Πόσο αφορά σε πιστοποιητικό φορέα 20
Λίστα με όλες τις σελίδες που έχουν ιδιότητα «Πόσο αφορά σε πιστοποιητικό φορέα» με τιμή «20».
Δεδομένου ότι υπήρξαν μόνο λίγα αποτελέσματα, εμφανίζονται επίσης κάποιες γειτονικές τιμές.
- Agro 3.1 + (20)
- Άρθρο 68-μέτρο 1 + (20)
- Άρθρο 68-μέτρο 2 + (20)
- Απαιτήσεις της βιολογικής κτηνοτροφίας + (20)
- Βιολογικά προϊόντα + (20)
- Διαδικασία ένταξης στο σύστημα ελέγχου και πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων + (20)
- Διατροφή των ζώων στη βιολογική κτηνοτροφία + (20)
- Διαχείριση αποβλήτων στη βιολογική κτηνοτροφία + (20)
- Καθεστώς ειδικής ενίσχυσης για το βαμβάκι + (20)
- Καθεστώς ενίσχυσης για παραγωγούς ζαχαρότευτλων + (20)
- Κατάλογος οργανισμών ελέγχου και πιστοποίησης προϊόντων βιολογικής γεωργίας + (20)
- Καταγωγή των ζώων στη βιολογική κτηνοτροφία + (20)
- Κτηνιατρικές επεμβάσεις στη βιολογική κτηνοτροφία + (20)
- Λιπάσματα και εδαφοβελτιωτικά στη βιολογική γεωργία + (20)
- Λοιπές πρακτικές στη βιολογική κτηνοτροφία + (20)
- Μέτρα ειδικής στήριξης στο πλαίσιο του άρθρου 68 του Καν. (ΕΚ) 73/2009 + (20)
- Μέτρα ειδικής στήριξης στο πλαίσιο του άρθρου 68 του Καν. (ΕΚ) 73/2009 για φυτική παραγωγή + (20)
- Μέτρο 132 "Βιολογική παραγωγή" + (20)
- Μέτρο 132 "Συμμετοχή γεωργών σε συστήματα για την ποιότητα τροφίμων" + (20)
- Μέτρο 132 "Σύστημα διαχείρισης για τη διασφάλιση της ποιότητας του χοίρειου κρέατος" + (20)
- Μέτρο 132 "Σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στη φυτική παραγωγή" + (20)
- Μέτρο 214-δράση 1.1 "Βιολογική γεωργία" + (20)
- Μέτρο 214-δράση 1.2 "Βιολογική κτηνοτροφία" + (20)
- Μέτρο 214-δράση 2.3 "Σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στην παραγωγή προϊόντων που δεν προορίζονται για τη διατροφή του ανθρώπου" + (20)
- Μελέτες και πρακτικές συμβουλές για την ολοκληρωμένη διαχείριση + (20)
- Μητρώο εγκεκριμένων φορέων πιστοποίησης για το Agro 2 + (20)
- Ολοκληρωμένη διαχείριση στη φυτική παραγωγή + (20)
- Ολοκληρωμένη φυτοπροστασία + (20)
- Παρασιτοκτόνα - προϊόντα φυτοπροστασίας στη βιολογική γεωργία + (20)
- Ρόλος του επιβλέποντα - γεωπόνου στην ολοκληρωμένη διαχείριση φυτικής παραγωγής + (20)
- Ρόλος του επικεφαλής στην ολοκληρωμένη διαχείριση φυτικής παραγωγής + (20)
- Ρόλος του συμβούλου - γεωπόνου στην ολοκληρωμένη διαχείριση φυτικής παραγωγής + (20)
- Σταβλισμός στη βιολογική κτηνοτροφία + (20)
- Στατιστικά δεδομένα βιολογικής παραγωγής + (20)
- Στατιστικά στοιχεία μεταποίησης βιολογικής παραγωγής 2009 + (20)
- Στατιστικά στοιχεία μεταποίησης βιολογικής παραγωγής 2010 + (20)
- Σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στη φυτική παραγωγή (γενικά) + (20)
- Χώροι βόσκησης στη βιολογική κτηνοτροφία + (20)
- Γενικές έννοιες και ορισμοί ιξώδους τροφίμων + (30)
- Ανταλλαγή πληροφοριακών στοιχείων για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (30)
