Πόσο αφορά σε επιχείρηση μεταποίησης-τυποποίησης 30
Μια λίστα όλων των σελίδων που έχουν την ιδιότητα «Πόσο αφορά σε επιχείρηση μεταποίησης-τυποποίησης» με τιμή «30»
Προηγούμενος Αποτελέσματα 21– 477 Επόμενο (20 | 50 | 100 | 250 | 500)
Προηγούμενος Αποτελέσματα 21– 477 Επόμενο (20 | 50 | 100 | 250 | 500)
- Αγγούρι +
- Αγγούρι θερμοκηπίου +
- Αγελαδινό γάλα +
- Αγκινάρα προϊόν +
- Αγριαγκινάρα προϊόν +
- Αδειοδότηση βιομηχανικών εγκαταστάσεων επεξεργασίας ντομάτας +
- Αδειοδότηση επιχειρήσεων μεταποίησης - τυποποίησης +
- Αδειοδότηση επιχειρήσεων μεταποίησης - τυποποίησης (υγειονομικού ενδιαφέροντος) +
- Αδειοδότηση σφαγείου +
- Αιγοπρόβειο γάλα +
- Αιθέρια έλαια +
- Αιθέριο έλαιο βαλεριάνας +
- Αιθέριο έλαιο βαλσαμόχορτου +
- Αιθέριο έλαιο βασιλικού +
- Αιθέριο έλαιο γιασεμιού +
- Αιθέριο έλαιο γλυκάνισου +
- Αιθέριο έλαιο δακτυλίτιδας +
- Αιθέριο έλαιο δενδρολίβανου +
- Αιθέριο έλαιο δικτάμου +
- Αιθέριο έλαιο δυόσμου +
- Αιθέριο έλαιο εχινάτσεας +
- Αιθέριο έλαιο θυμαριού +
- Αιθέριο έλαιο κορίανδρου +
- Αιθέριο έλαιο κριτάμου +
- Αιθέριο έλαιο λεβάντας +
- Αιθέριο έλαιο λουίζας +
- Αιθέριο έλαιο μέντας +
- Αιθέριο έλαιο μαντζουράνας +
- Αιθέριο έλαιο μαράθου +
- Αιθέριο έλαιο μελισσόχορτου +
- Αιθέριο έλαιο ρίγανης +
- Αιθέριο έλαιο σατουρέγιας +
- Αιθέριο έλαιο σιδερίτη +
- Αιθέριο έλαιο υσσώπου +
- Αιθέριο έλαιο φασκόμηλου +
- Αιθέριο έλαιο χαμομηλιού +
- Ακτινίδιο +
- Αλεξανδρινό τριφύλλι προϊόν +
- Αλόη προϊόν +
- Αμύγδαλο +
- Αναλύσεις διμερών εμπορικών ισοζυγίων αγροτικών προϊόντων +
- Ανανάς προϊόν +
- Αντίδι προϊόν +
- Ανώνυμη εταιρεία +
- Αποθήκευση ελαιολάδου +
- Αποθήκευση και μεταφορά ελαιοκάρπου +
- Αποθήκευση και συντήρηση εσπεριδοειδών +
- Αποθήκευση καπνού +
- Αποθήκευση κρεμμυδιών +
- Αποθήκευση σιτηρών +
- Αποθήκευση σπόρου φακής +
- Αποθήκευση σταφίδας +
- Αποθήκευση-Συντήρηση επιτραπέζιων σταφυλιών +
- Αποξήρανση βερύκοκκων +
- Αποξήρανση δαμάσκηνων +
- Αποξήρανση καπνού +
- Αποξήρανση σταφίδας +
- Αποξηραμένα προϊόντα +
- Απόβλητα ελαιοτριβείου +
- Αράπικο φιστίκι +
- Αραβόσιτος προϊόν +
- Αρμάθιασμα καπνού +
- Αρνίσιο κρέας +
- Αρχές συστήματος HACCP +
- Ατομική επιχείρηση +
- Αυγά στρουθοκαμήλου +
- Αχλάδι +
- Βίκος προϊόν +
- Βασικές υποχρεώσεις οινοποιών +
- Βασιλικός πολτός +
- Βερύκοκκο +
- Βιολογικά προϊόντα +
- Βρώμη προϊόν +
- Βόειο κρέας +
- Βύσσινο +
- Γάλα +
- Γαλακτοκομικά προϊόντα +
- Γαρύφαλλο +
- Γαϊδουρινό γάλα και η διατροφική του αξία +
