Πόσο αφορά σε συλλογικές αγροτικές οργανώσεις 20
Λίστα με όλες τις σελίδες που έχουν ιδιότητα «Πόσο αφορά σε συλλογικές αγροτικές οργανώσεις» με τιμή «20».
Δεδομένου ότι υπήρξαν μόνο λίγα αποτελέσματα, εμφανίζονται επίσης κάποιες γειτονικές τιμές.
- Δείκτης αλατότητας + (20)
- Διαδικασία ένταξης στο σύστημα ελέγχου και πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων + (20)
- Διαστάσεις τροφίμων + (20)
- Εγκατάσταση θερμοκηπίων + (20)
- Εγκατάσταση και λειτουργία σταθμών ΑΠΕ ή ΣΗΘΥΑ + (20)
- Εγκεκριμένες εγκαταστάσεις δίθυρων μαλακίων και αλιευμάτων + (20)
- Ελαττώματα τροφίμων + (20)
- Ελληνικός κατάλογος προϊόντων προστατευόμενου καθεστώτος + (20)
- Ενστάσεις προϊόντων προστατευόμενου καθεστώτος + (20)
- Εξαιρέσεις από τη λήψη άδειας για ΑΠΕ ή ΣΗΘΥΑ + (20)
- Επιλογή θέσης τοποθέτησης του λιπάσματος + (20)
- Επισήμανση βιολογικών προϊόντων + (20)
- Επισήμανση προϊόντων ΠΟΠ - ΠΓΕ + (20)
- Εφαρμογές της γεωθερμικής ενέργειας στις καλλιέργειες ανοιχτού τύπου + (20)
- Ηλιακά συστήματα θέρμανσης και δροσισμού στα θερμοκήπια + (20)
- Ηλιακή ενέργεια (γενικά) + (20)
- Ηλιακή ξήρανση + (20)
- Θέρμανση θερμοκηπίων με βιομάζα + (20)
- Θέρμανση θερμοκηπίων με ελαιοπυρηνόξυλο + (20)
- Θέρμανση θερμοκηπίων με τη χρήση γεωθερμικής ενέργειας + (20)
- Θέρμανση υδατοκαλλιεργειών - ιχθυοκαλλιεργειών με γεωθερμική ενέργεια + (20)
- Ιξώδες τροφίμων + (20)
- Κατάλογοι φυτοπροστατευτικών προϊόντων και βιοκτόνων + (20)
- Κατάλογος οργανισμών ελέγχου και πιστοποίησης προϊόντων βιολογικής γεωργίας + (20)
- Κατηγορίες ελαττωμάτων τροφίμων + (20)
- Κοινή Αγροτική Πολιτική και καινοτομία + (20)
- Κοινοτικός κατάλογος προϊόντων προστατευόμενου καθεστώτος + (20)
- Μέγεθος και σχήμα τροφίμων + (20)
- Μέθοδοι ηλιακής ξήρανσης + (20)
- Μέθοδοι ολοκληρωμένης διαχείρισης καλλιεργειών + (20)
- Μέθοδοι ποιοτικού ελέγχου τροφίμων + (20)
- Μέτρηση ελαττωμάτων τροφίμων + (20)
- Μέτρηση ιξώδους τροφίμων + (20)
- Μέτρηση υφής τροφίμων με όργανα + (20)
- Μειονεκτήματα εφαρμογής ηλιακών συστημάτων στα θερμοκήπια + (20)
- Μελέτες και πρακτικές συμβουλές για την ολοκληρωμένη διαχείριση + (20)
- Μεταφορά των λιπασμάτων στο έδαφος + (20)
- Μητρώο εγκεκριμένων επιχειρήσεων χρήσης ενδείξεων προϊόντων προστατευόμενου καθεστώτος + (20)
- Μητρώο εγκεκριμένων φορέων πιστοποίησης για το Agro 2 + (20)
- Μητρώο επιχειρήσεων παραγωγής προϊόντων υδατοκαλλιέργειας κατόχων κτηνιατρικής άδειας + (20)
- Μητρώο πιστοποιημένων επιχειρήσεων/εκμεταλλεύσεων για το σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στη φυτική παραγωγή + (20)