- Agro 4.2 + (30)
- Έντυπα - υποδείγματα για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (30)
- Πολλαπλασιαστικό υλικό στη βιολογική γεωργία (γενικά) + (30)
- Υποβολή και αξιολόγηση αίτησης ένταξης στο σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στη φυτική παραγωγή + (30)
- Βάρος τροφίμων + (30)
- Μητρώο πιστοποιημένων επιχειρήσεων/εκμεταλλεύσεων για το σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στη φυτική παραγωγή + (30)
- Globalgap (Eurepgap) + (30)
- Γενικές έννοιες χρώματος τροφίμων + (30)
- Υφή τροφίμων + (30)
- Ειδικός έλεγχος για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (30)
- Σύστημα ανάλυσης κινδύνων & κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) - Agro 1 + (30)
- Εθνική νομοθεσία βιολογικών προϊόντων + (30)
- Μέγεθος και σχήμα τροφίμων + (30)
- Οίνος ΟΠΕ + (30)
- Agro 3.4 + (30)
- Μεταβατική περίοδος στη βιολογική γεωργία - κτηνοτροφία + (30)
- BRC + (30)
- Υποκειμενικές μέθοδοι μέτρησης χρώματος τροφίμων + (30)
- Ελληνικός κατάλογος προϊόντων προστατευόμενου καθεστώτος + (30)
- Γεύση και οσμή τροφίμων + (30)
- Επισήμανση προϊόντων ΠΟΠ - ΠΓΕ + (30)
- Παραλαβή αιθέριων ελαίων με εκχύλιση + (30)
- Μέτρηση ιξώδους τροφίμων + (30)
- Υποβολή αίτησης για ένταξη στο σύστημα ελέγχου και πιστοποίησης προϊόντων ΠΟΠ - ΠΓΕ + (30)
- Σύστημα διαχείρισης για τη διασφάλιση ποιότητας προϊόντων σπογαλλιείας και σπογγοκαλλιέργειας - Agro 6 + (30)
- Σύστημα ελέγχου και πιστοποίησης προϊόντων βιολογικής γεωργίας + (30)
- Επισήμανση βιολογικών προϊόντων + (30)
- Μέθοδοι ολοκληρωμένης διαχείρισης καλλιεργειών + (30)
- Όγκος τροφίμων + (30)
- Καταχώρηση στη βάση δεδομένων βιολογικού πολλαπλασιαστικού υλικού + (30)
- ISO 9001:2008 + (30)
- Χαρακτηριστικά χρώματος τροφίμων + (30)
- Σπουδαιότητα και φύση υφής τροφίμων + (30)
- Αξιολόγηση ευρημάτων ελέγχου για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (30)
- Αιθέρια έλαια + (30)
- Κοινοτική νομοθεσία βιολογικών προϊόντων + (30)
- Κατηγορίες ελαττωμάτων τροφίμων + (30)
- Τοπικός οίνος + (30)
- Agro 3.5 + (30)
- Μεταβατική περίοδος στη βιολογική γεωργία + (30)
- IFS + (30)
- Αντικειμενικές μέθοδοι μέτρησης χρώματος τροφίμων + (30)
- Κοινοτικός κατάλογος προϊόντων προστατευόμενου καθεστώτος + (30)
- Γεύση τροφίμων + (30)
- HACCP + (30)
- Γενικές έννοιες ποιοτικού ελέγχου τροφίμων + (30)
- Βελτίωση ιξώδους τροφίμων + (30)
- Αξιολόγηση αίτησης πιστοποίησης και απαιτούμενων δικαιολογητικών για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (30)
- Προϊόντα από ζώα που δεν εκτρέφονται με γενετικά τροποποιημένες ζωοτροφές - Agro 7 + (30)
- Ηλεκτρονική βάση δεδομένων βιολογικού πολλαπλασιαστικού υλικού + (30)
- Προδιαγραφές προϊόντων ΠΟΠ - ΠΓΕ + (30)
- Σύστημα διαχείρισης για τη διασφάλιση της ποιότητας του χοιρινού κρέατος - Agro 3 + (30)
- Διαστάσεις τροφίμων + (30)
