Πόσο αφορά σε συλλογικές αγροτικές οργανώσεις 20
Μια λίστα όλων των σελίδων που έχουν την ιδιότητα «Πόσο αφορά σε συλλογικές αγροτικές οργανώσεις» με τιμή «20»
- Agro 3.1 +
- Agro 3.2 +
- Agro 3.3 +
- Agro 3.4 +
- Agro 3.5 +
- Agro 4.1 +
- Agro 4.2 +
- Άδεια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ ή ΣΗΘΥΑ +
- Άλλες μέθοδοι μέτρησης χρώματος τροφίμων +
- Άλλοι παράγοντες τροφίμων +
- Άμεσες ενισχύσεις ΚΑΠ 2014-2020 +
- Έντυπα - υποδείγματα για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ +
- Όγκος τροφίμων +
- Αγροτικά ηλιακά θερμοκήπια +
- Αγροτικά θερμοκήπια +
- Αδειοδότηση παραγωγής ενέργειας από ΑΠΕ ή ΣΗΘΥΑ +
- Αιολική ενέργεια (γενικά) +
- Ακτινοβολία και τρόφιμα +
- Αλληλεπίδραση φυτών - θρεπτικών στοιχείων +
- Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (γενικά) +
- Αντικειμενικές μέθοδοι μέτρησης χρώματος τροφίμων +
- Αποξηραμένα προϊόντα +
- Αρχές εφαρμογής λιπασμάτων +
- Αρχές μετρήσεως υφής τροφίμων +
- Βάρος τροφίμων +
- Βασικοί συμμετέχοντες στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας +
- Βελτίωση γεύσης και οσμής τροφίμων +
- Βελτίωση ιξώδους τροφίμων +
- Βελτίωση χρώματος τροφίμων +
- Βιομάζα (γενικά) +
- Γενικές έννοιες και ορισμοί ιξώδους τροφίμων +
- Γενικές έννοιες ποιοτικού ελέγχου τροφίμων +
- Γενικές έννοιες χρώματος τροφίμων +
- Γενικές πληροφορίες για την εφαρμογή ορθολογιστικής λίπανσης +
- Γενικές πληροφορίες για την μεταφορά των λιπασμάτων στο έδαφος +
- Γενικές πληροφορίες υφής τροφίμων +
- Γεωθερμικές αντλίες θερμότητας +
- Γεωθερμική ενέργεια (γενικά) +
- Γεύση και οσμή τροφίμων +
- Γεύση τροφίμων +
- Δείκτης αλατότητας +
- Διαδικασία ένταξης στο σύστημα ελέγχου και πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων +
- Διαστάσεις τροφίμων +
- Εγκατάσταση θερμοκηπίων +
- Εγκατάσταση και λειτουργία σταθμών ΑΠΕ ή ΣΗΘΥΑ +
- Εγκεκριμένες εγκαταστάσεις δίθυρων μαλακίων και αλιευμάτων +
- Ελαττώματα τροφίμων +
- Ελληνικός κατάλογος προϊόντων προστατευόμενου καθεστώτος +
- Ενστάσεις προϊόντων προστατευόμενου καθεστώτος +
- Εξαιρέσεις από τη λήψη άδειας για ΑΠΕ ή ΣΗΘΥΑ +
- Επιλογή θέσης τοποθέτησης του λιπάσματος +
- Επισήμανση βιολογικών προϊόντων +
- Επισήμανση προϊόντων ΠΟΠ - ΠΓΕ +
- Εφαρμογές της γεωθερμικής ενέργειας στις καλλιέργειες ανοιχτού τύπου +
- Ηλιακά συστήματα θέρμανσης και δροσισμού στα θερμοκήπια +
- Ηλιακή ενέργεια (γενικά) +
- Ηλιακή ξήρανση +
- Θέρμανση θερμοκηπίων με βιομάζα +
- Θέρμανση θερμοκηπίων με ελαιοπυρηνόξυλο +
- Θέρμανση θερμοκηπίων με τη χρήση γεωθερμικής ενέργειας +
- Θέρμανση υδατοκαλλιεργειών - ιχθυοκαλλιεργειών με γεωθερμική ενέργεια +
- Ιξώδες τροφίμων +
- Κατάλογοι φυτοπροστατευτικών προϊόντων και βιοκτόνων +
- Κατάλογος οργανισμών ελέγχου και πιστοποίησης προϊόντων βιολογικής γεωργίας +
- Κατηγορίες ελαττωμάτων τροφίμων +
- Κοινή Αγροτική Πολιτική και καινοτομία +
- Κοινοτικός κατάλογος προϊόντων προστατευόμενου καθεστώτος +
- Μέγεθος και σχήμα τροφίμων +
- Μέθοδοι ηλιακής ξήρανσης +
- Μέθοδοι ολοκληρωμένης διαχείρισης καλλιεργειών +
- Μέθοδοι ποιοτικού ελέγχου τροφίμων +
- Μέτρηση ελαττωμάτων τροφίμων +
- Μέτρηση ιξώδους τροφίμων +
- Μέτρηση υφής τροφίμων με όργανα +
- Μειονεκτήματα εφαρμογής ηλιακών συστημάτων στα θερμοκήπια +
- Μελέτες και πρακτικές συμβουλές για την ολοκληρωμένη διαχείριση +