- Νομικό πλαίσιο ενισχύσεων ήσσονος σημασίας (de minimis) στον τομέα της παραγωγής γεωργικών προϊόντων + (20)
- Νομικό πλαίσιο επιχειρησιακών προγραμμάτων οργανώσεων παραγωγών & ενισχύσεων σε ομάδες παραγωγών για προαναγνώριση + (20)
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος ειδικής ενίσχυσης για το βαμβάκι + (20)
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος ενίσχυσης για παραγωγούς ζαχαρότευτλων + (20)
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος ενιαίας ενίσχυσης + (20)
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος εξαγωγικών επιστροφών προϊόντων εκτός παραρτήματος Ι της συνθήκης + (20)
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος πιστοποιητικών στις εισαγωγές - εξαγωγές γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων + (20)
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος πιστοποιητικών στις εισαγωγές - εξαγωγές ζάχαρης + (20)
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος πιστοποιητικών στις εισαγωγές - εξαγωγές ρυζιού + (20)
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος πιστοποιητικών στις εισαγωγές - εξαγωγές σιτηρών + (20)
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος πιστοποιητικών στις εισαγωγές αιθυλικής αλκοόλης γεωργικής προέλευσης + (20)
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος πιστοποιητικών στις εισαγωγές κονσερβών μανιταριών + (20)
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος πιστοποιητικών στις εισαγωγές κρέατος + (20)
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος πιστοποιητικών στις εισαγωγές μήλων + (20)
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος πιστοποιητικών στις εισαγωγές μπανάνας + (20)
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος πιστοποιητικών στις εισαγωγές σκόρδων + (20)
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος συνδεδεμένης ενίσχυσης για τομάτα μεταποίησης + (20)
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος χορήγησης ενίσχυσης στα πλαίσια της κοινής οργάνωσης αγοράς στον τομέα των αποξηραμένων χορτονομών + (20)
- Νομικό πλαίσιο κοινοτικού προγράμματος στήριξης για τα Μικρά Νησιά Αιγαίου (ΜΝΑ) + (20)
- Νομικό πλαίσιο μέτρου 1.1: "Οριστική παύση αλιευτικών δραστηριότητων" + (20)
- Νομικό πλαίσιο μέτρου 1.2: "Προσωρινή παύση αλιευτικών δραστηριοτήτων" + (20)
- Νομικό πλαίσιο μέτρου 1.3: "Επενδύσεις επι αλιευτικών σκαφών και επιλεκτικότητα των αλιευτικών εργαλείων" + (20)
- Νομικό πλαίσιο μέτρου 1.4: "Μέτρα ενίσχυσης της παράκτιας αλιείας μικρής κλίμακας" + (20)
- Νομικό πλαίσιο μέτρου 1.5: "Κοινωνικοοικονομικές αποζημιώσεις για τη διαχείριση του στόλου" + (20)