- Γενικοί υγειονομικοί όροι και προϋποθέσεις λειτουργίας ελαιοτριβείων +
- Γενικοί υγειονομικοί όροι και προϋποθέσεις λειτουργίας επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών +
- Γκουάβα προϊόν +
- Γλυκαντικό διάλυμα +
- Γλυκό κουταλιού ακτινίδιο +
- Γυαλί +
- Γύρη +
- Δέρμα στρουθοκαμήλου +
- Δέσπολο +
- Δαμάσκηνο +
- Δείκτης micronaire +
- Δηλητήριο +
- Διαδικασία ένταξης στο σύστημα ελέγχου και πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων +
- Διαδικασία εξαγωγής αγροτικών προϊόντων +
- Διαδικασία υποβολής "Απογραφικού δελτίου οινοποιείων" +
- Διαδικασίες παραγωγής παρθένου ελαιόλαδου +
- Εγγραφή στο μητρώο οινοποιητικών επιχειρήσεων +
- Εγκεκριμένες εγκαταστάσεις δίθυρων μαλακίων και αλιευμάτων +
- Ειδική άδεια λειτουργίας για την παρασκευή φυσικού ή τεχνητού (αεριούχου) αφρώδους οίνου +
- Ειδικοί υγειονομικοί όροι και προϋποθέσεις επιχειρήσεων μεταποίησης - τυποποίησης (υγειονομικού ενδιαφέροντος) +
- Ειδκοί κίνδυνοι κατά τη σφαγή +
- Εκτρεφόμενα ψάρια και οστρακοειδή +
- Ελαιοκράμβη προϊόν +
- Ελαιόκαρπος +
- Ελαιόλαδο +
- Ελαιόλαδο και ελιές +
- Ελαττώματα επιτραπέζιας ελιάς +
- Εμπορικοί τύποι επιτραπέζιας ελιάς +
- Επείγουσα σφαγή στο σφαγείο +
- Επενδυτικά προγράμματα επιχειρήσεων +
- Επεξεργασία αλόης +
- Επεξεργασία κρόκου +
- Επεξεργασία σταφίδας +
- Επεξεργασία υπολειμμάτων χυμοποιείων +
- Επεξεργασία χυμού ροδάκινου +
- Επιτραπέζια ελιά +
- Επιφανειακό έγκαυμα ροδιού +
- Εσωτερικό καφετίασμα ροδιού +
- Εταιρεία περιορισμένης ευθύνης +
- Ετερόρρυθμη εταιρεία +
- Ευκάλυπτος προϊόν +
- Εφαρμογές της γεωθερμικής ενέργειας στις καλλιέργειες ανοιχτού τύπου +
- Ζαχαρότευτλο προϊόν +
- Ηλίανθος προϊόν +
- Θερμική επεξεργασία τροφίμων +
- Ιδιωτική κεφαλαιουχική εταιρεία +
- Ιπποφαές προϊόν +
- Ιτιά προϊόν +
- Ιχθυέλαιο +
- Ιχθυηρά +
- Ιχθυηρά, κρέας, πουλερικά +
- Κάστανο +
- Κίνδυνοι των αποθηκευμένων σιτηρών +
- Κίτρο +
- Καθεστώς χορήγησης ενίσχυσης στα πλαίσια της κοινής οργάνωσης αγοράς στον τομέα των αποξηραμένων χορτονομών +
- Καλάμι +
- Καλλυντικά από μετάξι +
- Κανονισμοί - χρηματοδοτήσεις επιχειρήσεων +
- Καπνός προϊόν +
- Καρπούζι +
- Καρπός Ατρακτυλίδας +
- Καρπός αρώνιας +
- Καρπός κάππαρης +
- Καρπός λωτού +
- Καρπός πεκάν +
- Καρπός σουσαμιού +
- Καρπός φράπα +
- Καρότο προϊόν +
- Καρύδι +
- Κενάφ προϊόν +
- Κεράσι +
- Κερί +
- Κεχρί προϊόν +
- Κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση +
- Κολοκύθι +