- Μεταφορά των λιπασμάτων στο έδαφος +
- Μητρώο εγκεκριμένων επιχειρήσεων χρήσης ενδείξεων προϊόντων προστατευόμενου καθεστώτος +
- Μητρώο εγκεκριμένων φορέων πιστοποίησης για το Agro 2 +
- Μητρώο επιχειρήσεων παραγωγής προϊόντων υδατοκαλλιέργειας κατόχων κτηνιατρικής άδειας +
- Μητρώο πιστοποιημένων επιχειρήσεων/εκμεταλλεύσεων για το σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στη φυτική παραγωγή +
- Νομικό πλαίσιο ενισχύσεων ήσσονος σημασίας (de minimis) στον τομέα της παραγωγής γεωργικών προϊόντων +
- Νομικό πλαίσιο επιχειρησιακών προγραμμάτων οργανώσεων παραγωγών & ενισχύσεων σε ομάδες παραγωγών για προαναγνώριση +
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος ειδικής ενίσχυσης για το βαμβάκι +
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος ενίσχυσης για παραγωγούς ζαχαρότευτλων +
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος ενιαίας ενίσχυσης +
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος εξαγωγικών επιστροφών προϊόντων εκτός παραρτήματος Ι της συνθήκης +
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος πιστοποιητικών στις εισαγωγές - εξαγωγές γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων +
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος πιστοποιητικών στις εισαγωγές - εξαγωγές ζάχαρης +
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος πιστοποιητικών στις εισαγωγές - εξαγωγές ρυζιού +
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος πιστοποιητικών στις εισαγωγές - εξαγωγές σιτηρών +
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος πιστοποιητικών στις εισαγωγές αιθυλικής αλκοόλης γεωργικής προέλευσης +
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος πιστοποιητικών στις εισαγωγές κονσερβών μανιταριών +
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος πιστοποιητικών στις εισαγωγές κρέατος +
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος πιστοποιητικών στις εισαγωγές μήλων +
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος πιστοποιητικών στις εισαγωγές μπανάνας +
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος πιστοποιητικών στις εισαγωγές σκόρδων +
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος συνδεδεμένης ενίσχυσης για τομάτα μεταποίησης +
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος χορήγησης ενίσχυσης στα πλαίσια της κοινής οργάνωσης αγοράς στον τομέα των αποξηραμένων χορτονομών +
- Νομικό πλαίσιο κοινοτικού προγράμματος στήριξης για τα Μικρά Νησιά Αιγαίου (ΜΝΑ) +
- Νομικό πλαίσιο μέτρου 1.1: "Οριστική παύση αλιευτικών δραστηριότητων" +
- Νομικό πλαίσιο μέτρου 1.2: "Προσωρινή παύση αλιευτικών δραστηριοτήτων" +
- Νομικό πλαίσιο μέτρου 1.3: "Επενδύσεις επι αλιευτικών σκαφών και επιλεκτικότητα των αλιευτικών εργαλείων" +
- Νομικό πλαίσιο μέτρου 1.4: "Μέτρα ενίσχυσης της παράκτιας αλιείας μικρής κλίμακας" +
- Νομικό πλαίσιο μέτρου 1.5: "Κοινωνικοοικονομικές αποζημιώσεις για τη διαχείριση του στόλου" +
- Νομικό πλαίσιο μέτρου 2.1: "Υδατοκαλλιέργεια" +
- Νομικό πλαίσιο μέτρου 2.2: "Αλιεία εσωτερικών υδάτων" +
- Νομικό πλαίσιο μέτρου 2.3: "Μεταποίηση και εμπορία ιχθύων" +
- Νομικό πλαίσιο μέτρων αγροτικής ανάπτυξης άξονα 1 +
- Νομικό πλαίσιο μέτρων αγροτικής ανάπτυξης άξονα 2 +