- Νομικό πλαίσιο μέτρου 2.1: "Υδατοκαλλιέργεια" + (20)
- Νομικό πλαίσιο μέτρου 2.2: "Αλιεία εσωτερικών υδάτων" + (20)
- Νομικό πλαίσιο μέτρου 2.3: "Μεταποίηση και εμπορία ιχθύων" + (20)
- Νομικό πλαίσιο μέτρων αγροτικής ανάπτυξης άξονα 1 + (20)
- Νομικό πλαίσιο μέτρων αγροτικής ανάπτυξης άξονα 2 + (20)
- Νομικό πλαίσιο μέτρων αγροτικής ανάπτυξης άξονα 3 + (20)
- Νομικό πλαίσιο μέτρων αγροτικής ανάπτυξης άξονα 4 + (20)
- Νομικό πλαίσιο μέτρων ειδικής στήριξης στο πλαίσιο του άρθρου 68 του Καν. (ΕΚ) 73/2009 + (20)
- Νομικό πλαίσιο προγράμματος αναδιάρθρωσης & μετατροπής αμπελουργικών εκτάσεων + (20)
- Νομικό πλαίσιο προγράμματος βελτίωσης της παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων της μελισσοκομίας + (20)
- Νομικό πλαίσιο προγράμματος εκρίζωσης αμπελουργικών εκτάσεων + (20)
- Νομικό πλαίσιο προγράμματος εφοδιασμού νησιών αιγαίου πελάγους με άλευρα και ζωοτροφές + (20)
- Νομικό πλαίσιο προγράμματος προώθησης και προβολής ελληνικών οίνων με γεωγραφική ένδειξη σε τρίτες χώρες + (20)
- Νομικό πλαίσιο προγραμμάτων οργανώσεων ελαιουργικών φορέων + (20)
- Νομικό πλαίσιο χρηματοδότησης ενεργειών ενημέρωσης και προώθησης γεωργικών προϊόντων στην εσωτερική αγορά και τις τρίτες χώρες + (20)
- Νομοθεσία κτηνιατρικών φαρμάκων + (20)
- Νομοθεσία προϊόντων προστατευόμενου καθεστώτος + (20)
- Ξήρανση αγροτικών προϊόντων με γεωθερμική ενέργεια + (20)
- Ξηραντήρια και βιομάζα + (20)
- Ολοκληρωμένη φυτοπροστασία + (20)
- Οσμή τροφίμων + (20)
- Προαιρετική επισήμανση βόειου κρέατος και βόειο κρέας ποιότητας + (20)
- Προϊόντα από ζώα που δεν εκτρέφονται με γενετικά τροποποιημένες ζωοτροφές - Agro 7 + (20)
- Προϊόντα ειδικών πτηνοτροφικών εκτροφών + (20)
- Ρόλος του επιβλέποντα - γεωπόνου στην ολοκληρωμένη διαχείριση φυτικής παραγωγής + (20)
- Ρόλος του επικεφαλής στην ολοκληρωμένη διαχείριση φυτικής παραγωγής + (20)
- Ρόλος του συμβούλου - γεωπόνου στην ολοκληρωμένη διαχείριση φυτικής παραγωγής + (20)
- Σπουδαιότητα και φύση υφής τροφίμων + (20)
- Σταθμοί αυτοπαραγωγής ενέργειας από ΑΠΕ ή ΣΗΘΥΑ + (20)
- Στατιστικά δεδομένα βιολογικής παραγωγής + (20)
- Στατιστικά στοιχεία μεταποίησης βιολογικής παραγωγής 2009 + (20)
- Στατιστικά στοιχεία μεταποίησης βιολογικής παραγωγής 2010 + (20)
- Στόχοι ΚΑΠ 2014-2020 + (20)
- Συγκριτική ανάλυση κόστους θέρμανσης θερμοκηπίου με ΓΑΘ ή πετρέλαιο + (20)
- Συμπαραγωγή Ηλεκτρισμού και Θερμότητας Υψηλής Απόδοσης (ΣΗΘΥΑ) + (20)
- Συστήματα θέρμανσης με υπέρυθρη ακτινοβολία στα θερμοκήπια + (20)
- Σχετικές συνδέσεις για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (20)