- Κολοκύθι θερμοκηπίου +
- Κορόμηλο +
- Κουκί +
- Κουνουπίδι προϊόν +
- Κρέας στρουθοκαμήλου +
- Κρασί +
- Κρεμμύδι προϊόν +
- Κριθάρι προϊόν +
- Κτηνιατρικά πιστοποιητικά υγείας για εξαγωγές σε τρίτες χώρες +
- Κυδώνι +
- Κυτίο βαμβακιού +
- Κόμποι βαμβακιού +
- Λάχανο Βρυξελλών προϊόν +
- Λάχανο προϊόν +
- Λίτσι προϊόν +
- Λαθούρι προϊόν +
- Λειμώνιο τριφύλλι προϊόν +
- Λεμόνι +
- Λεύκα προϊόν +
- Λικέρ ακτινίδιο +
- Λινάρι προϊόν +
- Λούπινο προϊόν +
- Μάνγκο προϊόν +
- Μέγιστα όρια υπολειμμάτων φυτοφαρμάκων +
- Μέθοδοι ηλιακής ξήρανσης +
- Μέθοδοι συντήρησης χυμού ροδάκινου +
- Μέλι +
- Μέταλλα +
- Μέτρο 123 "Προστιθέμενη αξία των γεωργικών και δασοκομικών προϊόντων" +
- Μέτρο 2.3 "Μέτρα για τη δημόσια υγεία" +
- Μέτρο 312 "Στήριξη της δημιουργίας και ανάπτυξης πολύ μικρών επιχειρήσεων" +
- Μήλο +
- Μίσχανθος προϊόν +
- Μανταρίνι +
- Μαρμελάδα ακτινίδιο +
- Μαρούλι προϊόν +
- Μαστίχα +
- Μαϊντανός προϊόν +
- Μελισσοκομικά προϊόντα +
- Μελιτζάνα θερμοκηπίου προϊόν +
- Μελιτζάνα προϊόν +
- Μηδική προϊόν +
- Μητρώο εγκεκριμένων επιχειρήσεων χρήσης ενδείξεων προϊόντων προστατευόμενου καθεστώτος +
- Μητρώο ενώσεων καταναλωτών +
- Μητρώο επιχειρήσεων παραγωγής προϊόντων υδατοκαλλιέργειας κατόχων κτηνιατρικής άδειας +
- Μητρώο συναλλασομμένων του ΟΠΕΚΕΠΕ +
- Μηχανική παραλαβή αιθέριων ελαίων +
- Μπάμια προϊόν +
- Μπανάνα +
- Μπιζέλι +
- Μπρόκολο προϊόν +
- Μύρτιλο προϊόν +
- Νεράντζι +
- Νομικό πλαίσιο για τις ανεπιθύμητες ουσίες των ζωοτροφών +
- Νομικό πλαίσιο για τις εγκρίσεις ζωοτροφών +
- Νομικό πλαίσιο για τις επισημάνσεις των ζωοτροφών +
- Νομικό πλαίσιο για τις μεταποιημένες ζωικές πρωτεΐνες των ζωοτροφών +
- Νομικό πλαίσιο για τις πρόσθετες ύλες των ζωοτροφών +
- Νομικό πλαίσιο για τους γενετικώς τροποιημένους οργανισμούς των ζωοτροφών +
- Νομικό πλαίσιο για τους ελέγχους ζωοτροφών +
- Ντομάτα θερμοκηπίου προϊόν +
- Ντομάτα προϊόν +
- Ξήρανση +
- Ξήρανση αγροτικών προϊόντων με γεωθερμική ενέργεια +
- Ξήρανση σιτηρών +
- Ξήρανση στέβιας +
- Ξήρανση σύκων +
- Ξηρή δρόγη κρόκου +
- Ξηραντήρια και βιομάζα +
- Ξύδι +
- Οίνος, οινοπνευματώδη, χυμοί και νερό +
- Οδηγός καλών πρακτικών υγιεινής για τη βιομηχανία αλευρόμυλων +
- Ομάδα II - Χρωστικές τροφίμων βάσει της αρχής quantum satis +
- Ομάδα III - Χρωστικές τροφίμων με συνδυασμένο ανώτατο επιτρεπτό επίπεδο +
- Ομάδα IV - Πολυόλες +
- Ομάδα Ι πρόσθετων ουσιών +
- Ομόρρυθμη εταιρεία +
- Ονοματολογία τεμαχίων σφάγιου βοοειδούς οπίσθιου τεταρτημορίου +
