυλο +
- Θέρμανση θερμοκηπίων με τη χρήση γεωθερμικής ενέργειας +
- Θέρμανση υδατοκαλλιεργειών - ιχθυοκαλλιεργειών με γεωθερμική ενέργεια +
- Ιξώδες τροφίμων +
- Κατάλογοι φυτοπροστατευτικών προϊόντων και βιοκτόνων +
- Κατάλογος οργανισμών ελέγχου και πιστοποίησης προϊόντων βιολογικής γεωργίας +
- Κατηγορίες ελαττωμάτων τροφίμων +
- Κοινή Αγροτική Πολιτική και καινοτομία +
- Κοινοτικός κατάλογος προϊόντων προστατευόμενου καθεστώτος +
- Μέγεθος και σχήμα τροφίμων +
- Μέθοδοι ηλιακής ξήρανσης +
- Μέθοδοι ολοκληρωμένης διαχείρισης καλλιεργειών +
- Μέθοδοι ποιοτικού ελέγχου τροφίμων +
- Μέτρηση ελαττωμάτων τροφίμων +
- Μέτρηση ιξώδους τροφίμων +
- Μέτρηση υφής τροφίμων με όργανα +
- Μειονεκτήματα εφαρμογής ηλιακών συστημάτων στα θερμοκήπια +
- Μελέτες και πρακτικές συμβουλές για την ολοκληρωμένη διαχείριση +
- Μεταφορά των λιπασμάτων στο έδαφος +
- Μητρώο εγκεκριμένων επιχειρήσεων χρήσης ενδείξεων προϊόντων προστατευόμενου καθεστώτος +
- Μητρώο εγκεκριμένων φορέων πιστοποίησης για το Agro 2 +
- Μητρώο επιχειρήσεων παραγωγής προϊόντων υδατοκαλλιέργειας κατόχων κτηνιατρικής άδειας +
- Μητρώο πιστοποιημένων επιχειρήσεων/εκμεταλλεύσεων για το σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στη φυτική παραγωγή +
- Νομικό πλαίσιο ενισχύσεων ήσσονος σημασίας (de minimis) στον τομέα της παραγωγής γεωργικών προϊόντων +
- Νομικό πλαίσιο επιχειρησιακών προγραμμάτων οργανώσεων παραγωγών & ενισχύσεων σε ομάδες παραγωγών για προαναγνώριση +
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος ειδικής ενίσχυσης για το βαμβάκι +
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος ενίσχυσης για παραγωγούς ζαχαρότευτλων +
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος ενιαίας ενίσχυσης +
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος εξαγωγικών επιστροφών προϊόντων εκτός παραρτήματος Ι της συνθήκης +
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος πιστοποιητικών στις εισαγωγές - εξαγωγές γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων +
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος πιστοποιητικών στις εισαγωγές - εξαγωγές ζάχαρης +
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος πιστοποιητικών στις εισαγωγές - εξαγωγές ρυζιού +
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος πιστοποιητικών στις εισαγωγές - εξαγωγές σιτηρών +
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος πιστοποιητικών στις εισαγωγές αιθυλικής αλκοόλης γεωργικής προέλευσης +
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος πιστοποιητικών στις εισαγωγές κονσερβών μανιταριών +
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος πιστοποιητικών στις εισαγωγές κρέατος +
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος πιστοποιητικών στις εισαγωγές μήλων +
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος πιστοποιητικών στις εισαγωγές μπανάνας +
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος πιστοποιητικών στις εισαγωγές σκόρδων +
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος συνδεδεμένης ενίσχυσης για τομάτα μεταποίησης +
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος χορήγησης ενίσχυσης στα πλαίσια της κοινής οργάνωσης αγοράς στον τομέα των αποξηραμένων χορτονομών +
- Νομικό πλαίσιο κοινοτικού προγράμματος στήριξης για τα Μικρά Νησιά Αιγαίου (ΜΝΑ) +
- Νομικό πλαίσιο μέτρου 1.1: "Οριστική παύση αλιευτικών δραστηριότητων" +
- Νομικό πλαίσιο μέτρου 1.2: "Προσωρινή παύση αλιευτικών δραστηριοτήτων" +
- Νομικό πλαίσιο μέτρου 1.3: "Επενδύσεις επι αλιευτικών σκαφών και επιλεκτικότητα των αλιευτικών εργαλείων" +
- Νομικό πλαίσιο μέτρου 1.4: "Μέτρα ενίσχυσης της παράκτιας αλιείας μικρής κλίμακας" +