- Σύστημα ανάλυσης κινδύνων & κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) - Agro 1 + (20)
- Σύστημα γεωργικών συμβουλών + (20)
- Σύστημα διαχείρισης για τη διασφάλιση ποιότητας προϊόντων σπογαλλιείας και σπογγοκαλλιέργειας - Agro 6 + (20)
- Σύστημα διαχείρισης για τη διασφάλιση της ποιότητας του χοιρινού κρέατος - Agro 3 + (20)
- Σύστημα διαχείρισης για τη διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων ιχθυοκαλλιέργειας - Agro 4 + (20)
- Ταξινόμηση ποιοτικών συντελεστών τροφίμων + (20)
- Τρόποι εφαρμογής των λιπασμάτων + (20)
- Τρόποι μέτρησης χρώματος τροφίμων + (20)
- Τύποι βιομάζας + (20)
- Τύποι ηλιακών ξηραντηρίων + (20)
- Υδροηλεκτρική ενέργεια (γενικά) + (20)
- Υποβολή και αξιολόγηση αίτησης ένταξης στο σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στη φυτική παραγωγή + (20)
- Υποκειμενικές μέθοδοι μέτρησης χρώματος τροφίμων + (20)
- Υφή τροφίμων + (20)
- Φασματόμετρα + (20)
- Φορείς που σχετίζονται με τα κτηνιατρικά φάρμακα + (20)
- Φυσικοχημικές μέθοδοι προσδιορισμού της υφής τροφίμων + (20)
- Χαρακτηριστικά εδάφους + (20)
- Χαρακτηριστικά χρώματος τροφίμων + (20)
- Χρήσιμες συνδέσεις για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας + (20)
- Χρήσιμες συνδέσεις στη βιολογική παραγωγή + (20)
- Χρώμα τροφίμων + (20)
- Τεχνητή ωρίμανση καρπών λωτού + (30)
- Συντήρηση λίτσι + (30)
- Φιστίκι + (30)
- Συντήρηση αγγουριού + (30)
- Μήλο + (30)
- Αυγά στρουθοκαμήλου + (30)
- Συσκευασία κολοκυθιού θερμοκηπίου + (30)
- Ροδάκινο + (30)
- Συντήρηση ιτιάς + (30)
- Νομικό πλαίσιο που αφορά στους συνεταιρισμούς,ενώσεις,ομάδες παραγωγών + (30)
- Πλεονεκτήματα και οφέλη αγροτουρισμού + (30)
- Συντήρηση μπανάνας + (30)
- Αρμοδιότητες γενικής συνέλευσης συνεταιρισμού + (30)
- Μελιτζάνα προϊόν + (30)
- Βιολογικά προϊόντα + (30)
- Συσκευασία ντομάτας θερμοκηπίου + (30)
- Κεράσι + (30)
- Συντήρηση αγριαγκινάρας + (30)
- Συντήρηση κυδωνιών + (30)
- Καρότο προϊόν + (30)
- Καρπός σουσαμιού + (30)
- Λεμόνι + (30)
- Άρθρο 68-μέτρο 1 + (30)
- Παντζάρι προϊόν + (30)
- Συντήρηση πατάτας + (30)
- Αποθήκευση καπνού + (30)
- Καρύδι + (30)
- Συντήρηση ηλίανθου + (30)
- Χημική σύσταση ελαιολάδου + (30)
- Επεξεργασία αλόης + (30)
- Μύρτιλο προϊόν + (30)
- ISO 14001:2004 + (30)
- Συντήρηση φράουλας + (30)
- Γύρη + (30)
- Βίκος προϊόν + (30)
- Κυτίο βαμβακιού + (30)
- Συντήρηση φασολιών + (30)
- Συντήρηση δέσπολων + (30)
- Πρόγραμμα ασφάλισης μεσο - μακροπρόθεσμων εξαγωγικών πιστώσεων + (30)
- Συντήρηση φασολιού θερμοκηπίου + (30)
- Ποιοτικές κατηγορίες ελαιολάδου + (30)
- Ευκάλυπτος προϊόν + (30)