- Ονοματολογία τεμαχίων σφάγιου βοοειδούς πρόσθιου τεταρτημορίου +
- Οργανισμός Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων +
- Ούζο +
- Πίνακας πρόσθετων ουσιών για μαρμελάδες και ζελέ εξαιρετικής ποιότητας +
- Πίνακας πρόσθετων ουσιών για μαρμελάδες και ζελέ και μαρμελάδες εσπεριδοειδών και κρέμα κάστανου +
- Πίνακας πρόσθετων ουσιών για παγωτά +
- Πίνακας πρόσθετων ουσιών για προϊόντα κακάο και σοκολάτας +
- Πίνακας πρόσθετων ουσιών για τσίχλες +
- Πίνακας πρόσθετων ουσιών για υλικά διακόσμησης, επικάλυψης και γέμισης πλην φρούτων +
- Παντζάρι προϊόν +
- Παράγοντες που επηρεάζουν τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά του βαμβακιού +
- Παραγωγή αγελαδινού γάλακτος +
- Παραδοσιακό σύστημα πίεσης ελαιοτριβείου +
- Παραλαβή αιθέριων ελαίων με απόσταξη +
- Παραλαβή αιθέριων ελαίων με εκχύλιση +
- Παραπροϊόντα +
- Παρασκευή βουτύρου +
- Παρασκευή γιαουρτιού +
- Παρασκευή μαρμελάδας ροδάκινου +
- Παρασκευή παγωτού +
- Παρασκευή τσιγάρου και συνέπειες καπνίσματος +
- Παρασκευή τυριού +
- Παρατηρητήριο τιμών καταναλωτικών προϊόντων +
- Πατάτα προϊόν +
- Πεπόνι +
- Περσικό τριφύλλι προϊόν +
- Πιθανές ασθένειες κατά τη συντήρηση των ροδιών +
- Πιπεριά θερμοκηπίου προϊόν +
- Πιπεριά προϊόν +
- Πιστοποιητικά ποιοτικού ελέγχου ή εξαγωγής +
- Πλαστικά +
- Ποιοτικές κατηγορίες ελαιολάδου +
- Ποιοτικός έλεγχος κατά την παραγωγή ελαιόλαδου +
- Ποιοτικός έλεγχος στις εισαγωγές (νομικό πλαίσιο) +
- Ποιότητα βαμβακιού +
- Ποιότητα ελαιολάδου +
- Πορτοκάλι +
- Πράσο προϊόν +
- Προγράμματα ασφάλισης βραχυπρόθεσμων εξαγωγικών πιστώσεων +
- Προγράμματα ασφάλισης πιστώσεων στον αγοραστή +
- Προδιαγραφές οινοποιείων για την έκδοση βεβαίωσης καταλληλότητας +
- Προστασία των ζώων κατά τη σφαγή +
- Προτεινόμενα μέτρα αγροτικής ανάπτυξης ΚΑΠ 2014-2020 +
- Προϊόν βιομηχανικής ντομάτας +
- Προϊόντα από ζώα που δεν εκτρέφονται με γενετικά τροποποιημένες ζωοτροφές - Agro 7 +
- Προϊόντα και υποπροϊόντα ελαιοτριβείου +
- Προϊόντα καπνού +
- Προϊόντα μεταποίησης ακτινιδίου +
- Προϊόντα στρουθοκαμήλου +
- Προϊόντα της βιομηχανικής ντομάτας +
- Προϊόντα χυμού πορτοκαλιού +
- Πρωτόγαλα χοιρομητέρας, Σύσταση-Διαθεσιμότητα +
- Πρόγραμμα ασφάλισης μεσο - μακροπρόθεσμων εξαγωγικών πιστώσεων +
- Πρόγραμμα εφοδιασμού νησιών αιγαίου πελάγους με άλευρα και ζωοτροφές +
- Πρόπολη +
- Πρόσθετα ζαχαρωδών προϊόντων +
- Ραδίκι προϊόν +
- Ραπανάκι προϊόν +
- Ρεβίθι +
- Ρετσινολαδιά προϊόν +