- Νομικό πλαίσιο μέτρου 1.5: "Κοινωνικοοικονομικές αποζημιώσεις για τη διαχείριση του στόλου" +
- Νομικό πλαίσιο μέτρου 2.1: "Υδατοκαλλιέργεια" +
- Νομικό πλαίσιο μέτρου 2.2: "Αλιεία εσωτερικών υδάτων" +
- Νομικό πλαίσιο μέτρου 2.3: "Μεταποίηση και εμπορία ιχθύων" +
- Νομικό πλαίσιο μέτρων αγροτικής ανάπτυξης άξονα 1 +
- Νομικό πλαίσιο μέτρων αγροτικής ανάπτυξης άξονα 2 +
- Νομικό πλαίσιο μέτρων αγροτικής ανάπτυξης άξονα 3 +
- Νομικό πλαίσιο μέτρων αγροτικής ανάπτυξης άξονα 4 +
- Νομικό πλαίσιο μέτρων ειδικής στήριξης στο πλαίσιο του άρθρου 68 του Καν. (ΕΚ) 73/2009 +
- Νομικό πλαίσιο προγράμματος αναδιάρθρωσης & μετατροπής αμπελουργικών εκτάσεων +
- Νομικό πλαίσιο προγράμματος βελτίωσης της παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων της μελισσοκομίας +
- Νομικό πλαίσιο προγράμματος εκρίζωσης αμπελουργικών εκτάσεων +
- Νομικό πλαίσιο προγράμματος εφοδιασμού νησιών αιγαίου πελάγους με άλευρα και ζωοτροφές +
- Νομικό πλαίσιο προγράμματος προώθησης και προβολής ελληνικών οίνων με γεωγραφική ένδειξη σε τρίτες χώρες +
- Νομικό πλαίσιο προγραμμάτων οργανώσεων ελαιουργικών φορέων +
- Νομικό πλαίσιο χρηματοδότησης ενεργειών ενημέρωσης και προώθησης γεωργικών προϊόντων στην εσωτερική αγορά και τις τρίτες χώρες +
- Νομοθεσία κτηνιατρικών φαρμάκων +
- Νομοθεσία προϊόντων προστατευόμενου καθεστώτος +
- Ξήρανση αγροτικών προϊόντων με γεωθερμική ενέργεια +
- Ξηραντήρια και βιομάζα +
- Ολοκληρωμένη φυτοπροστασία +
- Οσμή τροφίμων +
- Προαιρετική επισήμανση βόειου κρέατος και βόειο κρέας ποιότητας +
- Προϊόντα από ζώα που δεν εκτρέφονται με γενετικά τροποποιημένες ζωοτροφές - Agro 7 +
- Προϊόντα ειδικών πτηνοτροφικών εκτροφών +
- Ρόλος του επιβλέποντα - γεωπόνου στην ολοκληρωμένη διαχείριση φυτικής παραγωγής +
- Ρόλος του επικεφαλής στην ολοκληρωμένη διαχείριση φυτικής παραγωγής +
- Ρόλος του συμβούλου - γεωπόνου στην ολοκληρωμένη διαχείριση φυτικής παραγωγής +
- Σπουδαιότητα και φύση υφής τροφίμων +
- Σταθμοί αυτοπαραγωγής ενέργειας από ΑΠΕ ή ΣΗΘΥΑ +
- Στατιστικά δεδομένα βιολογικής παραγωγής +
- Στατιστικά στοιχεία μεταποίησης βιολογικής παραγωγής 2009 +
- Στατιστικά στοιχεία μεταποίησης βιολογικής παραγωγής 2010 +
- Στόχοι ΚΑΠ 2014-2020 +
- Συγκριτική ανάλυση κόστους θέρμανσης θερμοκηπίου με ΓΑΘ ή πετρέλαιο +
- Συμπαραγωγή Ηλεκτρισμού και Θερμότητας Υψηλής Απόδοσης (ΣΗΘΥΑ) +
- Συστήματα θέρμανσης με υπέρυθρη ακτινοβολία στα θερμοκήπια +
- Σχετικές συνδέσεις για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ +
- Σύστημα ανάλυσης κινδύνων & κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) - Agro 1 +
- Σύστημα γεωργικών συμβουλών +
- Σύστημα διαχείρισης για τη διασφάλιση ποιότητας προϊόντων σπογαλλιείας και σπογγοκαλλιέργειας - Agro 6 +
- Σύστημα διαχείρισης για τη διασφάλιση της ποιότητας του χοιρινού κρέατος - Agro 3 +
- Σύστημα διαχείρισης για τη διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων ιχθυοκαλλιέργειας - Agro 4 +
- Ταξινόμηση ποιοτικών συντελεστών τροφίμων +
- Τρόποι εφαρμογής των λιπασμάτων +
- Τρόποι μέτρησης χρώματος τροφίμων +
- Τύποι βιομάζας +
- Τύποι ηλιακών ξηραντηρίων +
- Υδροηλεκτρική ενέργεια (γενικά) +
- Υποβολή και αξιολόγηση αίτησης ένταξης στο σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στη φυτική παραγωγή +
- Υποκειμενικές μέθοδοι μέτρησης χρώματος τροφίμων +
- Υφή τροφίμων +
- Φασματόμετρα +
- Φορείς που σχετίζονται με τα κτηνιατρικά φάρμακα +
- Φυσικοχημικές μέθοδοι προσδιορισμού της υφής τροφίμων +
- Χαρακτηριστικά εδάφους +
- Χαρακτηριστικά χρώματος τροφίμων +
- Χρήσιμες συνδέσεις για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας +
- Χρήσιμες συνδέσεις στη βιολογική παραγωγή +
- Χρώμα τροφίμων +