- Αγροτουριστικοί συνεταιρισμοί + (30)
- Αγκινάρα προϊόν + (30)
- Συντήρηση σύκων + (30)
- Τριφύλλι προϊόν + (30)
- Αγροτικές ενισχύσεις ΣΑΟ φυτικής παραγωγής + (30)
- Κρασί + (30)
- Προϊόντα στρουθοκαμήλου + (30)
- Συντήρηση μελιτζάνας θερμοκηπίου + (30)
- Αποξήρανση βερύκοκκων + (30)
- Συντήρηση κενάφ + (30)
- Διαδικασία υποβολής και αξιολόγησης φακέλου καταχώρησης ονομασίας ΠΟΠ - ΠΓΕ + (30)
- Προφίλ και χαρακτηριστικά αγροτουρίστα + (30)
- Παρατηρητήριο τιμών καταναλωτικών προϊόντων + (30)
- Μέτρο 3.1 "Συλλογικές δράσεις (Μέτρα κοινού ενδιαφέροντος)" + (30)
- Συντήρηση κολοκυθιών + (30)
- Πρόγραμμα εφοδιασμού νησιών αιγαίου πελάγους με άλευρα και ζωοτροφές + (30)
- Ραδίκι προϊόν + (30)
- Αμύγδαλο + (30)
- Συντήρηση ρετσινολαδιάς + (30)
- Εμπορικοί τύποι επιτραπέζιας ελιάς + (30)
- Αγελαδινό γάλα + (30)
- Συντήρηση χουρμαδιού + (30)
- Πιθανές ασθένειες κατά τη συντήρηση των ροδιών + (30)
- Συντήρηση αντιδιού + (30)
- Επιχειρησιακά προγράμματα οργανώσεων παραγωγών & ενίσχυση σε ομάδες παραγωγών για προαναγνώριση + (30)
- Συντήρηση σπαραγγιού + (30)
- Συντήρηση ακτινιδίων + (30)
- Ρόβι προϊόν + (30)
- Συντήρηση κάστανων + (30)
- Λάχανο προϊόν + (30)
- Χρήσιμες συνδέσεις εισαγωγών-εξαγωγών + (30)
- Πράσο προϊόν + (30)
- Κορόμηλο + (30)
- EMAS + (30)
- Κουκί + (30)
- Καρπός λωτού + (30)
- Λίτσι προϊόν + (30)
- Συντήρηση φιστικιών + (30)
- Αγγούρι + (30)
- Αχλάδι + (30)
- Τρόφιμα και γεωργικά προϊόντα γενικά + (30)
- Κολοκύθι θερμοκηπίου + (30)
- Συντήρηση ροδάκινων + (30)
- Ιτιά προϊόν + (30)
- Εθνικό μητρώο συλλογικών αγροτικών οργανώσεων + (30)
- Χρηματοδοτήσεις - κανονισμοί αγροτουρισμού + (30)
- Μανταρίνι + (30)
- Μπανάνα + (30)
- Σύγκληση γενικής συνέλευσης συνεταιρισμού + (30)
- Συντήρηση πιπεριάς + (30)
- Γαλακτοκομικά προϊόντα + (30)
- Ντομάτα θερμοκηπίου προϊόν + (30)
- Βύσσινο + (30)
- Αγριαγκινάρα προϊόν + (30)
- Διαδικασία εξαγωγής αγροτικών προϊόντων + (30)
- Συντήρηση καρότου + (30)
- Συντήρηση τριαντάφυλλου + (30)
- Μέτρα ειδικής στήριξης στο πλαίσιο του άρθρου 68 του Καν. (ΕΚ) 73/2009 για φυτική παραγωγή + (30)
- Νομικό πλαίσιο μέτρου 3.1: "Συλλογικές δράσεις (Μέτρα κοινού ενδιαφέροντος)" + (30)
- Σκόρδο προϊόν + (30)
- Καπνός προϊόν + (30)
- Συντήρηση καρπών πεκάν + (30)
- Ηλίανθος προϊόν + (30)
- Αποθήκευση ελαιολάδου + (30)
- Καρπός αρώνιας + (30)
- Χουρμάδι + (30)
- Χοιρινό κρέας + (30)
- Μπιζέλι + (30)
- Κερί + (30)
- Συντήρηση μπρόκολου + (30)
- Δείκτης micronaire + (30)
- Φασόλι + (30)
- Ελαιόκαρπος + (30)
- Προγράμματα ασφάλισης πιστώσεων στον αγοραστή + (30)
- Φασόλι θερμοκηπίου + (30)
- Globalgap (Eurepgap) + (30)