- Άδεια παρέκκλισης στη βιολογική γεωργία + (30)
- ISO 22000:2005 + (30)
- Ακτινοβολία και τρόφιμα + (30)
- Αρχές μετρήσεως υφής τροφίμων + (30)
- Χορήγηση και ανανέωση της πιστοποίησης για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (30)
- Τρόποι παραλαβής αιθέριων ελαίων + (30)
- Χρήσιμες συνδέσεις στη βιολογική παραγωγή + (30)
- Μέτρηση ελαττωμάτων τροφίμων + (30)
- Οίνος με ονομασία κατά παράδοση + (30)
- Σύστημα διαχείρισης για τη διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων ιχθυοκαλλιέργειας - Agro 4 + (30)
- Μεταβατική περίοδος στη βιολογική κτηνοτροφία + (30)
- EPD + (30)
- Άλλες μέθοδοι μέτρησης χρώματος τροφίμων + (30)
- Μητρώο εγκεκριμένων επιχειρήσεων χρήσης ενδείξεων προϊόντων προστατευόμενου καθεστώτος + (30)
- Οσμή τροφίμων + (30)
- Αρχές συστήματος HACCP + (30)
- Μέθοδοι ποιοτικού ελέγχου τροφίμων + (30)
- Γενικές πληροφορίες υφής τροφίμων + (30)
- Έλεγχος αξιολόγησης αίτησης πιστοποίησης για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (30)
- Προϊόντα ειδικών πτηνοτροφικών εκτροφών + (30)
- Εθνικός κατάλογος βιολογικών σπόρων για κηπευτικά + (30)
- Άλλοι παράγοντες τροφίμων + (30)
- Προϊόντα προστατευόμενου καθεστώτος (ορισμοί) + (30)
- Agro 3.2 + (30)
- Δικαιολογητικά για έγκριση φορέων ελέγχου και πιστοποίησης προϊόντων βιολογικής γεωργίας + (30)
- ISO 22005:2007 + (30)
- Τρόποι μέτρησης χρώματος τροφίμων + (30)
- Μέτρηση υφής τροφίμων με όργανα + (30)
- Τροποποίηση της πιστοποίησης για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (30)
- Μηχανική παραλαβή αιθέριων ελαίων + (30)
- Ενστάσεις προϊόντων προστατευόμενου καθεστώτος + (30)
- Ελαττώματα τροφίμων + (30)
- Σύστημα ελέγχου και πιστοποίησης προϊόντων ΠΟΠ - ΠΓΕ + (30)
- Agro 4.1 + (30)
- Πρακτικές της βιολογικής γεωργίας + (30)
- ISO 14001:2004 + (30)
- Βελτίωση χρώματος τροφίμων + (30)
- Διαδικασία χορήγησης πιστοποιητικού ολοκληρωμένης διαχείρισης + (30)
- Βελτίωση γεύσης και οσμής τροφίμων + (30)
- Σχετικές συνδέσεις για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (30)
- Ταξινόμηση ποιοτικών συντελεστών τροφίμων + (30)
- Ιξώδες τροφίμων + (30)
- Έλεγχος επιτήρησης για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (30)
- Προαιρετική επισήμανση βόειου κρέατος και βόειο κρέας ποιότητας + (30)
- Εθνικός κατάλογος βιολογικών σπόρων για φυτά μεγάλης καλλιέργειας + (30)
- Χρώμα τροφίμων + (30)
- Οίνος ΟΠΑΠ + (30)
- Agro 3.3 + (30)
- Διαδικασίες έγκρισης - ανάκλησης δραστηριότητας οργανισμών ελέγχου και πιστοποίησης προϊόντων βιολογικής γεωργίας + (30)
- EMAS + (30)
- Φασματόμετρα + (30)
- Φυσικοχημικές μέθοδοι προσδιορισμού της υφής τροφίμων + (30)
- Προσωρινή - οριστική ανάκληση της πιστοποίησης για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (30)
- Παραλαβή αιθέριων ελαίων με απόσταξη + (30)
- Νομοθεσία προϊόντων προστατευόμενου καθεστώτος + (30)