- Ροδάκινο +
- Ρυπαντές ελαίων - όρια +
- Ρόβι προϊόν +
- Ρόδι +
- Ρύζι προϊόν +
- Σέλινο προϊόν +
- Σήμανση ελαιολάδου +
- Σήμανση οίνων +
- Σίκαλη προϊόν +
- Σημεία ελέγχου κατά την τυποποίηση ελαιόλαδου και πυρηνελαίων +
- Σιτάρι προϊόν +
- Σκόρδο προϊόν +
- Σπανάκι προϊόν +
- Σπαράγγι προϊόν +
- Στάδια βιομηχανικής επεξεργασίας της βιομηχανικής ντομάτας +
- Στάδια επεξεργασίας βιομηχανικής ντομάτας +
- Στάδια κατεργασίας μαστίχας +
- Στάδια κονσερβοποίησης ροδάκινων +
- Στάδια παραγωγής χυμού πορτοκαλιού +
- Στάδια παρασκευής χυμού ροδάκινου +
- Στέβια προϊόν +
- Σταφίδα +
- Σταφύλι +
- Συμπαραγωγή Ηλεκτρισμού και Θερμότητας Υψηλής Απόδοσης (ΣΗΘΥΑ) +
- Συντήρηση - Επεξεργασία καρπών αρώνιας +
- Συντήρηση switchgrass +
- Συντήρηση αβοκάντο +
- Συντήρηση αγγουριού +
- Συντήρηση αγγουριού θερμοκηπίου +
- Συντήρηση αγκινάρας +
- Συντήρηση αγριαγκινάρας +
- Συντήρηση ακτινιδίων +
- Συντήρηση αμυγδάλων +
- Συντήρηση ανανά +
- Συντήρηση αντιδιού +
- Συντήρηση βερύκοκκων +
- Συντήρηση βύσσινων +
- Συντήρηση γαρύφαλλου +
- Συντήρηση γκουάβας +
- Συντήρηση δέσπολων +
- Συντήρηση δαμάσκηνων +
- Συντήρηση ελαιοκράμβης +
- Συντήρηση ζαχαρότευτλου +
- Συντήρηση ηλίανθου +
- Συντήρηση ιτιάς +
- Συντήρηση κάστανων +
- Συντήρηση καλαμιού +
- Συντήρηση καρπουζιού +
- Συντήρηση καρπών λωτού +
- Συντήρηση καρπών πεκάν +
- Συντήρηση καρυδιών +
- Συντήρηση καρότου +
- Συντήρηση κενάφ +
- Συντήρηση κερασιών +
- Συντήρηση κολοκυθιού θερμοκηπίου +
- Συντήρηση κολοκυθιών +
- Συντήρηση κουνουπιδιού +
- Συντήρηση κυδωνιών +
- Συντήρηση λάχανου +
- Συντήρηση λάχανου Βρυξελλών +
- Συντήρηση λίτσι +
- Συντήρηση μάνγκο +
- Συντήρηση μήλων +
- Συντήρηση μίσχανθου +
- Συντήρηση μαρουλιού +
- Συντήρηση μελιτζάνας +
- Συντήρηση μελιτζάνας θερμοκηπίου +
- Συντήρηση μπάμιας +
- Συντήρηση μπανάνας +
- Συντήρηση μπρόκολου +
- Συντήρηση ντομάτας +
- Συντήρηση ντομάτας θερμοκηπίου +
- Συντήρηση παντζαριού +
- Συντήρηση πατάτας +
- Συντήρηση πεπονιού +
- Συντήρηση πιπεριάς +
- Συντήρηση πιπεριάς θερμοκηπίου +
- Συντήρηση πράσου +
- Συντήρηση ραδικιού +
- Συντήρηση ραπανακιού +
- Συντήρηση ρετσινολαδιάς +
- Συντήρηση ροδάκινων +
- Συντήρηση ροδιών +
- Συντήρηση σκόρδων +
- Συντήρηση σπανακιού +
- Συντήρηση σπαραγγιού +
- Συντήρηση στα αχλάδια +
- Συντήρηση σύκων +
- Συντήρηση τριαντάφυλλου +
- Συντήρηση φασολιού θερμοκηπίου +
- Συντήρηση φασολιών +
- Συντήρηση φιστικιών +
- Συντήρηση φουντουκιών +