- Τριτικάλε προϊόν + (30)
- Δέσπολο + (30)
- Οστρακαλιεία + (30)
- Σύκο + (30)
- Έρπον τριφύλλι προϊόν + (30)
- Αγροτικές ενισχύσεις ΣΑΟ ζωικής παραγωγής + (30)
- Ρύζι προϊόν + (30)
- Τυποποιημένα τρόφιμα + (30)
- Συσκευασία μελιτζάνας θερμοκηπίου + (30)
- Συντήρηση δαμάσκηνων + (30)
- Κενάφ προϊόν + (30)
- Νομικό πλαίσιο για τους ελέγχους ζωοτροφών + (30)
- Δραστηριότητες στον αγροτουρισμό + (30)
- Μητρώο ενώσεων καταναλωτών + (30)
- Προτεινόμενα μέτρα αγροτικής ανάπτυξης ΚΑΠ 2014-2020 + (30)
- Γαϊδουρινό γάλα και η διατροφική του αξία + (30)
- Ενισχύσεις ήσσονος σημασίας (de minimis) στον τομέα της παραγωγής γεωργικών προϊόντων + (30)
- Συντήρηση λάχανου Βρυξελλών + (30)
- Δικαιούχοι υποβολής αίτησης καταχώρησης ονομασίας ΠΟΠ - ΠΓΕ + (30)
- Ρετσινολαδιά προϊόν + (30)
- Ελαττώματα επιτραπέζιας ελιάς + (30)
- Καρπός κάππαρης + (30)
- Συντήρηση γκουάβας + (30)
- Εσωτερικό καφετίασμα ροδιού + (30)
- Αντίδι προϊόν + (30)
- Οργανώσεις ελαιουργικών φορέων + (30)
- Μέτρο 214-δράση 3.4 "Διατήρηση γενετικών πόρων στην κτηνοτροφία" + (30)
- Κρεμμύδι προϊόν + (30)
- Συντήρηση ντομάτας + (30)
- Φουντούκι + (30)
- Συντήρηση ζαχαρότευτλου + (30)
- Σήμανση ελαιολάδου + (30)
- Συντήρηση πράσου + (30)
- Χαρούπι + (30)
- BRC + (30)
- Φακή προϊόν + (30)
- Μελισσοκομικά προϊόντα + (30)
- Αράπικο φιστίκι + (30)
- Τεχνολογικά χαρακτηριστικά βαμβακιού + (30)
- Κεχρί προϊόν + (30)
- Επιτραπέζια ελιά + (30)
- Δέρμα στρουθοκαμήλου + (30)
- Συντήρηση αγγουριού θερμοκηπίου + (30)
- Σύσπορο βαμβάκι + (30)
- Σίκαλη προϊόν + (30)
- Δημοπρατήρια αγροτικών προϊόντων + (30)
- Φορείς που σχετίζονται με τον αγροτουρισμό + (30)
- Νεράντζι + (30)
- Συντήρηση αβοκάντο + (30)
- Απαρτία γενικής συνέλευσης συνεταιρισμού + (30)
- Αραβόσιτος προϊόν + (30)
- Φρούτα και λαχανικά + (30)
- Συντήρηση πιπεριάς θερμοκηπίου + (30)
- Συντήρηση βύσσινων + (30)
- Βρώμη προϊόν + (30)
- Κτηνιατρικά πιστοποιητικά υγείας για εξαγωγές σε τρίτες χώρες + (30)
- Αγροτουρισμός + (30)
- Τριαντάφυλλο + (30)
- Μέτρο 1.3 "Επενδύσεις επι αλιευτικών σκαφών και επιλεκτικότητα των αλιευτικών εργαλείων" + (30)
- Συντήρηση μαρουλιού + (30)
- Συντήρηση σκόρδων + (30)
- Συντήρηση ραπανακιού + (30)
- Καρπός πεκάν + (30)
- Συντήρηση ελαιοκράμβης + (30)
- Χαρακτηριστικά ελαιολάδου + (30)
- Συντήρηση - Επεξεργασία καρπών αρώνιας + (30)
- Ανανάς προϊόν + (30)
- Συντήρηση ροδιών + (30)
- Φράουλα + (30)
- Αλιεία κοραλλιών + (30)
- Πρόπολη + (30)
- Μπρόκολο προϊόν + (30)
- Κόμποι βαμβακιού + (30)
- Αποθήκευση-Συντήρηση επιτραπέζιων σταφυλιών + (30)
- Ελαιόλαδο + (30)