- Νομικό πλαίσιο μέτρων αγροτικής ανάπτυξης άξονα 3 +
- Νομικό πλαίσιο μέτρων αγροτικής ανάπτυξης άξονα 4 +
- Νομικό πλαίσιο μέτρων ειδικής στήριξης στο πλαίσιο του άρθρου 68 του Καν. (ΕΚ) 73/2009 +
- Νομικό πλαίσιο προγράμματος αναδιάρθρωσης & μετατροπής αμπελουργικών εκτάσεων +
- Νομικό πλαίσιο προγράμματος βελτίωσης της παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων της μελισσοκομίας +
- Νομικό πλαίσιο προγράμματος εκρίζωσης αμπελουργικών εκτάσεων +
- Νομικό πλαίσιο προγράμματος εφοδιασμού νησιών αιγαίου πελάγους με άλευρα και ζωοτροφές +
- Νομικό πλαίσιο προγράμματος προώθησης και προβολής ελληνικών οίνων με γεωγραφική ένδειξη σε τρίτες χώρες +
- Νομικό πλαίσιο προγραμμάτων οργανώσεων ελαιουργικών φορέων +
- Νομικό πλαίσιο χρηματοδότησης ενεργειών ενημέρωσης και προώθησης γεωργικών προϊόντων στην εσωτερική αγορά και τις τρίτες χώρες +
- Νομοθεσία κτηνιατρικών φαρμάκων +
- Νομοθεσία προϊόντων προστατευόμενου καθεστώτος +
- Ξήρανση αγροτικών προϊόντων με γεωθερμική ενέργεια +
- Ξηραντήρια και βιομάζα +
- Ολοκληρωμένη φυτοπροστασία +
- Οσμή τροφίμων +
- Προαιρετική επισήμανση βόειου κρέατος και βόειο κρέας ποιότητας +
- Προϊόντα από ζώα που δεν εκτρέφονται με γενετικά τροποποιημένες ζωοτροφές - Agro 7 +
- Προϊόντα ειδικών πτηνοτροφικών εκτροφών +
- Ρόλος του επιβλέποντα - γεωπόνου στην ολοκληρωμένη διαχείριση φυτικής παραγωγής +
- Ρόλος του επικεφαλής στην ολοκληρωμένη διαχείριση φυτικής παραγωγής +
- Ρόλος του συμβούλου - γεωπόνου στην ολοκληρωμένη διαχείριση φυτικής παραγωγής +
- Σπουδαιότητα και φύση υφής τροφίμων +
- Σταθμοί αυτοπαραγωγής ενέργειας από ΑΠΕ ή ΣΗΘΥΑ +
- Στατιστικά δεδομένα βιολογικής παραγωγής +
- Στατιστικά στοιχεία μεταποίησης βιολογικής παραγωγής 2009 +
- Στατιστικά στοιχεία μεταποίησης βιολογικής παραγωγής 2010 +
- Στόχοι ΚΑΠ 2014-2020 +
- Συγκριτική ανάλυση κόστους θέρμανσης θερμοκηπίου με ΓΑΘ ή πετρέλαιο +
- Συμπαραγωγή Ηλεκτρισμού και Θερμότητας Υψηλής Απόδοσης (ΣΗΘΥΑ) +
- Συστήματα θέρμανσης με υπέρυθρη ακτινοβολία στα θερμοκήπια +
- Σχετικές συνδέσεις για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ +
- Σύστημα ανάλυσης κινδύνων & κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) - Agro 1 +
- Σύστημα γεωργικών συμβουλών +
- Σύστημα διαχείρισης για τη διασφάλιση ποιότητας προϊόντων σπογαλλιείας και σπογγοκαλλιέργειας - Agro 6 +
- Σύστημα διαχείρισης για τη διασφάλιση της ποιότητας του χοιρινού κρέατος - Agro 3 +
- Σύστημα διαχείρισης για τη διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων ιχθυοκαλλιέργειας - Agro 4 +
- Ταξινόμηση ποιοτικών συντελεστών τροφίμων +
- Τρόποι εφαρμογής των λιπασμάτων +
- Τρόποι μέτρησης χρώματος τροφίμων +
- Τύποι βιομάζας +
- Τύποι ηλιακών ξηραντηρίων +
- Υδροηλεκτρική ενέργεια (γενικά) +
- Υποβολή και αξιολόγηση αίτησης ένταξης στο σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στη φυτική παραγωγή +
- Υποκειμενικές μέθοδοι μέτρησης χρώματος τροφίμων +
- Υφή τροφίμων +
- Φασματόμετρα +
- Φορείς που σχετίζονται με τα κτηνιατρικά φάρμακα +
- Φυσικοχημικές μέθοδοι προσδιορισμού της υφής τροφίμων +
- Χαρακτηριστικά εδάφους +
- Χαρακτηριστικά χρώματος τροφίμων +
- Χρήσιμες συνδέσεις για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας +
- Χρήσιμες συνδέσεις στη βιολογική παραγωγή +
- Χρώμα τροφίμων +