- Συντήρηση φράουλας +
- Συντήρηση χουρμαδιού +
- Συσκευασία αγγουριού θερμοκηπίου +
- Συσκευασία κολοκυθιού θερμοκηπίου +
- Συσκευασία μελιτζάνας θερμοκηπίου +
- Συσκευασία ντομάτας θερμοκηπίου +
- Συσκευασία πιπεριάς θερμοκηπίου +
- Συσκευασία τροφίμων (γενικά) +
- Συσκευασία χυμού πορτοκαλιού +
- Σόγια προϊόν +
- Σόργο προϊόν +
- Σύκο +
- Σύσπορο βαμβάκι +
- Σύστημα ανάλυσης κινδύνων & κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) - Agro 1 +
- Σύστημα διαχείρισης για τη διασφάλιση ποιότητας προϊόντων σπογαλλιείας και σπογγοκαλλιέργειας - Agro 6 +
- Σύστημα διαχείρισης για τη διασφάλιση της ποιότητας του χοιρινού κρέατος - Agro 3 +
- Σύστημα διαχείρισης για τη διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων ιχθυοκαλλιέργειας - Agro 4 +
- Τεχνητή ωρίμανση καρπών λωτού +
- Τεχνολογικά χαρακτηριστικά βαμβακιού +
- Το κρέας του αλόγου κι η διατροφική του αξία +
- Το μετάξι +
- Τριαντάφυλλο +
- Τριτικάλε προϊόν +
- Τριφύλλι προϊόν +
- Τρόποι παραλαβής αιθέριων ελαίων +
- Τρόφιμα και γεωργικά προϊόντα γενικά +
- Τσίπουρο +
- Τυποποίηση μήλων +
- Τυποποιημένα τρόφιμα +
- Τύποι ελαιοτριβείων +
- Τύποι επιχειρήσεων +
- Τύποι ηλιακών ξηραντηρίων +
- Τύποι σφαγείου θηλαστικών +
- Υδροηλεκτρική ενέργεια (γενικά) +
- Υλικά συσκευασίας +
- Φακή προϊόν +
- Φασόλι +
- Φασόλι θερμοκηπίου +
- Φιστίκι +
- Φουντούκι +
- Φράουλα +
- Φρούτα και λαχανικά +
- Φτερά-πούπουλα +
- Φυγοκεντρικό σύστημα ελαιοτριβείου δύο φάσεων +
- Φυγοκεντρικό σύστημα ελαιοτριβείου τριών φάσεων +
- Χαβιάρι +
- Χαρακτηριστικά ελαιολάδου +
- Χαρακτηριστικά καρπού επιτραπέζιας ελιάς +
- Χαρμάνια καπνού +
- Χαρούπι +
- Χαρτί - χαρτόνι +
- Χημική σύσταση ελαιολάδου +
- Χοιρινό κρέας +
- Χουρμάδι +
- Χρήσεις γαρύφαλλου +
- Χρήση βιομηχανικής ντομάτας +
- Χρήση ελαίου ελαιοκράμβης +
- Χρήση ελαίου ρετσινολαδιάς +
- Χρήση ηλίανθου για παραγωγή biodiesel +
- Χρήση μαστίχας +
- Χρήση προϊόντος switchgrass για παραγωγή βιομάζας +
- Χρήση προϊόντος αγριαγκινάρας για παραγωγή βιομάζας +
- Χρήση προϊόντος ευκάλυπτου για παραγωγή βιομάζας +
- Χρήση προϊόντος ιτιάς για παραγωγή βιομάζας +
- Χρήση προϊόντος καλαμιού για παραγωγή βιομάζας +
- Χρήση προϊόντος κενάφ για παραγωγή βιομάζας +
- Χρήση προϊόντος λεύκας για παραγωγή βιομάζας +
- Χρήση προϊόντος μίσχανθου για παραγωγή βιομάζας +
- Χρήση προϊόντος ψευδοκακίας για παραγωγή βιομάζας +
- Χρήσιμες συνδέσεις εισαγωγών-εξαγωγών +
- Ψευδοκακία προϊόν +
- Ψύξη σιτηρών +