- Οργανισμός Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων + (30)
- Γάλα + (30)
- ISO 9001:2008 + (30)
- Συντήρηση πεπονιού + (30)
- Καθεστώς ειδικής ενίσχυσης για το βαμβάκι + (30)
- Ξήρανση σύκων + (30)
- Αλεξανδρινό τριφύλλι προϊόν + (30)
- Ενισχύσεις ΣΑΟ αλιευτικής δραστηριότητας + (30)
- SWOT ανάλυση κλάδου κονσερβοποίησης ροδάκινου στην Ελλάδα + (30)
- Κρέας στρουθοκαμήλου + (30)
- Μελιτζάνα θερμοκηπίου προϊόν + (30)
- Αποξήρανση δαμάσκηνων + (30)
- Συντήρηση καλαμιού + (30)
- Σπογγαλιεία + (30)
- Παράγοντες επιτυχίας του αγροτουρισμού + (30)
- ΣΑΟ και συμβολαιακή γεωργία + (30)
- Κολοκύθι + (30)
- Έκδοση πιστοποιητικών εισαγωγής - εξαγωγής (Μέτρα αγοράς) + (30)
- Λάχανο Βρυξελλών προϊόν + (30)
- Προδιαγραφές προϊόντων ΠΟΠ - ΠΓΕ + (30)
- Συντήρηση μίσχανθου + (30)
- Μέτρο 133 "Δραστηριότητες ενημέρωσης και προώθησης" + (30)
- Χαβιάρι + (30)
- Λινάρι προϊόν + (30)
- Επιφανειακό έγκαυμα ροδιού + (30)
- Μαστίχα + (30)
- Μέτρα ειδικής στήριξης στο πλαίσιο του άρθρου 68 του Καν. (ΕΚ) 73/2009 + (30)
- Σπαράγγι προϊόν + (30)
- Αποθήκευση κρεμμυδιών + (30)
- Ντομάτα προϊόν + (30)
- Συντήρηση φουντουκιών + (30)
- Ζαχαρότευτλο προϊόν + (30)
- Τσίπουρο + (30)
- Το μετάξι + (30)
- Αρνίσιο κρέας + (30)
- IFS + (30)
- Συντήρηση καρπουζιού + (30)
- Μέλι + (30)
- Συντήρηση κουνουπιδιού + (30)
- Παράγοντες που επηρεάζουν τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά του βαμβακιού + (30)
- Συντήρηση μπάμιας + (30)
- Τυποποίηση μήλων + (30)
- Φτερά-πούπουλα + (30)
- Συσκευασία αγγουριού θερμοκηπίου + (30)
- Βόειο κρέας + (30)
- Λεύκα προϊόν + (30)
- Διεπαγγελματικές οργανώσεις + (30)
- Ομάδες Τοπικής Δράσης + (30)
- Κίτρο + (30)
- Λειμώνιο τριφύλλι προϊόν + (30)
- Συνεδρίαση - Συζήτηση - Ψηφοφορία γενικής συνέλευσης συνεταιρισμού + (30)
- Πιπεριά προϊόν + (30)
- Ιχθυηρά, κρέας, πουλερικά + (30)
- Συσκευασία πιπεριάς θερμοκηπίου + (30)
- Βερύκοκκο + (30)
- Συντήρηση switchgrass + (30)
- Ποιοτικός έλεγχος στις εισαγωγές (νομικό πλαίσιο) + (30)
- Μορφές αγροτουρισμού + (30)
- Γαρύφαλλο + (30)
- Μέτρο 2.1 "Υδατοκαλλιέργεια" + (30)
- Μαρούλι προϊόν + (30)
- Έγγραφα εξαγωγής + (30)
- Ραπανάκι προϊόν + (30)
- Colostrum (Πρωτόγαλα αγελάδας, πύαρ) + (30)
- Ελαιοκράμβη προϊόν + (30)
- Σταφύλι + (30)
- Στέβια προϊόν + (30)
- Συντήρηση ανανά + (30)
- Αιγοπρόβειο γάλα + (30)
- Προϊόν βιομηχανικής ντομάτας + (30)
- Ξύδι + (30)
- Συντήρηση σπανακιού + (30)
- Δηλητήριο + (30)
- Λούπινο προϊόν + (30)
- Αφλατοξίνες στα φιστίκια + (30)
- Αποθήκευση και συντήρηση εσπεριδοειδών + (30)
- Φορείς που σχετίζονται με τη γεωργία + (30)
- Πιστοποιητικά ποιοτικού ελέγχου ή εξαγωγής + (30)
- Πρωτόγαλα χοιρομητέρας, Σύσταση-Διαθεσιμότητα + (30)
- ISO 22000:2005 + (30)
- Πεπόνι + (30)
- Συντήρηση καρπών λωτού + (30)
- Περσικό τριφύλλι προϊόν + (30)
- Οδηγός συμπλήρωσης αίτησης ενιαίας ενίσχυσης + (30)
- Σόργο προϊόν + (30)
- Προϊόντα καπνού + (30)
- Συντήρηση κολοκυθιού θερμοκηπίου + (30)
- Δαμάσκηνο + (30)
- Καλάμι + (30)
- Φορολογικό καθεστώς ΣΑΟ + (30)
- Μοντέλα αγροτουρισμού + (30)
- Αγροδιατροφικές συμπράξεις περιφέρειας + (30)
- Συντήρηση μελιτζάνας + (30)
- Ελαιόλαδο και ελιές + (30)
- Συντήρηση ντομάτας θερμοκηπίου + (30)
- Συντήρηση κερασιών + (30)
- Μίσχανθος προϊόν + (30)
- Κυδώνι + (30)
- Ιχθυέλαιο + (30)
- Καρπός Ατρακτυλίδας + (30)
- Πορτοκάλι + (30)
- Μηδική προϊόν + (30)
- Μέτρο 312 "Στήριξη της δημιουργίας και ανάπτυξης πολύ μικρών επιχειρήσεων" + (30)
- Συντήρηση παντζαριού + (30)
- Πατάτα προϊόν + (30)
- Αποξήρανση καπνού + (30)
- Συντήρηση καρυδιών + (30)
- Σιτάρι προϊόν + (30)
- Ούζο + (30)
- Επεξεργασία κρόκου + (30)
- Συντήρηση μάνγκο + (30)
- EPD + (30)
- Καρπούζι + (30)
- Βασιλικός πολτός + (30)
- Κουνουπίδι προϊόν + (30)
- Ποιότητα βαμβακιού + (30)
- Μπάμια προϊόν + (30)
- Συντήρηση μήλων + (30)
- Προγράμματα ασφάλισης βραχυπρόθεσμων εξαγωγικών πιστώσεων + (30)
- Αγγούρι θερμοκηπίου + (30)
- Ποιότητα ελαιολάδου + (30)
- Ψευδοκακία προϊόν + (30)
- Αγροτικές εταιρικές συμπράξεις + (30)
- Συντήρηση αγκινάρας + (30)
- Καρπός φράπα + (30)
- Αβοκάντο προϊόν + (30)
- Απόφαση γενικής συνέλευσης συνεταιρισμού + (30)
- Σταφίδα + (30)
- Οίνος, οινοπνευματώδη, χυμοί και νερό + (30)
- Πιπεριά θερμοκηπίου προϊόν + (30)
- Συντήρηση βερύκοκκων + (30)
- Switchgrass προϊόν + (30)
- Αναλύσεις διμερών εμπορικών ισοζυγίων αγροτικών προϊόντων + (30)
- Βασικά βήματα για την υλοποίηση μιας αγροτουριστικής επιχείρησης + (30)
- Συντήρηση γαρύφαλλου + (30)
- Μέτρο 2.3 "Μέτρα για τη δημόσια υγεία" + (30)
- Το κρέας του αλόγου κι η διατροφική του αξία + (30)
- Πρόγραμμα βελτίωσης της παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων της μελισσοκομίας + (30)
- Συντήρηση ραδικιού + (30)
- Συντήρηση αμυγδάλων + (30)
- Κριθάρι προϊόν + (30)
- Χαρακτηριστικά καρπού επιτραπέζιας ελιάς + (30)
- Ξήρανση στέβιας + (30)
- Γκουάβα προϊόν + (30)
- Ρόδι + (30)
- Σόγια προϊόν + (30)
- Καθεστώς συνδεδεμένης ενίσχυσης για τομάτα μεταποίησης + (30)
- Σπανάκι προϊόν + (30)
- Ακτινίδιο + (30)
- Λαθούρι προϊόν + (30)
- Κάστανο + (30)
- Συντήρηση λάχανου + (30)
- Συντήρηση στα αχλάδια + (30)
- Μητρώο συναλλασομμένων του ΟΠΕΚΕΠΕ + (30)
- Μάνγκο προϊόν + (30)
- ISO 22005:2007 + (30)
- Ρεβίθι + (30)